Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 21:56
Ok купи и Нвидия 8800 ;Р
НЕ НЕ купи и WoW!Няма да сгрешиш няма да я видиш повече!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 21:57
Dante написа: Мрази чалга, не е фешънка, слуша метъл, но НЕ е метълка  Освен това е много красиво и умно момиче. Да ва еба спрете да се лигавите а помагайте. Трябваше да направя темата в специализирания Добре бе,пич.За 2те години прекарани във форума,не си ли осъзнал,че точно от тук,помощ няма да получиш.Още повече,че е тъпо да ни питаш такива работи.Нито я познаваме,нито знаем що за характер е и т.н. и т.н. + това,ако е толкова специална,би трябвало да знаеш какво да й подариш P.S Нещо по-рунтаво й подари. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 22:01
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 22:08
iPod с гравирани инициалите и 
|
|
|
|
 |
LetteRman
|
 |
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 22:17
Кремена ли се казва?! WTF 
___________________________________ ...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 22:19
Pzy написа: Ще е достатъчна само оная фешънската снимка в рамка! 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 22:21
bYbonЪъЪъ ще каже тя има опит :Д
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 22:26
Dante написа: не ми е гадже Лесно поправима грешка  Подари й оригинално CD на любима нейна група, поне на мен ми се струва страхотен подарък. От тея с мини книжките в кутията. А ако не е музикална персона пробвай с някаква порцеланова фигура, на сестра ми (16 годишна) за рожданния ден подарих порцеланов крилат еднорог. Чудото е 30 сантиметра високо и е наистина много красиво, макар и само в няколко тъмни цвята. Струваше ми 20 лева, нищо пари като за тебе 
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 22:28
Shady написа:
(16 годипна)
пик? 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 22:38
Порцелановата фигура е идея, също така направи нещо оригинално с любимото и нещо - примерно на една моя приятелка която и викам мече и направих много готин колаж с мечета и нея, идейно е с картичка мечета...Нз, зависи от момичето  А, и да се напиеш на купона!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 22:43
Много мои познати момичета се кефят на тея миришещите свещи също, хубав подарък са, напоследък има много оригинални изпълнения.
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 03 Фев 2008 23:32
Или може би книга, която иска, а още не си е купила. Пък можеш да комбинираш неща.
Не знам, кат се замисля, никога не съм се кефела на ароматизирани неща, може би защото съм прекално придирчива на миризми.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 04 Фев 2008 00:22
Всеки подарък си има под идея... Купи и бельо, не е лошо да е червено.Ама това значи, че искаш да спиш с нея, така че си прецени..хихи Пп Пък ако случаино не искаш да спиш с нея и вземи нещо, което да има някакъв смисъл.. Нещо, което е символ на приятелството ви. Пп2 А.. и е доста тъпичко да питаш хората във форума за подарък при положение, че смисъла на подаръка е да го измислиш сам..
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 04 Фев 2008 01:16
Dante написа: Единственното свястно (не фешънско) наистина красиво момиче което познавам Т.е единствените свестни момичета са фешъните O_O
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 04 Фев 2008 01:17
Sеbastian написа: Т.е единствените свестни момичета са фешъните O_O Т.е малко са нефешънизираните-неизродски моми. И си е вярно туй. @Данте, 20 лева са си 20 ле ба, няма какво да се залъгваме  ПП МРЪСНИЦИИИИ!!! Защо ме държите тука, като съм станал в 6 и утре (а.к.а малко по-късно днес) трябва пак в толкова!!!! Ще ви съдя всичките!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 04 Фев 2008 01:26
Нааайас... И не се оплаквай утре иам изпит.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 04 Фев 2008 06:41
Златен накит или електронна джаджа за момичета.
Всичко друго е, все едно си скъсал парите.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
Kardinala
|
 |
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 04 Фев 2008 21:37
Кажи ми само бира пие ли, наистина и ще ти помогна! Аз наскоро направих един невероятен и уникален подарък на едно 18 годишно девойче и да ти кажа честно, не само нея успях да впечатля ами и цялата аудитория в кръчмата... казвай...
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 05 Фев 2008 09:51
Kardinala написа: Кажи ми само бира пие ли, наистина и ще ти помогна! Аз наскоро направих един невероятен и уникален подарък на едно 18 годишно девойче и да ти кажа честно, не само нея успях да впечатля ами и цялата аудитория в кръчмата... казвай... Огромен кег не е романтично за всеки. Нито да изпиеш огромен кег (по възможност този, който си й подарил преди малко) в нейна чест. И да я накараш да плати сметката Shocking 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|