Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 18 Авг 2008 22:57
Ще ми се  С две от тях не съм си имал само взаимоотношения...Две от тях пък имат връзки по 2 год вече...абе мани, към други си пренасочих вниманието на морето 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 18 Авг 2008 23:05
Tripadvisor.com , niama da kazvam dali e nai - dobria sait za turistical researchs, no dokolkoto imam opit za Greece opredeleno e perfekten, mojesh da namerish info i pic's, kakto i reviuta ot klienti za vsichki hoteli. Vse pak triabva da se ima v predvid, che poniakoga sobstvenicite na hotelite pishat do sebe si. Good luck and enJOY
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 18 Авг 2008 23:07
аре сички на москвича да се натварват с луканка, шпек салам и домашна питка, тръгвайте към Гърцията че има страшни примосии
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 18 Авг 2008 23:11
HELLwINd написа: dokolkoto imam opit za Greece opredeleno e perfekten точно така
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 18 Авг 2008 23:13
Ледник написа: HELLwINd написа: dokolkoto imam opit za Greece opredeleno e perfekten точно така точно така сега зацепих
|
 |
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 18 Авг 2008 23:20
И аз в първия момент си помислих друго. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 18 Авг 2008 23:24
Duke написа: И аз в първия момент си помислих друго.  Колко си наивен.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 18 Авг 2008 23:25
Ледник написа: Duke написа: И аз в първия момент си помислих друго.  Колко си наивен. Не, прсото е глупав...
|
 |
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 18 Авг 2008 23:27
човeк написа: Ледник написа: Колко си наивен. Не, просто е глупав... Не, той казва, че има постоянна възвръщаемост на инвестициите!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 18 Авг 2008 23:38
По малко и от двете май. 
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 19 Авг 2008 08:21
Бях преди няколко седмици в Атина. Не е лошо за десетина дена, но плажовете не са като тукашните... Пасъкът е по-лош, а и морето е прекалено солено. Да не говорим, че хубавите жени са рядкост. Не ме разбирайте погрешно де, все пак много ми хареса. Утре заминавам на лагер в Приморско и като се върна ще споделя впечатления и от там. 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 19 Авг 2008 09:31
Тази година беше интересно. В началото на лятото с клуба ми имахме участие на златните, бяха ни покрили пътя и преспиването, но аз бях в сесия и останах там само 24 часа. На 2-ри август пък отново имахме участие, този път на Свети Влас, но останахме на морето за десетина дни, самоче не на Свети Влас, а на следващият ден се транспортирахме чак до Варна, щото там имаме приятели. Абе голямо приключение беше 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 19 Авг 2008 10:18
В Италия за един ден бях на море и след тва исках да се прибирам в България...  Нема такъв ужасТ, на плажа (ако може да се нарече така) нямаше пясък а некви малки камъни които се нагряват до 50+ градуса и не може да се стъпва по тях, а в морето имаше големи камъни на които няма начин да не се удариш, пък и водата беше много солена,  на всичкото отгоре така изгорях, че през следващите 5 дни едвам можех да се движа... П.П. Поне сега във Варна ще съм на истинско море. 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 19 Авг 2008 13:13
ми, баторе, то почти навсякъде е така великата френска ривиера-марсилия, МОНАКО-бели камъни, остри на всичкото отгоре, не можеш да легнеш... Дубай, дето всички много го хвалят-еми не, пак камъни, а където не са камъни, някъв мн кофти(пустинен)пясък, дето първо се нагрява много, после като духне вятър, направо пясъчна буря в очите ти, мн е фин пясъка за това май
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 19 Авг 2008 18:32
EDIT: This post under construction
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 19 Авг 2008 18:35
Бях на Китен 7 вечери. Компания от 10 човека. Супер добре си изкарах!
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 19 Авг 2008 22:16
Морт написа: EDIT: This post under construction Абе нещо по новините даваха за технопартито, за което разправяш 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 19 Авг 2008 22:34
Обзор е много добро местенце.Хареса ми много Особенно,ако мястото за почивка е лагера с рускинчетата  Има доста красиви. Иначе много яко си изкарахме.С Васко(amc) бяхме заедно.Лудницата беше. Догодина пак,ама за 15 дни 
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 19 Авг 2008 23:28
Започна така:  3те дни в Родопите протекоха горе долу по този начин:  Имаше и музика:  След това пътувахме:  И отидохме на Градина:  Там се пи доста бира:  Дните минаваха така:  А нощите така:  Флюбих се:  Бях на феста в бургас:  Като Много Важен Човек:  След това вдигнахме лагера:  И отидохме на Текнивала:  Имаше големи сцени:  И трещящи чужденци:  Когато си тръгнах от морето спряхме за 3 часа in the middle of nowhere поради някакъв проблем:  Почаках си:  Но пък намерих правилните хора: 
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Море Публикувано на: 20 Авг 2008 00:04
Истината е, че въобще не ми приличате на хора, 'дето биха пушили тютюн на това наргиле. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|