Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: HMSU представя Дядо Басс
Публикувано на: 04 Дек 2008 19:42

Дядо Педерас рлз.. там съм :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 02:08

Така ли викаш на дядо си?

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 05 Дек 2008 09:14

DennisEverything? написа:
Не говорете за нещо,което не разбирате,приятели.
Това парти ще бъде с няколко от най-големите имена на Дръм'н'бейс сцената.
Българска дума с тва "с"-та няма,така ли?Ай стига бе!Кво се правите на ударени не мога да ви разбера...
Спейсбегове,тва онова,на майка Ви в устата,ще ме извинявате.Където и да е,друсалки ше има.Какво се правите..се едно не виждате,че всеки втори седмокласник(!) е адския нига,дето по цял ден пуши джойнт.
Е тва е.Адския хранеж удряте,ама като стане на въпрос за вашите метъл шитни всички ставата адските "рицари" защитници на правдата.Тъпо се изказвате.Баси,оставете темата да потъне ако трябва.
Всички се излагате,начело с Вермик.Ама айде той е олигфрен.
Просто тъпо е...

А Дядо БАСС ще бъде епик.

Каквото и да кажеш си оставаш същия недъгав педераст :Д и на всичкото отгоре си мега уруд!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 09:50

И тва го казва човек,който във всеки пост повтаря "педераст,педераст"...Урод си ти бе,лайно.Да те еба и в комедона гаден.Няма ли някоя гадна скучубра да ти върже,че да ти отмине сърбежа и да се съвземеш малко.Те еба и глупака.Може ли да си на 20 години или там колко си и да си прекарваш живота по форуми.И на всичкото отгоре интелектуалното ти ниво да се равнява на седмокласник.Нали знаеш,че ако кажа на дете от втори клас "Ей грозник малък",той веднага ще ми отвърне с "Ти пък си педераааст"..
Вермик,най-тъпия си сериозно.Не стига,че всички постоянно те затапват и то не как да е,а прекалено уместно,ти продължаваш да им отговаряш с "Вие сте педераси"...Рабери,ти си най-големия урод и най-големия тъпак.Ако смяташ,че не е така го докажи.Жалко,че няма как,освен в следващия пост пак да ми кажеш,че съм педераст.Деба и ограничения тип.Умри.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 05 Дек 2008 09:56

Проблема ще се реши като Вермик дойде в София, или тва лято скокнем до Друсе, да му изпотрошим ръчичките, д'еба майка му селска...

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 05 Дек 2008 09:57

Не говорете за нещо,което не разбирате,приятели.
Това парти ще бъде с няколко от най-големите имена на Дръм'н'бейс сцената.
Българска дума с тва "с"-та няма,така ли?Ай стига бе!Кво се правите на ударени не мога да ви разбера...
Спейсбегове,тва онова,на майка Ви в устата,ще ме извинявате.Където и да е,друсалки ше има.Какво се правите..се едно не виждате,че всеки втори седмокласник(!) е адския нига,дето по цял ден пуши джойнт.
Е тва е.Адския хранеж удряте,ама като стане на въпрос за вашите метъл шитни всички ставата адските "рицари" защитници на правдата.Тъпо се изказвате.Баси,оставете темата да потъне ако трябва.
Всички се излагате,начело с Вермик.Ама айде той е олигфрен.
Просто тъпо е...

А Дядо БАСС ще бъде епик.

Разбирам ви напълно. Честно! Проумявам колко тъпа музика слушате. :lol:
Българска дума с две "с"-та няма, да. Споменавайки това в поста си, айде дай ми пример за такава дума! :lol:
Значи сте и неграмотни d'n'b фенчетата.
И вервай, ние виждаме всичко. Не ми говори толкова настойнически.

Ти явно си от тези глупави, ограничени хора, виждащи света в черно и бяло. Не е идеята във метъли, бейсъри, или каквото и да било. Да, хората слушащи метъл, защитават музиката си, когато някой я засегне. Същото е и тук. И има баланс! И ти, сега, искаш от мен да разваля това равновесие, като не заплюя по факта, че на такива концерти 80% от посетителите са надрусани?

Е, нема да го бъде.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 05 Дек 2008 10:05

The Grim Reaper написа:
на такива концерти 80% от посетителите са надрусани?

