Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН
Публикувано на: 26 Фев 2008 21:15

Squiz написа:
Само не разбрах, кой изобщо говореше за ебане преди вие да го почнете, и какво общо има с темата ... :roll:

Тоя начин на обличане има само една цел - да провокира ебане.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 21:17

Онанизма калява организма ! :D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 21:19

Аз,ако хвана да еба някое такова(девствеността rlzzz!Mine,that is...o.0) животно,ще взема да сбъркам някой мъж с жена. :shock:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 26 Фев 2008 21:20

Хах

нещо не ме разбрахте :)

зцкоасдйкфиайфиаздфасфафа

Такам...

Мацките са готЯни ве :) Като изключим наистина "пилешкият" анус...
Почти всичките ми приятели и заобикалящи са като тях(е готян човек съм с готяни хора излизам са... :D :D :D)...Честно казано, не съм огромен хейтър на тая тема де...Също се стараят да се обличам добре...Нося си маркови дрехи ди колкото джоба ми позволява, мъкна се по най-"елитните"(за моя жалост...просто няма де другаде да ходя с компания като моята :D) заведения и т.н. в нащо китно селце...Но като казвам маркови дрехи имам предвд, че предпочитам да нося Adidas, Nike,Puma,Globe,Independent и т.н. пред много "готините" в последно време розови блузки и гореспоменатите тоалетни аксесоари...Айде реклама off :D :D

Но пуснах темата не, за да покажа, че харесвам единствено момичета с външен вид като на denik, а за Фън...Пак повтарям мацките наистина са яки...Но имам много приятелки които са от така нареченото "ф'шънско" общесвто и поне според мен изглеждат дори и по-добре от момичетата по снимките, но пък съм сигурен, че и умственият им багаж може да се равнява с някой "виден форумен гений" дето много ги уважавате :).Е не мога да твърдя обратното и за момичетата от снимките...Не ги познавам, но вече за трети път повтарям наистина са красиви :)

Но пуснах темата предимно заради "хубавците".К'вото и да ми казвате, к'вото и да ме обеждавате не мога да се съглася, че тея паляци са супер готяни въпреки външняит вид...Както вече казах почти всичките ми приятели са такива, и ме гледат малко странно като нахлуя някой широки дънки ор съмтинг, ама честно казано не ма ебе...Колкото и мацки да "изръбя" нема пуснем бретонче, опашле ала гривата на росинант и не бих обул обувки като на изгряващ боксиор в които нежно да забутам дънките ( които са толкова впити, че всяка вена очертават...чудя се как след 5 часово носене на такива не се налага ампутация на крайниците, ама к'во разбирам аз...нали съм си клош със широките, но пък удобни дънки...) и т.н..Дрислиовци малки-СМЕШНИ СТЕ...К'ви ли не бяхте-емота, хаусъри, чалгички(последното е най-вярно май...всичките колкото и да са "истински" си връткат бурията на Софката feat Екстра Нина, но го крият)

Оф...почвам да пиша простотий...

Иначе някое ф'шънче което е много ач и парадира с неговите маркови дрешки може да поспори с мен...Да видим кой е с повече маркови и по-скъпи дрехи(нещо което доста ви интересува, деба богаташчетата)...Разликата е там- да имам такива и аз...Но за тях разчитам единствено на това колко ще блъска баща ми година и половина по шибаните морета и океани за да може да ми предложи такъв стандарт...Все пак ценя неговият труд и се осъзнавам малко...А вие розовите мъжленца-слезте на земята.Трябва ви едно здраво пердахче от мама и тати, и едно спиране на супсидийте да ви видим колко сте красиви като си свършат парите за свинска мас дето си мажете и без т'ва мазната косица

Айде

"Папайте бибата"( лъв ю кучко)

А хайролер ли си майролер ли си...

Щях да почна да пиша още 314191942941 реда пълни с хейт към теб, но съм простичко чадо(немам розова блузка т'ва е :( ) пък и мързела ме мори...

Една проста псувня на майка ще свърши работа...

