Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 03 Дек 2008 20:43
The Grim Reaper написа: Vermic написа: The Grim Reaper когато завзема власта с преврат ще се люлееш на въжете! Дразни ме това че се правиш на нещо което не си!М'кей! Ако боклук като теб завземе властта с преврат, или както и да било, пръв ще си тегля ножа, отчаян до краен предел от човечеството. За да те дразни, първо трябва да знаеш какво съм, и чак после да направиш анализа с това, което се правя, че съм. Но тъй като ме познаваш само из синьото пространство, би трябвало според теорията ти да знаеш само това, на което се правя, и нито идея за това, което всъщност съм. Тебе май като малък са те гушкали прекалено малко май,а? Или са те гушкали на някои необичайни места?
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 03 Дек 2008 23:01
The Grim Reaper написа: Vermic написа: The Grim Reaper когато завзема власта с преврат ще се люлееш на въжете! Дразни ме това че се правиш на нещо което не си!М'кей! Ако боклук като теб завземе властта с преврат, или както и да било, пръв ще си тегля ножа, отчаян до краен предел от човечеството. За да те дразни, първо трябва да знаеш какво съм, и чак после да направиш анализа с това, което се правя, че съм. Но тъй като ме познаваш само из синьото пространство, би трябвало според теорията ти да знаеш само това, на което се правя, и нито идея за това, което всъщност съм. Всъщност след като занм че не в една тема споменаваше че уважаваш княза ми говори страшно много.Не ми пука какво ти е мнението за мен защото ще си пукнеш с него. И давай така напред в живота като си казваш "аз не съм глезен и живея скромно" защото по голямо залъгване от собствената ти оценка - няма.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 03 Дек 2008 23:06
Vermic написа: Всъщност след като занм че не в една тема споменаваше че уважаваш княза ми говори страшно много.Не ми пука какво ти е мнението за мен защото ще си пукнеш с него. И давай така напред в живота като си казваш "аз не съм глезен и живея скромно" защото по голямо залъгване от собствената ти оценка - няма. Нима ми правиш психологически портрет по това, че изпитвам уважение към княза? Сериозно, колко ниско трябва да ти е IQ-то, че дори да помислиш това за адекватно? И да продължиш твърдоглаво да вярваш, че княза е тъп, няма да промениш това, че той има много повече достойни за уважение качества, отколкото ти някога ще имаш. Умолявам те, продължи жалкото си съществуване без да ми губиш времето. Това мисля, че не веднъж съм ти го казвал.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 03 Дек 2008 23:07
Ерик, да го еба, на Вермик ли намери да се връзваш? Той говори само глупости, най-малко глупавата от които стои в подписа ми. За парите - окей, не парадираш, казваш. Чест ти прави.
Айде, мир вам. Мир, спам.
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 08:33
Vermic написа: И давай така напред в живота като си казваш "аз не съм глезен и живея скромно" защото по голямо залъгване от собствената ти оценка - няма. А то по тая логика по-голяма истина от чуждото мнение - няма, така ли Наз, какъв мир, спам, бре? Чуваш ли се 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 09:18
The Grim Reaper написа: Нима ми правиш психологически портрет по това, че изпитвам уважение към княза? Сериозно, колко ниско трябва да ти е IQ-то, че дори да помислиш това за адекватно? И да продължиш твърдоглаво да вярваш, че княза е тъп, няма да промениш това, че той има много повече достойни за уважение качества, отколкото ти някога ще имаш. Умолявам те, продължи жалкото си съществуване без да ми губиш времето. Това мисля, че не веднъж съм ти го казвал. Ето само това ми е достатъчно да резбера колко си тъп и колко още повече правиш портрети на хора в форума според техните постове.Заслепен си от истината която няма нищо общо с това което става тук.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 09:37
Vermic написа: Ето само това ми е достатъчно да резбера колко си тъп и колко още повече правиш портрети на хора в форума според техните постове.Заслепен си от истината която няма нищо общо с това което става тук. Чаакай бе... Не беше ли ти този, който ме определяше по това, че в една тема веднъж съм споменал, че изпитвам уважение към княза? И май забрави по-предишния ми пост? Или просто някак не го разбра? Там, където ти обясних, че ТИ си мислиш, че знаеш нещо за мен според постовете ми? И, мамка му, навярно никога няма да разбера, как по дяволите ти мина през главата да напишеш нещо толкова абсурдно, като "заслепен си от истината". То дори не е забавно да се псувам с теб. Та наистина просто си жалък.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 10:59
