Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 19:54
Поне ти. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 19:55
Простено ми е на мен, нали ше папам толта след малко
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 19:55
Хам'леоне,кога направи + 6к поста,бре! 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 19:56
Fenrir написа: Хам'леоне,кога направи + 6к поста,бре!  Е не чете ли темата до сега, що за въпрос
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 19:56
Е.. активен съм. Добре, айде оставям Мастъра намира, че много здраво го побърках тази вечер!!1!! 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 19:57
Fenrir написа: Хам'леоне,кога направи + 6к поста,бре!  Бе "подбутнат"
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 19:57
глупаци
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
The Chameleon написа: Е.. активен съм. Добре, айде оставям Мастъра намира, че много здраво го побърках тази вечер!!1!!  Ако знаеш колко побъркано се чувствам п.п. Забавно беше, ама стига вече, човека рожден ден има, ние му наспамихме темата. Как може да сме толкова лоши 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 19:58
Гиро мекицата написа: глупаци каза създателя на премъдрите произведения. Гоуст, наистина стига сме спамили, че всичко си има граници...
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 20:01
Абе хамелеоне звучиш като заяждащ се хлапак пред пицаджийница в голямо междучасие
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 20:02
Нах, просто ми е скука и я запълвам по някакъв долнопробен начин. :>
Иначе, да.. яде ми се пица!
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 20:08
Гиро мекицата написа: глупаци Спамене Гиро стайл;Изяж 1 буркан кисели краставички и се успокой. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 20:08
Спама винаги е бил на ниво в нашия форум ;р
ЧРД!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 20:09
Еми ЧРД пич жив здрав и т.н. т.н 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 20:10
Vermic написа: Спама винаги е бил на ниво в нашия форум ;р
ЧРД! .. ти не честити ли вече? 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 20:14
Той Хамелеона, изпекан спамер.Скрит е и от нищото,без да очакваш, почва да спами.
|
|
|
|
 |
Kardinala
|
 |
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 20:17
Аз не съм - ЧРД Си жив и здрав, много щастлив , обичан! Желая ти мн пари, власт, щастие и най най вече верни и добри приятели... П.С. А аз кога ше напрая 6+ К поста???
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 20:22
ЧРД!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 20:24
уич(р)инг мерал
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Честит Рожден Ден на Облак a.k.a *Ghost Master! Публикувано на: 14 Фев 2008 20:36
ЧРД, Гоуст! Нова година от живота ти на нови успехи!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|