Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 12:08

Цитат:
I want to get high - so high!
yo hits from the bong
yo hits from the bong
yo hits from the bong

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 13:05

PCM Форума се превръща в teenproblem...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 13:21

Blue написа:

Защо,само защото има хора които са опитали нещо различно :? не виждам нищо лошо в това

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 13:23

Jamaican Herbman написа:
Blue написа:

Защо,само защото има хора които са опитали нещо различно :? не виждам нищо лошо в това

Аз също,всеки решава сам за себе си.Проблема е че след малко ще почнат споровете за и против,и колко `лоши` са наркотиците,наркоманите,ямайците и тн.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 13:25

Blue написа:
Jamaican Herbman написа:
Blue написа:

Аз също,всеки решава сам за себе си.Проблема е че след малко ще почнат споровете за и против,и колко `лоши` са наркотиците,наркоманите,ямайците и тн.

Еми нека си спорят както дист викаше боли ме пишурата :)

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 13:48

Само трева...На която също не съм кой знае колко голям фен...А и предпочитам да правя пари от нея, от колкото да я позлвам :).Цигари всеки ден...И естествено най-великяит наркотик....алкохола...Нито херца, нито крек, нито амфети...дайте ми бутилка J & B, или домашна кайсиева и толкоз!!! :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:07

Shady написа:
Цитат:
Even if yella
Makes it a-capella
I still express, yo, I dont smoke weed or a sess.
Cause its known to give a brother brain damage.
And brain damage on the mic dont manage
Nuthin
But makin a sucker and you equal.
Dont be another sequel...

Yo.......

хах.:) или пък :
''Some say no to drugs and take a stand,
but after the show they go lookin' for the dopeman''

Coming Soon!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:26

Leach написа:
.
Акинетон 4мг + водка = халцове, макар и само с периферното зрение. Хамелеона ще ви разкаже по-подробно за Акинетона :П Мен лично ме удари на параноя и видях как огледалото ми се извива, като пластилин -_-

8 хапченцанцанца, 16мг :D Чудовищно яко е :Д Фактически зениците ти се уголемяват до немай къде, което ти позволява да виждаш по-ясно ( или поне ти така си мислиш ) на тъмно, където халюцинациите породени от мисли, желания и малко фантазия оживяват! (; С алкохол влиза много по-грубо, но явно е и строгоиндивидуална дозата, тъй като един приятел взе 8 и просто бъркаше членовете на компанията ни, както си мислеше , че има хора, които вече си бяха тръгнали и си мислеше , че се намираме на други места от тези на които всъщност бяхме :Д , Другия френд взе 7, с едно по-малко, но не успя да заспи до 4:30 сутринта, защото си приказвал в стаята си с разни познати :Д А аз, аз виждах демони :Д Силно казано, явно 8 не бяха достатъчни , за да премина в другото измерения, но определено бях на границата, лицата на всички сме измениха гротесктно зловещо :Д Връщам се аз у нас, гледам се в огледалото, лице, ок всичко на 6, в следващия момент ме гледа некъв чудовищен урод : ААаАаАаа! :Д Не погледнах огледалото до сутринта ;д

Много са вредни за тялото акинетоните, много. Да не говорим за психиката. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:30

И друг път съм го казвал - скапани наркомани...
Конкретно към автора - явно си навлязъл вече в етапа на необратимо затъпяване щом си написал това в поста си. Изглежда случката на дървото е наистина запомнящ се момент в живота ти. Съжалявам те.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:34

Моите халцове бяха по-неясни. Не ги виждах баш пред мен, а по-скоро с периферното, ама и тва си беше достатъчно. Вървя си по пътя и виждам как няква котка тича до мен, обръщам се, а котката се оказва кесия. Всички предмети стваха различни в периферното ми зрение и осъзнавах, че тва не е истина, ама параноята си ме центрова.
П.П. Що да са вредни бе? Аз разбрах, че били съвсем безвредни (сериозно) :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:35

Баси наркоманите сте се навъдили тука :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:40

Пичове, проблемацията съвсем не е в наркотиците.

Те са си просто едни вещества, като всички други такива.

По земята изобилства от треволяци с психо-активна съставка ...

Да не говорим, че индустриалната ера измъдри синтетичните дроги на ниво, на което природата може само да завиди, дееба.

----------

Проблемът е в нашата комплексарщина и ниско самочувствие,
в нашата ненаситна Хедонистична природа и лошото възпитание.

