Има, разбира се. ^^
- Учителката ми по немски (вече и по история). Невероятна жена, кобилеста, кльощава, с умопомрачителни зъби, нооо невероятен човек. Родена германка е. ;р И е гръмогласна.

Наистина много умна жена, говорили сме за какво ли не, даже взаимно се зарибяваме с разни дарк метъл немски групи. ;р И и двете споделяме обща любов към Ерих Мария Ремарк. (: И си висим заедно всяко свободно междучасие. И съм й любимка. ^^
- Учителката ми БЕЛ. Кокетна, мъничка, много галантна и изтънчена жена. И никога не казва "дж" ("Уф, как мразя дрехите ми миришат на манжа!"; "ХаЖи Димитър..."; "Розовата долина и ТунЖа", етц. xD). Интелигентна и е невероятен педагог. (: И съм й любимка. xD
- Бившата ми учителка по история. Е... мълчи като й говоря. ;р А аз говоря по много, и то все когато не трябва.

И ми търпеше глупостите. И се впечатляваше от мен. И й бях любимка.
- Учителката ми по химия и физика. Тя е... ентусиастка. о.О Огромна е, но да я видите как танцува или тича/подскача... И има поразително гърло. Гласа й отеква из цяяяялото даскало. И принципно е много зла, но с мен се държи без грешка. ^^ Чувствам се пич. ;р
- Тая позиция е за Дичева, с която се замеряме с всевъзможни предмети, крещим си, караме се, пишем си двойки (добре де, това е едностранно...), ама пак я обичам, за Михайлов, който вика на Даниел и Драго "кьотуци", "селяни", "чворове", "тъпанари", "идиоти", "простаци" и всевъзможни други глупости (и ръси бисер след бисер) и харесва как рисувам ;р. За класната, която е абсолютна шматка, но си е заслужила уважението, обича ме (пък и аз нея понякога), търпи ми невъзможното поведение и ме слуша. Същото важи и за тази по биология. ^^ И за Богомилова... за да не се сърди. ;р
П.П.: ^ Кратка енциклопедия на учителите от ОУ "Св. Константин - Кирил философ", кв. Тева, които заслужават увеличение на заплатите. ;р Другата част са олигофрени, на които им е време за пенсия и не заслужават грам уважение, дори заради внушителния стаж. Долу Благоева. >.> Благодаря на тези, които издържаха да прочетат цялата тая глупости.
П.П. 2.: ****, много хубаво тема. ^^