Майка ти да еба...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Фев 2008 21:21

Ебати смеха :Р

Цитат:
Но пуснах темата не, за да покажа, че харесвам единствено момичета с външен вид като на denik,

:cry:

edit:
Е не съм ли Г0тЯн пИч? И аЗ мОгА тАкА :Р

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 26 Фев 2008 21:24

Май и ти си се надрал, а?:)

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 21:34

И тия фешъни не разбраха, че не са различни, ами еднакви :lol:

Навсекъде, като клонинги. Спят надолу с главата, ама и то има страничен ефект, дето се изявява 20 см надолу в космите, през пласт кожа и пласт кост.

Къде забрави да вмъкнеш снимките в банята/кенефа (задължително пред някакви плочки се снимат)

Задължително пред огледалото, с жусиема, че и той да се види.

По някой път намъкват някой по-грозен техен "приятел" колкото да го използват за снимката.
Туй, за да контрастира "хубостта" на фешъна и да покаже доминантен вид.

Ако не, снимат се група неориентирани саксии (тия дето друго освен коса не отглеждат)-кой с черепи по дрехите, кой с "емовска" прическа, кой 20-килограмов метъл, дето като носи черна тениска и на нея има червени остри букви, си мисли че е тъф скриймин' мьетъл.

Роди ма мамо с дибели жуки, чи да праъ пилишки гъз в нета :o

На такива се казва... Беги леги, че кокошките заспаха :D

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 26 Фев 2008 21:35

Пени, ебаси хейтърския пост...Най-много ме издразни твоето "деба и богаташчетата" - извинявай, ама това, че на някой родителите могат да си позволят повече прави ли хората по-лоши?Стига да не парадират с това според мен няма нищо лошо, а и никой не е казал, че не оценяват парите от родителите. Кой е казал, че "мъжете в розово" знаят само "дай", без да го оценяват, е това не мога да разбера.

А иначе си прав, че тея които винаги гледат да са "според модата" и на края си въртят гъза пияни на маса под зучи на Азис са жалки...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 26 Фев 2008 21:56

Pennуwise написа:
не сте истинска красавица без скромни,нежно подчертаващи циците ви очила

Как ще се клатят и подскачааат :D

Профил

Аватар
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
Публикувано на: 26 Фев 2008 22:00

Bulldozer crushes aaaaaaaaaall

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 22:03

Възбудих се, извинете. :jrkoff:

:D :D :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 22:09

Squiz написа:
Пени, ебаси хейтърския пост...Най-много ме издразни твоето "деба и богаташчетата" - извинявай, ама това, че на някой родителите могат да си позволят повече прави ли хората по-лоши?Стига да не парадират с това според мен няма нищо лошо, а и никой не е казал, че не оценяват парите от родителите. Кой е казал, че "мъжете в розово" знаят само "дай", без да го оценяват, е това не мога да разбера.

А иначе си прав, че тея които винаги гледат да са "според модата" и на края си въртят гъза пияни на маса под зучи на Азис са жалки...

Еми хейтър съм си, в нащо' село за грийнпийс не сме чували...

А иначе си прави...не се изразих правилно за богаташчетата-такива НЯМА...Има обаче родители които са блъскали цял живот( е не всички де) за да осигорят охолен живот на онова говедо зовящо се тяхно отроче...Ама то нали е секс символа на града и трябва да подържа репутация, а тя се подържа чрез на мама и тати потта и кръвта...

Сега ще кажа нещо, което ще прозвучи малко надуто, но не го казвам за да се хваля и т.н...Значи баща ми е моряк-заплатата му е 4000$ месечно...Смея да твърдя, че водя ако не охолен то поне доста добър живот.От финанси не съм се притеснявал-не защото знам, че само да отворя уста тати ще долети с касичка пълна с парички, а просто защото нямам нуждите на гореспоменатият секс символ...Аз нямам нужда да отида на юбер тузарско и скъпо кафе, да си извадя телефона(струващ НАЙ-МАЛКО 1500 лв. иначе се смята за телефон със шайба) на масата който е инкрустиран с фекалий от комодски варан, нямам нужда да наливам стотици левове месечно на фирмата Taft(или както беше оня мазният гелец),Нямам нужда като отидем на дискотека да се правя на чичко паричко и да платя на всеки по 1 бутилка Jack(в наща компания поне е така...квото правим- по равно!).Нямам нужда да излизам с по 40 лв дневно(хах имам една приятелка-баща и се занимава с хм..."чист" и "почтен" бизнес и не е като да няма пари...Тая джофра тъпа ако няма 50 лв дневно вдига скандал и отказва да излезе...отплеснах се)-на мен и 3-4 са ми достатачни...Дам ли 2.50 за кутия цигари другото не е важно за мен.Нямам нужда и да се разхождам с едно кило кока(нали са т'ва е модерно).Мойте нужди са като се прибера, да има топла храна, да има каде да легна,колкото и дребнаво да звучи споменатата вече кутия цигари и т.н...Човешки нужди като на всеки нормален човек...