Народът ни казва закачливо:

- Обичам люта ракия, щото ме прави от сиромах - чорбаджия.

Същото е с всичките други дроги на света - правят те възможен за известно време, докато те вкарат в гроба,
но първо ти опразват банковите сметки. :roll:

Вие ще кажете:
- копеле, но мнозина богати също сучат гюрлюци през сичките си отвърстия, в ненаситен екстаз.

Така е!
Кой отрича? :roll:

Но къде пък е казано, не заможните са съвършени,
и лишени от комплексарщина и болни амбиции да са по-заможни?

На голтакът един средно имотен европеец му се види богаташ,
но на средно-заможния - други му се струват по-богати, които той опитва всячески да догони.

В света на материалното, и мамливото духовно,
насищане НЯМА.

Гробищата и адовата пропаст са ненаситна паст, която гълта охотно.

Ето, поради тази наша ненаситност да сме каквото не сме,
се налага да затпваме отвърстията си със психо-сурогати и дроги.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:40

Leach написа:
Моите халцове бяха по-неясни. Не ги виждах баш пред мен, а по-скоро с периферното, ама и тва си беше достатъчно. Вървя си по пътя и виждам как няква котка тича до мен, обръщам се, а котката се оказва кесия. Всички предмети стваха различни в периферното ми зрение и осъзнавах, че тва не е истина, ама параноята си ме центрова.

Аз имах халюцинации дори няколко дни след употребата:) По-малки разбира се.. например леко присвяткване на нещо.. и Ахахах.. вървя си по пътя ( нощ е ) и пред мен гледам кесия! Виждам , че е кесия, черна, но ми подскача като зайче :ДД И хем знам, че това по-дяволите е кесия, хем си го гледам зайчето (;

Да, ами.. виж буквално оставяш фантазията ти да танцува, виждаш това, което мислиш. Мислиш си за страхотии, това виждаш, мислиш си за хубави неща - това ще виждаш ;)

Човек, адски са вредни, по-вредно от това е сигурно само КАЛЕ-то :ДД ако и то е толкова вредно... Все пак Акинетона е лекарство против паркинсон, което означава, че можеш да се разболееш от паркинсон ( + че е Доказано, не е теория, че се разболяваш от шизофрения :Д ) .. Ти не си взел много, затова не си и усетил вредния афтър.. Очите ми ме боляха, смъдяха, сълзяха, и тем подобни, както и ми минаваха резки болки из главата в продължение на няколко дни.. аз се стреснах , че тва няма да свърши, казах си, че повече никога няма да се тровя с тоз боклук, разбира се сега съм добре и няма да откажа още едно трипче :lol: Май и зъбите изпокапват, нз, мноо вредни ефекти има (;

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:47

The Chameleon написа:
Leach написа:

Аз имах халюцинации дори няколко дни след употребата:) По-малки разбира се.. например леко присвяткване на нещо.. и Ахахах.. вървя си по пътя ( нощ е ) и пред мен гледам кесия! Виждам , че е кесия, черна, но ми подскача като зайче :ДД И хем знам, че това по-дяволите е кесия, хем си го гледам зайчето (;

Да, ами.. виж буквално оставяш фантазията ти да танцува, виждаш това, което мислиш. Мислиш си за страхотии, това виждаш, мислиш си за хубави неща - това ще виждаш ;)

Човек, адски са вредни, по-вредно от това е сигурно само КАЛЕ-то :ДД ако и то е толкова вредно... Все пак Акинетона е лекарство против паркинсон, което означава, че можеш да се разболееш от паркинсон ( + че е Доказано, не е теория, че се разболяваш от шизофрения :Д ) .. Ти не си взел много, затова не си и усетил вредния афтър.. Очите ми ме боляха, смъдяха, сълзяха, и тем подобни, както и ми минаваха резки болки из главата в продължение на няколко дни.. аз се стреснах , че тва няма да свърши, казах си, че повече никога няма да се тровя с тоз боклук, разбира се сега съм добре и няма да откажа още едно трипче :lol: Май и зъбите изпокапват, нз, мноо вредни ефекти има (;