...ако не и повече...Колко познати от джойнт минаха на бонбони покрай тея сбирщини...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 11:35

@Grim Reaper,въпроса не опира до това.Само ми кажи,къде другаде почти всички не са надрусани?Да кажеме всякакъв вид електронно парти,чалга клуб,метъл концерт...Тва е действителността.Вие си правите няква обща оценка за всичко,което ме навежда на мисълта,че точно вие гледате повърхностно.Дръма далеч не е тъпа музика,повярвай.Първо,за да се изкажеш така теябва да си чул поне нещо стойностно,освен комерс тракчетата,които въртят по детските дискотеки и т.н.Друсалки има навсякъде,това е.А аз като ходя там да слушам музика и да се забавлявам с приятели,примерно,това прави ли ме адския надрусан наркоман,който не знае какво да слуша?Не дейте така момчета,не изкарвайте само мен,че гледам повърхностно.И наистина въпроса не опира до това кой е метъл,кой не.Нямам АБСОЛЮТНО нищо против тези хора.Имам приятели,които са адските пичове,но при всички такива,които познавам и виждам наблюдявам,че си мислят,че с този вид музика защитават некви висши идеали,пред които всякакви други хора,слушащи различна музика от тяхната изглеждат мравки и хора не разбиращи от живота.На какво се дължи това не знам..

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 11:46

Е, то на по-екстремните метъл концерт със сигурност има даже повече надрусани, отколкото на d&b партитата... :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 11:58

@Grim Reaper,въпроса не опира до това.Само ми кажи,къде другаде почти всички не са надрусани?Да кажеме всякакъв вид електронно парти,чалга клуб,метъл концерт...Тва е действителността.Вие си правите няква обща оценка за всичко,което ме навежда на мисълта,че точно вие гледате повърхностно.Дръма далеч не е тъпа музика,повярвай.Първо,за да се изкажеш така теябва да си чул поне нещо стойностно,освен комерс тракчетата,които въртят по детските дискотеки и т.н.Друсалки има навсякъде,това е.А аз като ходя там да слушам музика и да се забавлявам с приятели,примерно,това прави ли ме адския надрусан наркоман,който не знае какво да слуша?Не дейте така момчета,не изкарвайте само мен,че гледам повърхностно.И наистина въпроса не опира до това кой е метъл,кой не.Нямам АБСОЛЮТНО нищо против тези хора.Имам приятели,които са адските пичове,но при всички такива,които познавам и виждам наблюдявам,че си мислят,че с този вид музика защитават некви висши идеали,пред които всякакви други хора,слушащи различна музика от тяхната изглеждат мравки и хора не разбиращи от живота.На какво се дължи това не знам..

Как да ти кажа...
Тъп си.
Даже не ми се обяснява. Но страшно ме дразнят малоумници като теб, които наистина си мислят, че знаят нещо.
Друсалки имало навсякъде... Хм. Сигурно! Винаги някой-друг процент от населението на света е наркоманизирано! Но, по вашите наркомански сбирки са кажи го 80%, макар че и на мен ми се струва повече, а на метълските ни концерти има...10%. Сега, за гадните метълски концерти не знам, защото не ги посещавам. Но наркоманията не е и до електронната музика! Бях преди месец на едно darkwave/EBM концертче. Видимо надрусани не видях. Сигурно е имало, отново 10%. Та не ми обяснявай кой какъв е, и какви къде или навсякъде има.

Аз да ти повярвам на теб, че дръма не била тъпа музика... Абе, пич. Ти самия си тъп, пък ше ти вярвам на музикалните вкусове ли? Още повече, на времето слушах и бая дръм. И дори има някоя-друга боза, която още понаслушвам. И слушайки осъзнавам колко е тъпа тази музика. Личен вкус, просто. Харесвам електроника, ама тая вашта си е чиста наркомания.

И защо ми повтаряш 15 пъти директно и индиректно, че друсалки имало навсякъде? 'Дреме ми къде ги има. Идеята е колко ги има! И аз ти казвам, че не са почти всички навсякъде, защото това би означавало, че 90% от човечеството е на стимуланти. Ти толко' ли си тъп?

И, да, метълите които те имат за тъп, защото не им харесваш музиката, са тъпи. Метълите принципно са тъпи. Но тези хора в този форум, които наричаш "метъли", имат много повече акъл в главата, отколкото всичките ви прогнили дръмърски мозъчета по наркоманските ви концерти.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 12:15

Се едно си отишъл поне веднъж на "дръм концерт" да знаеш за кво става въпрос.Само недей да вкарваш и мен под графа "наркоманчета",става ли?Първо,че не ми е само до дръма.А ти колко пъти повтори,че съм тъп в твоя пост?Много далеч си от истината,повярвай.За рализка от теб съм бил и на метъл(да,метъл концерт) и на дръм, и на чалга,примерно.Знам за какво става въпрос.Друсалки,има да...Но виж има разлика,между напушени,за които се говореше в друга тема и надрусани,нали знаеш?В този случай може да приемеме и че на "нашите наркомански събирания" има около 10% надрусани,както ти обясняваш.