А за фешанките и фешаните(предимно за първите), дето слагат големите цаки, русата (но все още мазна при вторите косица) и "хоригиналните дрешки братчиту) и се надуват АДСКИ много иам един въпрос...Добре ма мацо като си толкова яка и надута ти по големи лайна от мойте ли сереш ма парцал?(И ти сереш и аз сера...сетих са за бичето ся :D :D)

Почнах пълни глупости да пиша :D

П.П.хайролер да изнасили овцата доли

П.П. 2 Айде пз ви 2, Jo & Ndoe-Chakai.mp3

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 22:18

Зачетете блогът, който е линкнат във втория пост. Доста интересни виждания. Дори мога да се съглася с доста от тях.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 26 Фев 2008 22:20

Squiz написа:
Само не разбрах, кой изобщо говореше за ебане преди вие да го почнете, и какво общо има с темата ... :roll:

Цитат:
д) синдромът "пилешки анус" v.2

при жените действа - опитайте и вие!

съвет на деня: правете го по-често,това е отлично упражнение за бъдещите ви сексуални практики

Ето ти пример
АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ ЕБИ МУ МАЙКАТА АХАХАХАХХАХАХАХАХХА
Бтв ония ден на НДК видех един фиешан дето беше с 2 мацки и като ги видех отзад ТИ КААМ БЕШЕ СИ АБСОЛЮТНА ЖЕНА ДА ГО ЕВА(същност са като се замился не искам да го ева :Д)

пп.абря аз казах ли ДА МУ ЕБА МАЙКАТА :Д
пп2.а АХХАХАХАХАХАХ казах ли :Д

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 26 Фев 2008 22:30

Пени, ето това имах предвид под
Цитат:
Стига да не парадират с това според мен няма нищо лошо

Точно това, което каза ти.Всичко е до възпитание - човек трябва да може и с малко, но и с много.Явно си възпитан на скромност - нещо, за което правя евала на родителите ти ( и на теб, че ти е влязло в главата ) Аз си признавам, лично изпитвам нужда от повече от тея 3лв на ден, просто защото една кола+една пица са ми толкова, а на това не обичам да карам цял ден :) Обичам като седна в кафене да си взема ирландско кафе или някое коктейлче, или пък биричка.Обичам и да се мотам цял ден навън, и нямам толкова време да се наям в нас.Но пък не давам пари за цигари :) Всеки както е свикнал, и колкото му се простира чергата.Мен ме дразнят кифли с телефони за 600+ лв, които клипват "щото нямат ваучер" - ми ТЪПО е.Аз може да съм с телефон за 200лв, ама пък винаги мога да звънна, баси.

Та човешките нужди, които ти спомена, зависят от това как са те свикнали ваще.Примерно - на приятелката ми родителите са си заможни, но пък никога не е била с много пари в джоба или е пискала за "ауу как ще го облека това, куче марка е" За сравнение, един от моя клас също е заможен, и непрекъснато парадира с "новият ми пуловер Lacoste" или "Обувките Денил" - дразни, просто щот се мисли за по-велик от другите с нещо, което той не е постигнал...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 22:45

Squiz написа:
Точно това, което каза ти.Всичко е до възпитание - човек трябва да може и с малко, но и с много.Явно си възпитан на скромност - нещо, за което правя евала на родителите ти ( и на теб, че ти е влязло в главата ) Аз си признавам, лично изпитвам нужда от повече от тея 3лв на ден, просто защото една кола+една пица са ми толкова, а на това не обичам да карам цял ден :) Обичам като седна в кафене да си взема ирландско кафе или някое коктейлче, или пък биричка.Обичам и да се мотам цял ден навън, и нямам толкова време да се наям в нас.Но пък не давам пари за цигари :) Всеки както е свикнал, и колкото му се простира чергата.Мен ме дразнят кифли с телефони за 600+ лв, които клипват "щото нямат ваучер" - ми ТЪПО е.Аз може да съм с телефон за 200лв, ама пък винаги мога да звънна, баси.