Вермо е склонен за един спор да се самоопровергае, самонапсува, само-контра-аргументира, а после да се самоубеди в контратезата на тезата си и да ти каже, че си глупак. Никаква логическа връзка, никакъв опит за ясна мисъл. Момчето използва разни думички, но очевидно не е много наясно защо, къде и как трябва да ги употребява... Или с други думи "Казва неща , пък те нищо не значат". Детският му и смехотворен изказ е причината да си мисля, че е с умствени увреждания. А необоснованата му злоба към всичко и всички, с различни възгледи от неговите, не мога да си го обясня с друго, освен очебийно неразвитото му съзнание. Да ми яде куро.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 11:14
Warbringer написа: Да ми яде куро. Ето това е напълно обоснован и правилен психологически портрет. Но най-впечатляващо от всичко в него, е напълно достойния му завършек. 
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 11:36
The Grim Reaper, като ти прочетох поста на предната страница само ми се прииска да бъдеш на една маса с едно лайно от моя клас, което прави точно обратното на твоето непарадиране с парите...Да го понасереш е така лекичко 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 11:46
Warbringer написа: Детският му и смехотворен изказ е причината да си мисля, че е с умствени увреждания. А необоснованата му злоба към всичко и всички, с различни възгледи от неговите, не мога да си го обясня с друго, освен очебийно неразвитото му съзнание. Аз напоследък започнах да имам известни подозрения, че е турчин и/или хомосексуалист. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 11:52
ХАХАХАХАХХАХА Турчин надали ще е, но като нищо е хомо-, педо-, малоумо-, нещо си друго- 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 11:54
Zarathustra написа: Аз напоследък започнах да имам известни подозрения, че е турчин и/или хомосексуалист.  Не,евреин съм 
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 11:55
Warbringer написа: Вермо е склонен за един спор да се самоопровергае, самонапсува, само-контра-аргументира, а после да се самоубеди в контратезата на тезата си и да ти каже, че си глупак. Никаква логическа връзка, никакъв опит за ясна мисъл. Момчето използва разни думички, но очевидно не е много наясно защо, къде и как трябва да ги употребява... Или с други думи "Казва неща , пък те нищо не значат". Детският му и смехотворен изказ е причината да си мисля, че е с умствени увреждания. А необоснованата му злоба към всичко и всички, с различни възгледи от неговите, не мога да си го обясня с друго, освен очебийно неразвитото му съзнание. Да ми яде куро. Тоя пост ме кефи.  П.П. Напомни ми за изказването на един колега: "Бате колко си тъп, 8 пъти ми обясняваш и пак не мога те разбера" 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 12:05
Existence написа: Турчин надали ще е  Наистина - по-скоро помак. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 12:17
Zarathustra написа: Existence написа: Турчин надали ще е  Наистина - по-скоро помак.  Дали обаче били имал смелостта да ми го кажеш това на живо?
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 12:24
Ахахахаха, що, да не вземеш да му преровиш боклука ако го направи, а? 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 12:27
Ти па де се слагаш бе хлапе  още имаш жълто по устата.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 12:28
Що не вземеш ТИ това да ми го кажеш в лицето ако някога вземеш да дойдеш до София, а? Гнида мазна, мълчи и си играй с пишлето, недей знай много.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Конкурс с награди! Публикувано на: 04 Дек 2008 12:30
Vermic написа: Дали обаче били имал смелостта да ми го кажеш това на живо? Апфахаха... Така е, велика смелост си се изисква, от мен да знаеш...  Ти да не би да се имаш за много страшен и респектиращ бе, дрисъче неадекватно? Какво те кара да си мислиш, че на живо не си толкова жалък, колкото във форума? 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|