Дууд :shock: Аз само веднъж съм вземал и и без тва си мислех втори път да не вземам (нали знаеш да видя кво е), ама тва съвсем ме отказа! Знам го аз кво лекува и причинява, знам ги екстрапирамидалните глупости и треморът. Само знам, че ебава глътката май.
ТРУПОНАРЕЗЕНинс, съмнявам се във форума да има чак толкова пристрастени и изпаднали :lol: Всеки е порбвал трева (аз лично 2 пъти), а някой са пробвали амфети и т.н. чак толкоз комплексирани обаче.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:50

Leach, хехе.. еми недей да слушаш хората какво ще ти кажат, ами чети информация за нещото преди да го опитваш :wink: :D

А иначе - да и аз веднъж пробвах :) И изобщо не се намирам за наркоман, след като съм пробвал това-онова по веднъж, дваж :) Нито съм пристрастен към нелегален наркотик, нито нищо..

Аз цигара не съм опитвал през живота си, камо ли трева... :) ( а вече кой не пуши трева :) )

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:52

The Chameleon написа:
Leach, хехе.. еми недей да слушаш хората какво ще ти кажат, ами чети информация за нещото преди да го опитваш :wink: :D

А иначе - да и аз веднъж пробвах :) И изобщо не се намирам за наркоман, след като съм пробвал това-онова по веднъж, дваж :) Нито съм пристрастен към нелегален наркотик, нито нищо..

Аз цигара не съм опитвал през живота си, камо ли трева... :) ( а вече кой не пуши трева :) )

Малко ми е трудно да повярвам,че никога не си си дръпвал.Поне веднъж.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:54

Така е, Leach,
но аз не говорех за употребилите, нито дори за потребяващите,
а за явлението.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:57

Money™ написа:
The Chameleon написа:

Хах и аз никога не съм изпушвал цяла (нормална) цигара! :lol: До сега си мислех, че съм единствен. Не смятам, че съм наркоман или пък алкохолик. Мразя да пия (!), но веднъж се хванах здравата да шия водка и само се замях, всички ми викаха, че е щот съм бил много висок и ми трябвало много водка, че да ме изпълни целия :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 14:58

Leach написа:
Money™ написа:
The Chameleon написа:

Хах и аз никога не съм изпушвал цяла (нормална) цигара! :lol: До сега си мислех, че съм единствен. Не смятам, че съм наркоман или пък алкохолик. Мразя да пия (!), но веднъж се хванах здравата да шия водка и само се замях, всички ми викаха, че е щот съм бил много висок и ми трябвало много водка, че да ме изпълни целия :lol:

Ми то да пушиш сам не е яко :) друго си е като се почерпите неколко човека

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2007 15:03

ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:
В света на материалното, и мамливото духовно,
насищане НЯМА.

Това е доста вярно.

Аз ще си мълча по темата...
Човек ако не се трови спокойно може да доживее 100-те години.Човек избира с какво да се трови било то алкохол,цигари или наркотици.Колкото и на повечето да не им се иска да вярват от цигарите има едното 30% шанс да хванеш рак на белите дробове апък ако си нууб и пушиш на уста то 100%.Въпроса е че хората не виждат колко са увредени ами и се увреждат още.Незнам през какви очи гледате вие обаче аз досега съм видял малко хора на който може да се каже че нямат увреждания.
Наркотиците са като една красива жена която те примамва в обятията си и но когато вече е късно ти ще я видиш отвътре колко е лоша.Колкото и да се хвалите кой какво видял какво опитал то това не е за хвалене.
Наскоро на една позната синът и починал от наркотици от начало разбрах че бил на 30 но после ми каза баща ми че нямал 25 тоест на 24 баща ми го описа оня ден доста добре малдо момче високо и слабо.
Тук идва и въпроса как вие искате да живеете дали искате да се радвате на живота пълноценно или искате да вярвате в бог и да живете в лишение и накрая да получите там квото искате(за вярващите е)или да си съкратите живота.
Имам един приятел дето доста често взема вземал е доста неща 2 пъти е надвишавал дозата си та той казва следното не знам колко си вярва де"Еми за кво да живея до 80 години по добре да умра на 60" еми то няма лошо да си вярваш ама с неговото темпо не му давам повече от 29 или 32 години даже са му адски много.
Видях хора който бяха против наркотиците добре вие ако имате приятел и ако разберете че той взима какво ще направите?Ще го зарежите или ще се опитате да му помогнете?
Това е живота който както иска да си го живее аз ще си живея моя както сметна за добре правейки каквото на мене ми се прави ;р

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost