Автор |
Съобщение |
The.Rampage.Rado
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 15 Фев 2008 12:23
Цяла вечер се въртехме с компанията вчера по центъра! Нема и нема места! Баси хората, дай щото е некъв празник на "влубените" и дай - юруш на маслините... Към 9 часа (  ) седнахме в неква кръчма на Оборище...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 15 Фев 2008 12:51
Денят на вл убените свърши 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 15 Фев 2008 13:22
Vermic написа: Денят на вл убените свърши  Голяма работа, това е един измислен ден. Хубавите неща не се случват непременно на определена дата. Ако си с подходящия човек, всеки един ден би могъл да е денят на влюбените. Прекарах хубава вечер вкъщи с приятели-колеги. За снимката - може би Скуиз прилича на мене? 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Wong Fei Hung
|
 |
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 15 Фев 2008 13:47
Аз прекарах една спокойна и лееко пиянска вечер - дядото (демек тъста) ме чакаше със салата и ракия (домашна), а като седнах и тъщата се разшета и стъкми едни чудесни кюфтенца с пържени картофки които чудесно ми влязоха с довършваща порция биричка. Жената хапна, но кара на безалкохолно, че сега е в деликатна ситуация Поздрави и пожелавам супер уикенд на всички 
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 15 Фев 2008 14:23
Кой ще има бебееееее! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Wong Fei Hung
|
 |
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 15 Фев 2008 15:15
@The Chameleon : Ами нека всичко да мине по живо по здраво и ще видим какво съм забъркал  Сега складирам вакуумирани памперси в хладилника 
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 15 Фев 2008 16:54
Дам, иначе какви имена са замислени за момче / момиче ? 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 15 Фев 2008 17:33
Много ше е яко да го кръстиш Круме 
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 16 Фев 2008 01:27
Може Хасан. А още по-добре - Джамал! 
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 16 Фев 2008 08:54
bYbonЪъЪъ написа: Може Хасан. А още по-добре - Джамал!  Ех, че си просТак. Колко време ще се правиш на пубертиращо момиче? Разглеждах профила на тая някъде в уеб. Крадец на чужди самоличности! Ще те "изпаря"! 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 18 Фев 2008 21:18
Е, като не мога да "имам" пубертиращи момичета, поне да се правя на такова 
|
|
|
|
 |
Wong Fei Hung
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 19 Фев 2008 10:38
@The Chameleon : Още не сме мислили за име - нека всичко да се развие нормално и да се появи на бял свят пък името е лесно  "Крум" не ме радва, още по-малко турските извращения - има си достатъчно хубави български имена Поздрави и благодаря за ласкавите коментари !
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 19 Фев 2008 21:47
bYbonЪъЪъ написа: Е, като не мога да "имам" пубертиращи момичета, поне да се правя на такова  Неудобното в случая е, че профилът ти ме кара да се чувствам добре, когато го гледам. А това ме ужасява. Защото въображението ми ражда извращения. Сега вече разбираш. 
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 19 Фев 2008 21:59
То и мен ме клони към такива.. bYbonЪъЪъ, нали обещаваш да смениш снимката с някаква без грим, стига момето да си има у профила де. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 19 Фев 2008 23:08
Специално за теб, макар че се губи истинския "дух" на фешън профила ми 
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 19 Фев 2008 23:55
 Чувствам се наистина специален. Не се притеснявай за фешънството. Можеш да го караш с този стил примерно за някой друг ден или седмица, пък после пак да го удариш на фешънство.  Едитче: може ли линк към профила й.... 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 20 Фев 2008 00:04
*тайно киризи за профила* Ps. Ей! Такива неща се пращат само на ЛС  Светотатство е да дадеш на целия форум достъп до тази Богиня. 
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 20 Фев 2008 00:09
Хмм, аз и имам 4 различни профила + имам разни стари нейни снимки от профилите :Д Ноо ще трябва да си ги заслужите П.П. А има хора, които ми казват "как бе не може да няма една хбава в америка..." П.П.2 Деа е тва е да нямаш личен живот...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 20 Фев 2008 00:10
bYbonЪъЪъ написа: Хмм, аз и имам 4 различни профила + имам разни стари нейни снимки от профилите :Д Ноо ще трябва да си ги заслужите П.П. А има хора, които ми казват "как бе не може да няма една хбава в америка..." П.П.2 Деа е тва е да нямаш личен живот... Викни я у форумо 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Too much love will kill you Публикувано на: 20 Фев 2008 01:01
Подобре не че ше пропадне още повече 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|