Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 18:10
Gipo написа: Ние сега в 7ми клас не се занимаваме с някакви такива тъпи лафове. От пиене и пушене не ни остава време Хах, това ме тръшна на земята . Култов беше лафа, като се скараме едно време, обиденият да каже "А!" на инат, другите да му отвърнем "Б, да си бъркаш във гъзъ, с двата пръста чак до кръста!" По цял ден ей така карахме. Лошото е, че като преминеш определена възрастова граница, и спреш да тормозиш момичетата, а почнеш да се интересуваш от това под поличките им, и лафовете, с които си израстнал, се забравят. Лошо.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 18:18
Аз не съм минал тази граница . А някой спомня ли си "това е пецко"?
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 18:26
а кво ще кажете за ЗЕМИ ТОЯ ДЕМИДЖ
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 18:27
Draksis написа: Хах, това ме тръшна на земята . Култов беше лафа, като се скараме едно време, обиденият да каже "А!" на инат, другите да му отвърнем "Б, да си бъркаш във гъзъ, с двата пръста чак до кръста!" По цял ден ей така карахме. Лошото е, че като преминеш определена възрастова граница, и спреш да тормозиш момичетата, а почнеш да се интересуваш от това под поличките им, и лафовете, с които си израстнал, се забравят. Лошо. Както винаги жените са виновни
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 18:28
Значи, десетки са, но най-яркият ми спомен е от всевъзможните вариации на една бай Ганьова реплика, от трена, докато, изтегнат в купето изрича знаменателното: - Ваша милост, от къде вземате тези круши?
- Купуваме си ги, бай Ганьо.
- Ааа, одобрявам! Я да да видим сега, така като съм се изтегнал, мога ли изеди една круша. +++++ Бях него период в даскало, където бяхме десетина в класа и си бехме като семейство с преподавателите. Нямате идея, как яко ни лепна този лаф на бая Ганя Като се почне от: - Я да видим сега така както съм те харесал, мога ли те оноди, Еди-коя си?или: - Госпожа, я да видим сега както ме мързи, можеш ли ме пропусна от участие в теста?та, до грубите към по-младите преподавателки: - Мамзел, я да проверя, сега както съм ви навит, бихте ли уважили мерака ми?-------- Знам, че не звучи смешно на форума, но в действителност, това си бе супер лакърдия ...
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 18:33
Разбирам те.
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 19:19
Забравяте: "Здрасти дай пари за пасти" "-Кажи отверка. -Отверка. -Сваляй гащи за проверка" "Не съм ти Да, не съм ти Не, се съм ти чаша за кафе" Тоя последния никога не съм му схващал смисъла.
И вечния лаф: "-Що? - За две по сто"
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 19:23
По моят край доста често се ползваше: 'Ай не ми съ прай на скърнъ/мърша' 'Не го барайте тоя е мафиоз' Или пък като се почне 'брат т'ва , брат онва' 'Ох моля ти съ , смях обръзуваш' Модерно беше към момчета да се обръщаш с 'ма' 'Земи се скрий някаде' 'Мой чорап'
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 19:27
- Кажи "сряда". - Сряда. - ДА ИДЕШ НА МАГАРИТО СНАРЯДА
|
|
|
|
|
DirecteX
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 19:30
Култуви времена при мене обрата беше когато си играехме с едни деца от приателско сем и едното беше момиче и ми се надърви кура което дотогава несе беше случвало
___________________________________ Grubby Fan !
Die Moon !
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 19:40
Готини сте, пичове, Nocturno, LightBearer, redy, и особено харесалото ми включване на High_voltage,
но трябва да признаем древно-езическото, че времето ражда героите си,
или още по-просто казано -
секо нещо с времето си.
+++++++++
ЛАФОВЕТЕ ВИ СА СУПЕРСКИ, БЛАГАДАРСКО!
