Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 18:36
Лично подкрепям, никой не е длъжен да му гледа разпиляните черва по тениската и задължителните претенции за hardcore-ness.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 18:37
За мен няма проблем да носят такива тениски докато си остане на тениската.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 18:42
на това му викам аз култува снимка. 
|
 |
Аltеr Ego
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 18:45
К'во е т'ва дърво, бахти изкривения...
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 18:50
We dont need no education. We dont need no thought control. No dark sarcasm in the classroom. Teacher, leave those kids alone. Hey, teacher, leave those kids alone! All in all its just another brick in the wall. All in all youre just another brick in the wall
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 18:54
Нормално - в училището учат малки деца, те ли да гледат такива работи? Да приемем и, че има хора (добре де, повечето са момичета), които са по-гнусливи, които не понасят такива гледки.Заслужава си наказанието.Тениска с някоя нормална картина, лицата на изпълнителите - хубаво.Но всяко нещо си има граница, и тази картинка я прекрачва.Въпреки, че след това предупреждение най-много младежа да потърси някоя по-отвращаваща тениска.А дали в Испанската ще го приемат така - ще видим... eclipsed, а ти къде гледаш надолу, а?  И при нас има такива пачи, но освен ако не искам да гледам цепката на задниците им - тя не ми се набива на очи...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 18:55
Steel написа: Лично подкрепям, никой не е длъжен да му гледа разпиляните черва по тениската и задължителните претенции за hardcore-ness. оно никой не беше длъжен да ти чисти и повърнята, нали ? 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 19:03
Кире_Гръчата написа: Steel написа: Лично подкрепям, никой не е длъжен да му гледа разпиляните черва по тениската и задължителните претенции за hardcore-ness. оно никой не беше длъжен да ти чисти и повърнята, нали ?  Оно не знам дали ти е много забавно навсякъде да гледаш разни дечица с черва по тениските, на мен лично не ми е.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 19:04
Steel написа: Оно не знам дали ти е много забавно навсякъде да гледаш разни дечица с черва по тениските, на мен лично не ми е. Явно си путчица.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 19:06
Steel написа: Оно не знам дали ти е много забавно навсякъде да гледаш разни дечица с черва по тениските, на мен лично не ми е.
Ми не гледайте бе, да ви еба в моралистчетата. Дреме ми на кура, че на някой му е гнусно. Аз па да не съм длъжен да слушам чалгата на съседа, или чалгата от телефона на съучениците ( като бях още на даскало ) ? Нали за всеобщото благо , да не се изтрепем всички , трябва да се търпим и толерираме. Какво като си я носи, да не е седнал да навира картинката в лицето на някой ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 19:09
Zarathustra написа: Steel написа: Оно не знам дали ти е много забавно навсякъде да гледаш разни дечица с черва по тениските, на мен лично не ми е. Явно си путчица. Очевидно.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 19:22
Vermic написа: The Chameleon написа: КОМУНИЗЪЪЪМ, КОМУНИЗЪЪЪЪМ -- /SARCASM OFF  Наш любим ние ще те построим! Комунизъм наш любим,ние с теб ще полетим!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 19:26
ХАхахахаха :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 19:36
Разбира се, че не трябва да се носят такива тениски в училище... Малко или много, това е инситуция и си има някакви правила и норми (колкото и да са размити в днешно време). По улиците да са отвратителни колкото си искат...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 19:42
Глупости. Може ли да му наложат ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за такава простотия? Разбирам да му се скарат, да му направят забележка като бели хора... Простотия до шия. И да, да започнат да наказват и пачите в такъв случай.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Xpu$тo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 20:16
Warbringer написа: Глупости. Може ли да му наложат ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за такава простотия? Разбирам да му се скарат, да му направят забележка като бели хора... Простотия до шия. И да, да започнат да наказват и пачите в такъв случай. че тоз няма ли малко мозък в главата, за да се досети че не е за таква обстановка 
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 20:20
Кво да се сети бе, човека носи ДРЕХИ. И щом му е първо провинение, ОЧЕВИДНО и друг път е бил с тази си тениска на училище и не е имало последици. Стига писали простотии бе, да не сте пияни?
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 20:24
Warbringer написа: Кво да се сети бе, човека носи ДРЕХИ. И щом му е първо провинение, ОЧЕВИДНО и друг път е бил с тази си тениска на училище и не е имало последици. Стига писали простотии бе, да не сте пияни? АЗ НЕ СЪМ ПИЯН! Просто искам жените да си прибират вече задниците, или поне да ги бръснат 
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 20:56
Стипендия ли да му дадът? Много ясно, че ще го накажат. Смотан метъл...
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: 17 годишен наказан защото носи тениска на XXX Maniak Публикувано на: 25 Ное 2008 21:20
zip0 написа: Стипендия ли да му дадът? Много ясно, че ще го накажат. Смотан метъл... -- GM-a си го каза, има проблеми с дългите коси и метълските дрехи, но с напудрените курви няма никви проблеми.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|