Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 12:27
KN, като излеземе на мисията ще видиш ти кое е вкусно и кое не Иначе аз колкото и да обичам уиски гласувах за бирата.И двете ги обичам еднакво, НО - уиски не мога да пия с литри през час, или поне не искам да мога За марки - пия почти всякаква, предпочитам вносна, а с един приятел ходиме понякога в едно ирландско барче, където сервират Guiness и е просто Лошото нещо е цената, която за наливната просто е непоносима...За това и я ходя веднъж седмично, я не А имат извинения феновете на ирландското уиски, мастиката и Узото, щото просто забравих да ги добавя.както и шампанското 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
dark knight
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 13:16
Sеbastian написа: Над всичко останало водка. За момента фаворити са ми Absolut и Finlnadia, после Sobieski. Smirnoff рядко. От дотук изброените става дума единствено и само за чисти водки, без ванилия, лимони, зелени ябълки и лайна.
Уискита, бърбани и т.н пия, като най-харесвам Ballantine`s и Джони пешеходеца, но както казах предпочитам водка.
Лятото джин с тоник и облаци. По много. Марките тук не ме интересуват.
Предпочитам младо вино, което не е отлежало. Латинска Америка в последните години правят доста приятно, леко изстудено.
Бирата почти я спрях, само като ям нещо навън. Като марка - Старопрамен. Тцтц...това сигурно беше най–добрия пост който съм виждал до сега-изобщо!Ама незнаеш колко си прав,особено за водките!По точно не можеше да се каже.
___________________________________ Prince of Persia....
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 14:50
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 15:38
Vermic написа: Само да вметна че Бирата не влиза в типовете алкохол и за нея не трябва да се искат 18 години но в българия такъв е живота ;р С това разполагам вкъщи само от смирнофа съм пил ама много отдавна :Д Хубавото е че наще не го бутат този алкохол от 6 години :Д Прахът по Джим бима си личи от много години :Д  Иначе любимите ми питиета са Смирноф и Загорка >8Д ОМГ братле ти си плачеш за купон у вас. Алкохола да прашасва! Срамота!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Gandalf, the white
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 15:41
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 15:47
xНатураленxСокx
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 15:49
Ликьор или нищо.
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 15:50
Vermic що има умряла котка до ботилките с алкохола??!?!
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Alien
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 16:04
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 16:09
Sephiroth написа: И САМО И ЕДИНСТВЕНО по купони  ДОБРЕ ЧЕ МАМА НЕ ЧЕТЕ 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 16:12
Kamelot написа: Vermic що има умряла котка до ботилките с алкохола??!?! Лисица е :Д Тя дава мезето :Д Andrey бръдъта е че баща ми не е от хората който ще си затворят очите :С Да не ти показвам кашоните с Пещерска отлежала :С или огромната 40 литрова туба на балкона с домашно вино :С Баща ми всяка вечер е на градус :Д И на всичко отгоре е алчен и не дава :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 16:19
На почти 22 съм и не пия алкохол!От безалкохолните напитки най-обичам прясно истискан лимон.
|
|
|
|
 |
h3artstone
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 16:31
Един път паднах от пода към тавана и от тогаз никога повече. Само бира.
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
 |
Reaf
|
 |
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 16:51
И к'во ще си кажем за тоя алкохол... ми алкохолен е! Иначе вие сте се оляли с тия снимки. Кой ви знае как се облизвате само докато ги гледате! Аз лично не съм голям поддръжник на алкохолите. Разбира се това не пречи да си пия отвреме навреме, ако ми се прииска. А по празници няма как да не се ударят от няколко чашки до неразумни количества. Първо: Истина е, че бирата не е тежък алкохол. В UK на въпроса "Колко годишен трябва да си за да ти продадат бира", хората отговарят масово "11 години"! В България реалността е друга. Аз съм сериозен поддръжник на бирата и пия всякаква. Нямам някакви изисквания, важното е да има бира. Разбира се при дадено право на избор си имам фаворити в лицето на Хайнекен, Бекс, Старопрамен и Стела Артоа. И не ми опявайте, че са били внос, повечето се произвеждат и в БГ. Второ: Виното е другата истина. Напитка с история и дори привкус на романтика. В зависимост от ситуацията или ястието пием и червено, и бяло. Често се случва да излизам с няколко приятелки и редовния ни номер е да си поръчваме бутилка след бутилка Търговище Траминер. А съм забелязал, че хора извън сплотената ни компания лесно се навиват. Също така съм голям фен на "Кагор". Незнам колко от вас знаят какво представлява. Това е червено десертно вино. Много силно и с мек, кадифен вкус на шоколад и череши. Вкъщи държа една бутилка, която вече е на 17 години. И други чисти алкохоли пия, но само в случай, че горните два фаворита отсъстват. Ракията е много уважавана в моето меню, наред с вносната водка, мартинито, рома, текилата и абсента. Последния, естествен или синтетичен, ще ви отвърти главата.
___________________________________ In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 16:55
KNSpirit написа: Изказването!
(Мхм, обещах на колегата да не поствам у темата, ама след като Дади така учтиво попита - единият хикс е от мен. Не ме кефи пиенето, алкохола дори не ми е вкусен!) Присъединявам се към безалкохолния пакт. ;р ППЕдинственото, което бих се прежалил да пия е Baileys. ;р 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 18:00
Това пия аз  Най-добрия вариянт за мен. Червения етикет е съвсем обикновен, а синият и зеленият са ми вече прекалено тежки. За това черно, най-доброто! 
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
 |
The.Rampage.Rado
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 18:08
Чичо, JB, Four Rosses, пешаци и Дю-та - по-редко. Абсолют, Финландия, Смирноф Биричка Текила - по морето (или ако някой черпи) Бейлис и О`шийс Разни ми ти коктейлчета (ма нема кой да ги прави...  ) И такива ми ти бозички... влизат доволно със содичка девин, горна баня, голема разфасофка питбул, сокчета, бозички некви. Въпрос - защо нямаме една свестна водка (или уиски), което да става за нещо?! В Полша, Словакия и т.н. имат цифра готини неща, някои дори популярни като Собиески. Е верно нема кой да меша фифти-фифти спирт и вода и да плюе за аромат вътре и после да го продава, къде за водка, къде за ракия...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 18:33
The.Rampage.Rado написа: Въпрос - защо нямаме една свестна водка (или уиски), което да става за нещо?! В Полша, Словакия и т.н. имат цифра готини неща, някои дори популярни като Собиески. Е верно нема кой да меша фифти-фифти спирт и вода и да плюе за аромат вътре и после да го продава, къде за водка, къде за ракия... Е то от българските само "Търговище" е по-добра (даже като се замисля никак не е лоша).
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 18:46
Търговището е най-гадната водка.Не знам с кво я правят сигурно с отрова за мишки,само че след напиване с търговище винаги на следващия ден се чудиш дали си жив.Аз си пия Джеймсън най редовно,понякога Джак или Джим Бим.Скочовете са ми гадни.А кат нямам пари пия водка.Спрямо цена и качеството най добра си е савойчето иначе смирнофа ме кефи и собиескито.Бира лятото пия яко,зимта по-рядко
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да си поговорим за...алкохол! Публикувано на: 10 Фев 2008 18:51
Май не си се напивал с флирт? Не съм казал че е много оферта. Просто по мое мнение от бг водките е най-добрата 
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|