Та човешките нужди, които ти спомена, зависят от това как са те свикнали ваще.Примерно - на приятелката ми родителите са си заможни, но пък никога не е била с много пари в джоба или е пискала за "ауу как ще го облека това, куче марка е" За сравнение, един от моя клас също е заможен, и непрекъснато парадира с "новият ми пуловер Lacoste" или "Обувките Денил" - дразни, просто щот се мисли за по-велик от другите с нещо, което той не е постигнал...

Пфф тая тема май чат между нас ще стане ама нищо, хейт да има :D :D :D

А за тея нужди дето ги изброи, и аз ги имам де...Но не са ми супер наложителни...Аз споменах тези които са ми необходимите :) Иначе и аз като теб-и аз съм ежедневно из града по кафета-мафета и т.н..Отделно давам пари и за автобуси и таксита за фитнес, за тренировки и за училище...Просто там е работата, че като се наям, като се напоя, като си изпуша цигарата съм доволен...Е и на мен ми е хубаво, като седна някаде на барче да си зема 100 Jack примерно, но при липса на финанси и на една количка съм доволен :) (кафе мразя...а и тук малко ще разширя скобата...значи ето нещо много забавно-забелязал съм, че като идем на кафе някаде споменатите няколко пъти вече "богаташи" пият винаги кафенце, макар и да не обичат...Просто т'ва е най-евтиното и не им се дават пари за количка примерно която е убийствените 1.10 ст...).Та идеята ми е, че нуждите всеки ги има...просто трябва да се научи къде да слага границата между наистина необходимото за него и глезотията...Иначе не е лошо всички да се глезим малко ;)Въпроса е да не прекаляваме... :)

П.П.Хайролере пак да ти еба майката

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2008 22:51

Много са ви дълги постовете, затова няма да ги чета, а само ще си кажа мойто. Пък вие после ми кажете на чия страна съм застанал :)

ФиеШъН1те явно искат да са интересни и модерни, това всички го знаеме. В техните си среди, които са май най-обширните, точно това се получава - там минават за готини. Тоест като си фешън и правиш всички просъщи за този род хорица неща минаваш за модерен из своите. Аз не съм техен и не харесвам начина по който се държат и обличат. Не ми е приятно съществуването им. Затова да им еба майката. А и те на мен, защото аз съм им противен. Дреме ми.

Бахти, аз нищо не казах. Е, поне +1 пост.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 26 Фев 2008 22:55

Само пак да вметна, че бульончето е по-евтино от кафето. Бульон - 30ст., в кафето, което обитавам.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 26 Фев 2008 23:10

Krieg написа:
Май и ти си се надрал, а?:)

ХАХАХАХ Дидо е редовен!Той се прави на добро момче а истината е друга :Д

Профил Skype

Публикувано на: 26 Фев 2008 23:44

Мене пък много ме дразнят стиснати хора, които ти кликат непрекъснато на тела да им се обаждаш вместо те да се обадят и да се набутат малко а не само аз. Дразня се когато ида на фитнес да гледам хора с дебели синджири по вратовете им (поне за моя град). С ходенето по кафенетата нямам проблем- наще ми дават доволно количество финанси (не че се фукам) но не ги пръскам по алкохол, цигари, наркотици и т.н. И на мене като съм на кафене ми стигат една количка или биричка. За щастие сред компанията ми няма хора, които парадират с купеното с парите на мама и татко така че с това нямаме проблеми. Женките в компанията не са някви лигли, което си е отлично.
Никой не се фука с новата си дрешка за 200+ лева щото се пак дрехите са за да бъде удобно на човека.
В общи линии, дразнят ме хората с прекалено високото самочуствие, мислеиски си че доминират над другите.

В общи линии: гъзарщината, фукането и други подобни педеразтии ме дразнят.
Пени, сорка ама:
Хайролъре, еби си майката с Брад Пит!!!

aka Arcatraz

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost