Автор |
Съобщение |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 15 Май 2008 22:05
Ако бях на твое място бих се свързал с него, бих обяснил как стоят нещата и ще му обещай, че няма да го разпространявам. Извини се, и наблегни на това, че се чувстваш виновен.
Предложи му да направи орязана версия на този плъгин, за да няма такива ексцесии и с други хора...
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 15 Май 2008 22:10
Че гориш в Ада, мой.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 15 Май 2008 22:11
Покаянието е най-тежкото наказание  Не прави нищо, просто осъзнай грешката си и не прави повече така ( чадо ).
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 15 Май 2008 22:22
Звучиш като владика ;Д ПП: Само си го представи : расо , вонящ на тамян с голямо разпятие на гърдите , от тези техните шапки (  незнам как се казва ) , библия в лявата ръка , а в другата диск на перверз монастир :Д .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 15 Май 2008 22:56
Плъгин за max-а значи...
Както и да е. Съвестта ти би трябвало да говори. Ако си представим, че Майкрософт губи милиони и милиарди от пиратски софтуер - проблем, но те печелят достатъчно, докато човечецът е направил с къртовски труд плъгинчето си с цел да изкара някой друг долар. Кой губи повече според теб?
Не съм се мъчил да се концентрирам, за да измъдря нещо оригинално. Твое е решението. Ако бях на твое място, нямаше да му казвам, нямаше и да го дам на друг, а ако ме питаш никога, ама никога няма да лъжа така долно. Никога.
___________________________________ Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 15 Май 2008 22:59
Добре бе, за кво го поучавате човека все едно вие сте безгрешни. Не ми се вярва да не сте направили поне едно безгрешно, неморално или неправилно нещо през живота си.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 15 Май 2008 23:00
Е тва е да си емо 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 15 Май 2008 23:57
Човек със съвест. Отдавна не бях срещал нещо такова. Всеки ден вършим лоши неща, но да се разкаеш за това... може само да ме радва. На твое място бих платил на човека, ако съм доволен от работата му.  Какво по-просто от това?
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 09:42
Ледник написа: Човек със съвест. Отдавна не бях срещал нещо такова. Всеки ден вършим лоши неща, но да се разкаеш за това... може само да ме радва. На твое място бих платил на човека, ако съм доволен от работата му.  Какво по-просто от това? Лол, първото разумно мнение, ахахахахах Бе кажи, че си беден студент, ама му прати 50 лева и му кажи, че си намерил парите и си искал все пак да му платиш. Йзи-пизи 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 10:00
Виж сега, мой човек. Хич не трябва да се притесняваш за нещо такова. Просто си му използвай продукта и да не ти пука. Това е НЕМАТЕРИАЛНА кражба, тоест, онзи нищо не губи ако ти използваш софтуера му или не. Виж, ако му беше откраднал колата с измама е друга работа, но дали някой си ползва плъгина му или не - едва ли толкова ще го заболи. Не си направил нищо кой знае колко лошо. Даже законово не си преследван. Еби го, кефи се, все едно играеш пиратско копие на Star Craft. Ако наистина те гризе съвестта, че да не можеш да спиш за нещо такова, искрено ти препоръчвам да посетиш психолог.
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 10:09
Кво толкова се правиш на разкайваща се мома. Ако ти е гадно събери парите и му ги дай. Отиди да лепиш плакати 5 дена по 4 часа и ето ти ги 50-те лева.
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 10:41
Бохохо, ебати съвестния тип. Ето решението.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 10:56
Истината е, че трябва да си безсъвестен, ако искаш да ти е добре на макс, на теб.  И не трябва да ти пука. Не бива да му даваш пари или да му се обясняваш. Можеш да си купиш не 1 нещо с 50лв. Да, егоистично е, да грубо е, в друг мащаб би било и жестоко, но - това е човека. Аз имам съвест и ме е яд. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Xpu$тo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 12:39
Ако се чувстваш наисетена толкова зле, направи добрина тогава...нещо благотворително
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 13:07
AcTivE написа: Ако наистина те гризе съвестта, че да не можеш да спиш за нещо такова, искрено ти препоръчвам да посетиш психолог. Какъв психолог бе? Пак нещо ви се преплитат понятията... 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
O6im
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 13:14
Abdominal Pain написа: Кажете ми вие сега, колко зле трябва да се чувствам.
Много!
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
 |
Chernobyl
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 13:18
Изтрий го!
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 15:29
Събери пари и си го плати все пак. Кажи му, че си му много признателен и настояваш да си платиш. Така ще се чувстваш много по-добре.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
redy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 16:28
По скоро почни да го продаваш в България и пращай част от парите на тоя пич. Ако не друго поне трябва да ти е благодарен за екстра доходи.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Направих нещо лошо.... Публикувано на: 16 Май 2008 16:52
абе тва са глупости ако му е толкова скъпа програмата значи досега е навъртял наистина много кинти и не вярвам че ще е проблем
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|