Автор |
Съобщение |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 15 Авг 2008 20:25
Тъжни магарита, майна @автора- grow some brain
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 15 Авг 2008 20:54
ENDVRA написа: Till Lindemann написа: малка торбичка, към 100гр АХАХАХАХАХХАХАХА, МАЛКА ТОРБИЧКА  Малка ахаха тва си е направо за в бисерите  кефиш ме пич 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 15 Авг 2008 21:47
State of Mind написа: Правилно Точно там отива
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 15 Авг 2008 22:24
I_Hate_Noise написа: абе че се среща в детските филмчета среща се ама се сещам и една песничка от учебника по музика за 3ти (май) клас: ех да имаше хапче чудно магическо хапче което да прави пъстър и весел света ...  Има една песен на Хайгашот Агасян - Вълшебното хапче.Ето и DnB ремикса и http://rapidshare.com/files/137595183/_ ... 095__.html
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 16 Авг 2008 21:57
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 17 Авг 2008 10:30
God of Gods написа: ХАХАХАХАхАхАхАхха, малка?!
Ся взимаш едни 10-15 за 60 .... 10-15 друг път,за 60 зимаш 4-5
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 17 Авг 2008 10:34
Jorix написа: God of Gods написа: ХАХАХАХАхАхАхАхха, малка?!
Ся взимаш едни 10-15 за 60 .... 10-15 друг път,за 60 зимаш 4-5 Ем ако си намериш някоя шано оферта? 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 17 Авг 2008 11:06
Blue написа: човeк написа: Абе, а на някой някога да му се е случвало да си намери пакетче с наркотици ей така на улицата? Трева на Гара София. И то добро количество... Ебаси късметлиите, аз веднъж си намерих 2 лева и си купих кола  Онтопик:Как се казваше Тигър от Мечо Пух?
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 14:36
Бе хубаво, ама нищо не написахте за Кенга и пристрастеното към хероин още в утробата бебе Ру. Можеше нещо и за Муслона (в новия превод на Мечо Пих ме му викали муслон  ), както и за това какво символизират пчелите или да кажем хвойната (която връхлитала). ПП За книгата писахт, то анимацията на Дисни е подигравка.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
STUBBS
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 15:13
Абе тука пълно с наркомани тревомани! Е*аси живота 
|
|
|
|
 |
VSA
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 15:22
Децата си обсъждат стоката ся.
___________________________________ >>>V.S.A<<<
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 21:17
ZZZzombie написа: Абе тука пълно с наркомани тревомани! Е*аси живота  Да бе ебати убитаците гадни наркомани 
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 21:50
Тия преди време ги бях чел, и сега се посмях доволно обаче  И аз некъв коз си бях намерил на един тротоар в близост до нас. Не беше лош. Относно цените които започнахте да дискутирате - за да вземеш за 60 лева 4-5 грама хубава и ненадрусана трева в София трябва да имаш познати. ПС - вие па големата работа с тая трева, около 100 000 други неща могат да ме убият или да ми навредят на мисленето, преди да го е направила марихуаната.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 22:14
slim_k написа: ПС - вие па големата работа с тая трева, около 100 000 други неща могат да ме убият или да ми навредят на мисленето, преди да го е направила марихуаната. Сега ми идват на ум тъпите американски филми заради другата тема. ;р стате оф минд: ти па за големия наркоман ли се имаш бе? 
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 22:39
Искам да отворя мага-магазин. В него да продавам херо-хероин. С хероин и кока, и малко трева. Искам да живея до края на света! Всеки се трови с нещо. Твърдо анти наркотиците съм, но аз се тровя с цигари. Други си тровят очите седейки по 20 часа пред пц-то. Други се тровят, дишайки въздуха в София.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 22:41
Sweeney Todd написа: Твърдо анти наркотиците съм, но аз се тровя с цигари. Ми те цигарите са сред най силните наркотици.Тва че са легални е друг въпрос
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 22:43
Jorix написа: Sweeney Todd написа: Твърдо анти наркотиците съм, но аз се тровя с цигари. Ми те цигарите са сред най силните наркотици.Тва че са легални е друг въпрос Това е вечната тема Добре, нека се поправя - твърдо анти против нелегалните наркотици съм  Значи има нещо гнило, щом са нелегални май 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 22:47
Значи, че просто не са могли да ги легализират или по-точно забранени са, защото са много по-вредни. Кой квото ще да ми разправя. Цигарите са най-безвредните(и едни от най-евтините) наркотици.
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 22:49
И ся някой виден тревоман ще ми изкочи с тезата, че тревата не вредяла изобщо и че не убивала мозъчни клетки, или убивала ама много малко. Ама е забранена, нали? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Дрогата се среща и в детските фимчета! Публикувано на: 18 Авг 2008 22:52
Ама е, не четеш ли? Те хората по-често си намират трева от колкото кутия цигари.  Това да ти говори нещо??? :Д
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|