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 20:59
Лол,аз като малък се падах малко отвореничък и затва обичах да затапвам със заучени фрази Любимото ми беше. Сега е нещо подобно,само дето ползвам рандом хранежи. Но като малък ползвах главно: "А ше може ли да замлъкнеш?" "Я да млъкваш" "А ше може ли да не ми говориш само?" "Хаха,добре,много смешно" С една дума-много поддръжавах на големите батковци и повтарях дейба
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 21:13
Е не трябва да се подценяват изразите " АРЕ БЕ БРАТЛЕ" , "КОПЕЛЕЕЕЕ ,КОЛКО СИ ТЪП" , " Днес изпих 5 бира едно патронче водка , малко джин и нищо ми нямше" !!
|
|
|
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 21:17
A, бе пичове, некой да е чувал некой нов детски лаф? Щото аз не съм. Сега малките само се разхождат по улицата и псуват кат хамали и се кефат, че незнаят кво означават тия думички. Онтопик: Доста често се използваше една реплика. Като някой те убиди, наричайки те "педераст" напримерно, ти му отговаряш "Това си ти, а къв съм аз?" Тва кат го чувах ми ставаше едновременно толкова тъпо и смешно, че само стоях и гледах.
А да, щях да забравя. "-... къща. -Баба ти повръща! -???" Най-велико беше когато един наистина се върза, и почна да се озърта наляво надясно да търси баба си и да вика "Бабо добре ли си?". Накрая дори се разрева момчето. Беше тъжно..... и токова забавно
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 21:18
hipp4o написа: " Днес изпих 5 бира едно патронче водка , малко джин и нищо ми нямше" !! Аз познавам такива на доста по-голяма възраст от 10-12 годишни То си е чисто българска черта, като рибарите и техния улов.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 21:21
ти луд ли си аз най обичам от рода копеле вчера изпих 2 литра водка и 6 бири после едвам съм се прибрал ти каам бате сериозно ти каам 5 джина , 6 текили , 2 х 2 литра бира и шише водка сам съм ги опукал и то за 2-3 часа макс .. а после нишо ми няяше
ама тва не са 10годишни
а 11 както и да е въпроса беше друг .. а именно - не се сещам но по темата като малък бях лафмейкър (демек тоя дет измисля лафове ? втф) .. и са съм де .. ама тогаа бех мастър. но не си ги помна , това да ми е проблема шанс
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 21:31
Ееееех...АЗ едва ли имам право да говоря за "старите времена",но все пак си спомням,че бяхме културни хлапета.Иначе помня култовото "Няма пък!".Или един лаф от 7ми клас-"Събирай си пъпчивия задник от стола ми!" .Доста дразнещ лаф.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 28 Май 2008 22:24
Имаше един лаф като обидиш някой, примерно му кажеш педерас и той казва "аз може и да съм педерас, но за теб остава оригинала".
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 06:47
Der Meister написа: Имаше един лаф като обидиш някой, примерно му кажеш педерас и той казва "аз може и да съм педерас, но за теб остава оригинала". Тва не беше ли като ти покажат, примерно, среден пръст? :Р И ние бяхме културни типове до 3-ти клас включително. Не сме се били, не сме се псували, играхме си на "Военен лагер", лазихме под столовете, масите, прескачахме стълбите... :Р Славно време. Обаче 4-ти клас се преместих в друго училище и там си мачкахме тиквите от бой Особено пък един (вече) авер, който беше Ледения (:lol:) и раздаваше зашеметители :Р Май чак в седми клас спряхме да играем на Кеч... Не мога да се сетя обаче за някви по-специфични лафчета от изброените :Р
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
gogoto
|
|
|
|
Заглавие: Re: [fun :)] "ако го направиш те признавам" Публикувано на: 29 Май 2008 07:04
Имаше от сорта....ако не ми кажеш/направиш/дадеш едиси какво повече няма да съм ти приятел,или пък "чупи,купи" хах 6-7 клас много вървежни бяха хиподил със скакауееееец поуицай,с пистоует.... и там другите култови реплики които ги забравих. Едно време зарибявах мацки,като се мислих за интересен,да говоря високо за ред алерт,и наблягах много на сложните думи зада изглеждам интелигентен
___________________________________ ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|