Автор |
Съобщение |
N2O
|
 |
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 27 Фев 2008 22:26
През кура ми е честно казано, нито му обръщам внимание, нито вече влизам толкова често.
___________________________________ Продава се Creative Zen Vision W 30GB
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 27 Фев 2008 22:41
бат Гиро написа: А защо аз получих 3то предупреждение и бан до 11 март? Вече така правят. Без предупреждение, без нищо... направо бан за 3 седмици.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
бат Гиро
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 27 Фев 2008 22:43
е аз имах 2 предупреждения преди това ама сега за какво беше това трето 
___________________________________ несподелената любов е като да делиш мекица-не ти се иска ама е така
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 27 Фев 2008 23:19
Дразни, но дразненето му си има чар.Да живее!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 00:06
Squiz написа: Дразни, но дразненето му си има чар.Да живее! Именно и аз съм против бана. Аз и против бана на Алминатора бях ако е за въпрос. Според мен от потребители като тях има полза за освежаване на форума. 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
The.Rampage.Rado
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 00:09
Едно време JazzJack беше така... ма порасна, стана 10ти клас и спря да се занимава.. почна да шпреха испанския и заеба форума... 
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 00:31
Точно сега е фифти-фифти вота, с моя глас! Вермик, напечено стана за тебе, братле! А, да, гласувах с "Не" и го изравних тоя тъп вот. Дължиш ми доживотен запас от кебапчета на скара, копеуе! П.С. Да еба, форума пуст, няма с кого да си говоря, пък ме хванаха лудите...  Цък-язък.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 00:53
Аз викам да го накажем със гейминг! Ама много гейминг! От една страна аз ще го мъча с Rise of nations, от друга - колегите на CS. Ако издържи и стане добър играч - ще остане.  (гласувах да остане, но да спами качествено и готино).
|
|
 |
The.Rampage.Rado
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 01:05
AcTivE написа: (гласувах да остане, но да спами качествено и готино). А админа утре ще дойде, ще се почеше дето не го сърби и с резко движение ще затрие темата... 
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 01:31
И да получи бан няма да се спре, пък и все пак ако на някой му пречи - игнор. Мен ме кефи де. Има някакъв особен, но привличащ чар. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 01:31
Dheart, още малко ще кажеш , че Лайто-кун е по-луд от Алукард ?!?!? 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 01:33
90 % от хората, които пишат в Общ форум трябва да бъдат баннати 
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 01:43
Hitrusha написа: 90 % от хората, които пишат в Общ форум трябва да бъдат баннати  Еажното е, че не сме от тях. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Кain
|
 |
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 08:59
Не ща щото е единствения който играе LOTR тук
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 12:40
Гласувах "да", 'щото адски много ми лази по нервите. Той е като некой олигофрен буквално, ебати... по-неадекватни и несвързани с темата постове не съм виждал от някой друг... Ако го познавах на живо сигурно щях да съм го убил до сега от бой, ама не го знам кой е тоя, ебати... PS 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 14:28
Varggoth написа: Гласувах "да", 'щото адски много ми лази по нервите. Той е като некой олигофрен буквално, ебати... по-неадекватни и несвързани с темата постове не съм виждал от някой друг... Ако го познавах на живо сигурно щях да съм го убил до сега от бой, ама не го знам кой е тоя, ебати... Хамелеона го знае, накарай го да те запознае. И за доброто на нервите на всички, моля те, изпочупи му пръстите. Бах'го в олигорфена е.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 16:58
Те се познават - дълго време сме живеели в един квартал  Аз гласувах "против", щото на мен не ми пречи  Hitrusha написа: 90 % от хората, които пишат в Общ форум трябва да бъдат баннати  And you are daamnn right..  Дори по-скоро 100% :Р
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 17:02
Сякаш ще го баннат, ако анкетата има повече " Да " - та... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 17:32
Varggoth написа: Идоле мой!Защо!Защо ме предаваш!В този труден момент ти ми обръщаш гръб! Да бъде ли баннат Vermic. Да! 50% [ 30 ] Не... 49% [ 29 ] Иживявам труден момент от моя виртуален живот Защо всички ме предавате?!ПРИЯТЕЛИ! КОМУНИЗМУ НЕМА УМРЕ!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
h3artstone
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Бан за Vermic? Публикувано на: 28 Фев 2008 17:56
Мухахаха написа: Те се познават - дълго време сме живеели в един квартал  Аз гласувах "против", щото на мен не ми пречи  And you are daamnn right..  Дори по-скоро 100% :Р A кви 100%, никви нули тука - 99,9% бре Де слагаш да туриш О-Свети Папа Админий Но да ви призная - НЕ, НЕ, ТОЙ Е НАШИЯТ ТРОЛ! Включете се в акцията режи идиоти - спаси трол. СПАСЕТЕ ВЕРМИЦ! 
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|