Автор |
Съобщение |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 13:07
Преди имах гаджета, ама вече не се занимавам с глупости 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Telba
|
 |
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 13:09
Не'ам жена,сега ще кандидатствам наново,и само до женско разсейване ми е.После.
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 13:12
Какво става с теб, Телба?
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 14:47
NhazUl написа: Истрически момент - Random Idiot използва емотиконки. Също като теб отбелязах промяната, даже бидох изумен от некои от последните наброски на Random Idiot. Небето да го поживи, станал е благ, великодушен, усмихнат ..., в пъти повече от постингите си от недалечното минало. Може да е от пролетта, може да е `сичко, но допускам, че най-вероятно, вечер гняви 2 нееднояйчни близначки в кревата си. Едната е чернокоска, другата е руса, а им прислужва червенокоска ( старо гадже ) Е?! Дай, Боже, `секиму! 
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
Telba
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 15:07
creator написа: Какво става с теб, Телба? Дефинирай  Какво да става? Английска филология съкс, сега уча японски на курсове и се готвя наново да кандидатствам в японистика да пробвам да се набутам.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 15:10
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: NhazUl написа: Истрически момент - Random Idiot използва емотиконки. Също като теб отбелязах промяната, даже бидох изумен от некои от последните наброски на Random Idiot. Небето да го поживи, станал е благ, великодушен, усмихнат ..., в пъти повече от постингите си от недалечното минало. Може да е от пролетта, може да е `сичко, но допускам, че най-вероятно, вечер гняви 2 нееднояйчни близначки в кревата си. Едната е чернокоска, другата е руса, а им прислужва червенокоска ( старо гадже ) Е?! Дай, Боже, `секиму!  точно такава случка ми трябва в момента , ама уви добро е като идея , не отричам пролетта , по-скоро , за жалост(?) ! поздрави и да ти се връща двойно (разбирай доста доста)
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 18:32
DukeNukem написа: Значи познаваме се отдавна, но не много добре. Момичето е интелигентно (една от най-умните в училище) и доколкото знам си няма приятел.Тъй като аз немога да се гъзарея да се харесам на по-"готяните" си мисля че ако я подхвана на някоя интелигентна тема да си говорим зема че и харесан.
@Botlike - Нито аз, нито тя сме първи красавци, но мисля че си подхождаме. Това познаваме се отдавна, но не много добре, не го разбирам съвсем. При всички положения ти препоръчвам да се видите извън училище, само двамата, на кафе примерно. Ако я "подхванеш" на интелигентна тема, най-вероятно ще станете бест френдс, което не е целта ти. И действително, съветите ми идват от личен опит, така че можеш да игнорнеш подигравките на дебилите, които едва ли могат да ти послужат за пример. Хайде успех и не забравяй най-важния съвет- не се съсредоточавай само в тази мацка и недей да си мислиш неща от сорта на "подхождаме си". Обади и се излезте някой път, ако нищо не стане или пък ти откаже да излезете, карай нататък.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 18:40
Между другото, ако пробваш да пуснеш целенасочено някой ТЪП бъзик и ако се смее на него (И не е на екстази) има шанс да си уцелил джакпота. Сериозно 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 18:49
Чета тук и чета, и чета...
И не мога да проумея нещо. Всеки казва: "пробвай се, пък ако не стане - карай нататък, момичета има бол, само гледай да не вкарваш твърде много чувства". Ами ако подхождаш към всяка една по този начин, не е ли малко... никакво? Пробвай, ако ти хареса - задълбочи. На мене лично ми харесва повече да се опаря накрая, но да ми е било истински приятно, а не просто поредната повърхностна разходка по емоциите, комбинирана с ебане и кафета.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 19:04
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 19:37
Моридин написа: Чета тук и чета, и чета...
И не мога да проумея нещо. Всеки казва: "пробвай се, пък ако не стане - карай нататък, момичета има бол, само гледай да не вкарваш твърде много чувства". Ами ако подхождаш към всяка една по този начин, не е ли малко... никакво? Пробвай, ако ти хареса - задълбочи. На мене лично ми харесва повече да се опаря накрая, но да ми е било истински приятно, а не просто поредната повърхностна разходка по емоциите, комбинирана с ебане и кафета. Moже би не си разбрал смисъла. Ако искаш нещо да стане трябва да пробваш, нали така? От друга страна, ако пробваш и не стане трябва да продължиш нататък, така или иначе нямаш друг полезен ход. Смисъла е да не губиш времето си като тичаш след жена, която така или иначе те е отхвърлила вече, защото само си губиш времето, време, което може да използваш по по-полезен за себе си начин.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Telba
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 02 Май 2009 19:40
Погледни дясната си ръка,и се запитай "тая струва ли си?". Ако отговора е да,не си губи времето във форумово ами тичай при нея. Ако отговора е не,решението вече е пред очите ти.
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 03 Май 2009 10:59
Ahriman написа: Между другото, ако пробваш да пуснеш целенасочено някой ТЪП бъзик и ако се смее на него (И не е на екстази) има шанс да си уцелил джакпота. Сериозно  Да,ама има и тъпи парчета,които и по принцип се хилят на тъпи майтапи...когато в класа ти са 17 момичета и 6 момчета ще разбереш за кво става въпрос... 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 03 Май 2009 23:15
м не се оплакваме
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 04 Май 2009 10:43
Абе ти най важното вече си го направил - запознал си се,сега ако е по-умна на кафе,ако е по свежа,млада и енергична в дискотека Амор ще и хареса  ,аз продпочитам второто,защото в амор има с какво да я впечатля,а на кафе по-скоро не  .Ако неси много по думите,в никакъв случей нея води първо на кафе!
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 04 Май 2009 10:49
progata написа: Абе ти най важното вече си го направил - запознал си се,сега ако е по-умна на кафе,ако е по свежа,млада и енергична в дискотека Амор ще и хареса  ,аз продпочитам второто,защото в амор има с какво да я впечатля,а на кафе по-скоро не  . В Карнобат нямаме такива екстри като дискотека Амор.  След 2 дена имам среща с нея. 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 04 Май 2009 11:17
Изсвири й нещо, бре 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 04 Май 2009 11:31
Кире_Гръчата написа: Изсвири й нещо, бре  То така веднага ми е в леглото. Ще спомена че свиря на китара и ако прояви интерес ще и бутна една блус импровизация. 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 04 Май 2009 12:20
а и после, гледай да не е много много умна, тве, че е най-умната в даскало, няма да ти е много в полза
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Имате ли си гадже ? Публикувано на: 04 Май 2009 12:34
Till Lindemann написа: а и после, гледай да не е много много умна, тве, че е най-умната в даскало, няма да ти е много в полза Разбира се, за теб това би било чудовищен проблем...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|