Баси,как в един форум са събрани хора,които разбират от всичко и знаят всеки що за човек е...

И Рийпъре,в liquid funk-a,ако знаеш този жанр на дръма намирам много повече смисъл отколкото в която и да е метъл песен.Въпрос на вкус,нали каза.Преди време някой хранеше,че имало листа от джойнт по флаера на едно парти..Е тва ако не е ограничено?!
Аз не съм видял метълски плакат,или обложка на диск,на който да няма некви свръхестествени същества,вампири,грозни изчадия или некви богове..Ето,за мен тва е тъпо,разбирате ли?И точно тва,за което говорех,че вие метълите(повярвайте не го казвам с лошо чувство,така съм свикнал) смятете всичко друго освен вашата музика за адската помия.Еми не е така.За разлика от вас,аз съм слушал и доста метъл и знам за какво става въпрос и защо не ми харесва.А вие..вие стреляте на сляпо.И Грим,по-полека с лошите думи.Водиме спор,там се ражда истината.Не си мисли,че тя ти е ясна,щото не е така.До голяма степен си прав,признавам,но да вкарваш и мен в графа "наркоманизирани дръм фенчета" няма да стане..

Обърни внимание на този трак.Изслушай го поне до половината и ми кажи дали като го слушаш си правиш асоциации с надрусани типове и спейсбегове.

London Elektricity - Hanging Rock

http://www.youtube.com/watch?v=3xJJwLDoe6s

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 12:19

Се едно си отишъл поне веднъж на "дръм концерт" да знаеш за кво става въпрос.Само недей да вкарваш и мен под графа "наркоманчета",става ли?Първо,че не ми е само до дръма.А ти колко пъти повтори,че съм тъп в твоя пост?Много далеч си от истината,повярвай.За рализка от теб съм бил и на метъл(да,метъл концерт) и на дръм, и на чалга,примерно.Знам за какво става въпрос.Друсалки,има да...Но виж има разлика,между напушени,за които се говореше в друга тема и надрусани,нали знаеш?В този случай може да приемеме и че на "нашите наркомански събирания" има около 10% надрусани,както ти обясняваш.

Баси,как в един форум са събрани хора,които разбират от всичко и знаят всеки що за човек е...

И Рийпъре,в liquid funk-a,ако знаеш този жанр на дръма намирам много повече смисъл отколкото в която и да е метъл песен.Въпрос на вкус,нали каза.Преди време някой хранеше,че имало листа от джойнт по флаера на едно парти..Е тва ако не е ограничено?!
Аз не съм видял метълски плакат,или обложка на диск,на който да няма некви свръхестествени същества,вампири,грозни изчадия или некви богове..Ето,за мен тва е тъпо,разбирате ли?И точно тва,за което говорех,че вие метълите(повярвайте не го казвам с лошо чувство,така съм свикнал) смятете всичко друго освен вашата музика за адската помия.Еми не е така.За разлика от вас,аз съм слушал и доста метъл и знам за какво става въпрос и защо не ми харесва.А вие..вие стреляте на сляпо.И Грим,по-полека с лошите думи.Водиме спор,там се ражда истината.Не си мисли,че тя ти е ясна,щото не е така.До голяма степен си прав,признавам,но да вкарваш и мен в графа "наркоманизирани дръм фенчета" няма да стане..

Обърни внимание на този трак.Изслушай го поне до половината и ми кажи дали като го слушаш си правиш асоциации с надрусани типове и спейсбегове.

London Elektricity - Hanging Rock

http://www.youtube.com/watch?v=3xJJwLDoe6s

Кажи ми защо има толкова ограничени същества. Обясни ми!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 12:20

DennisEverything?

Не се надувай толкова,може се насериш!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 12:24

:disbelief:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 12:29

:disbelief:

Успя ли?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 05 Дек 2008 12:33

В този случай може да приемеме и че на "нашите наркомански събирания" има около 10% надрусани,както ти обясняваш.

Бухахахахахаха....Я престани да ни мислиш за паднали от Марс и млъкни бе :lol:

Бту песента е адски скучна...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 13:53

вие сте ебаси тъпаците

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 14:05

iddqd написа:
вие сте ебаси тъпаците

Тези думи от твоята уста звучат изумително правдоподобно.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 14:21

особенно когато се отнасят за тебе

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 05 Дек 2008 14:47

Warbringer написа:
Проблема ще се реши като Вермик дойде в София, или тва лято скокнем до Друсе, да му изпотрошим ръчичките, д'еба майка му селска...
Той наживо е много свестен и точен пич :!: :!:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: