Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 18:01
мини руло написа: Повече инфо относно трансфера тук - http://netinfo.bg/?tid=40&oid=106535
хахах Миниии
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 18:13
Бижутера написа:
Точно така и много се радвам,защото мразя ЛЮЗЪРпул. Е поне преди са вече ич не ме ебе за тех,те горките от както съм се родил (17 години са август праим 18...) нема титла,явно от ражаднето ми съм бил червен дявол и съм дал възхода им и спирането на несправедливостта наречена люзърпул ...
А са сериозно - с този трансфер това отборче ми доказа колко е затънало,но дори ме удиви с факта,че възнамерява да затъва все повече. Те горките немат сериозен трансфер,а ги купиха американски милиардери... (Цска-Прамод Митал . Връзка? Ениуан ? ) ... уж са са близо до Торес,тоя му пожелавам там страхотна кариера да направи също каквато направи Джибрил Сисе...
Много ще се израдвам, Рейна и резервата му да се контузят яката за мача с Ман Юнайтед и да пази Никито Михайлов , малеее тогава,че го играем на точен резултат,значи срещу Рома от където биха,от там вкараха,,, 7 гола,ми тогава на Никито му давам хет трик на Рууни (и на евентуалния му партниор в атаката от новия сезон...) хет трик на Карик,Роналдо,Андерсон и Нани хахах не бе много станах заеби аре давам му 10 гола + 1 той сам да си вкара колко да се разпише и той...
Така и така сте почнали с вицовете за Ники ,та днеска един чорбар ми каза следния виц:
"Мъри крещи на Ники Михайлов:
- Какво направи бе, глупак, та ти си вкара автогол!
- Не можах да се въздържа. Просто беше супер удобно положение."
Ето и един пресен ,но тъп.
"Ники Михайлов се прибира след нощен запой в Ливъпулското Син Сити към 00:45 мин
Отваря врата и гледа - Рафа хванал една точилка
Ники: Ееее какъв добър треньор си имам,и баница ще ми прави"
ПП: не съм нито Левскар,нито чорбар,макар да живея на 5 мин от Герена-не ме ебе за БГ футбола...
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 20:11
®SnOoPy™ написа: Блабла
Ех, горките дето нямаме титла...
1 КЕШ (+1 финал), 1 УЕФА, 2 Суперкупи на Европа, 2 ФА Къп, 3 Купи на Лигата. Това всичкото в последните десет години. И да, признавам, че този период се смята за доста слаб в историята на Ливърпул. Представете си какви са стандартите в този клуб. Не сме като вас, да се радваме на един КЕШ на всеки 20 години...
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 20:35
Liverpool > Man.United
|
|
|
|
|
®SnOoPy™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 21:20
Нека да лежът на стари лаври още малко ...
Прасчо написа: Liverpool > Man.United
NOT FOR LONG
Най-ми е кеф да видим как некой умират в 90-та минута ауууу несравнимо е просто нема значение Олд Трафорд или Анфилд-90та минута е неизбежна
ливърпул щом стигнаха до такива уникални таланти като Никито Михайлов-представи си до къде стигнаха...[[/b]
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юни 2007 23:55
SneakyDude написа: ®SnOoPy™ написа: Блабла Ех, горките дето нямаме титла... 1 КЕШ (+1 финал), 1 УЕФА, 2 Суперкупи на Европа, 2 ФА Къп, 3 Купи на Лигата. Това всичкото в последните десет години. И да, признавам, че този период се смята за доста слаб в историята на Ливърпул. Представете си какви са стандартите в този клуб. Не сме като вас, да се радваме на един КЕШ на всеки 20 години...
Обади се, когато спечелите 9-та титла КЕШ
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2007 00:11
Прасчо написа: Liverpool > Man.United
Ахахахаха
Добре
Ливърпул ще вземе ли титла в Англия в близките 3-4 века? По-скоро ще вземе конференс дивижън като стигне там (което ще е скоро като им гледам трансферите)
Бих започнал един популярен рефрен "Вечно да си втори..." ама лузърите дори до второ място не могат да се докопат
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2007 09:05
-Stormrаge- написа: Oh My Gosh...Лигавато куцо наборче в Ливърпул...Тц тц с пари и до луната се стига баси...
Това беше ДОСТА тъпо. Да не би Михайлов да е платил на Ливърпул, за да иде да играе там...
___________________________________ C.A.B.A.L's last words: Our directives must be reassessed...
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2007 12:33
Xor написа: -Stormrаge- написа: Oh My Gosh...Лигавато куцо наборче в Ливърпул...Тц тц с пари и до луната се стига баси... Това беше ДОСТА тъпо. Да не би Михайлов да е платил на Ливърпул, за да иде да играе там... Ха ха...Ако си мислиш че в живота съдбата си прави подобни приятни изненади жестоко се лъжеш...Подобен "трансфер" (в кавички) се прави само с пари и влияние...На всички ни е ясно, че по един или друг начин Ники е пробутан в Ливърпул...А и всички сме запознати какви игри може да върти Лъчо Танев... Цитат: 7-Дни спорт Комедия от грешки Резервният вратар на Левски, Николай Михайлов отново се изложи. Грешките при него не са новина, а банално повторение на добре познатото старо. Едва ли ще се намери смелчак, който ще заложи на нахакания младеж и 1 лв. Защото всеки знае колко не може Михайлов. Той има име и баща, но само това. Вярно е, всеки може да сгреши. Първият път е простено. Вторият път се преглъща. Но стане ли тенденция - каква прошка? Това не е прошка, а провал. В младежкия национален отбор обаче е друга работа. Там грешиш, проваляш се, но пак играеш. Пак пазиш и пак грешиш. И пак ставаш за смях. В 66-ата мин срещу Черна гора всички на стадион "Българска армия" разбраха какво ще стане. Само не и Михайлов. Стеван Йоветич се въртя около топката, стреля леко и вкара. През първото полувреме пък се хвърли в краката на същия Йоветич и предизвика дузпа. Но какво да направят треньорите, като таткото е шеф на БФС? Само това да бяха грешките на Михайлов, човек да махне с ръка. Но от неговите издънки си изпатиха три отбора. 1. Левски - Есента на 2005 г. Левски направи 4:4 с Берое в Стара Загора. Николай направи фрапиращи грешки, а сините аха да паднат, но все пак се добраха до равенството. - Година по-късно. Левски загуби първата си точка, пусна и първи гол през сезона. Мачът срещу Черно море във Варна завърши 1:1. Моке вкара от халите, Михайлов не реагира. Но не бе само това. По-късно той загуби ориентация и едва не се удари в гредата. Не при плонж, а просто при няколко крачки. - Броени дни след това дойде апотеозът на грешките. Срещу Вердер Михайлов пусна три гола за пет минути. При първия, необезпокояван от никого, прати топката в собствената си врата. Досущ като в най-смешните домашни видеоклипове. Немците прозряха голата истина и го нарекоха "вратар идиот". 2. Младежки национален отбор - Решаващ мач за класиране на европейското първенство срещу Белгия. Първият, навън, завърши с блестящ за нас резултат - 1:1. На "Българска армия" паднахме 1:4. Вината на Михайлов е голяма. Вкараха му от 20 метра, сгреши и при още един гол. 3. Юношески национален отбор - Провал и при момчетата до 19 години. В квалификациите за европейско първенство, през октомври 2006, България падна 0:2 от Гърция в Бургас. И двата гола са след грешки на вратаря. Провалите през 2006 са наистина много. И всички през октомври. 11 октомври, България (мл) - Белгия (мл) 1:4 20 октомври, България (юн) - Гърция (юн) 0:2 27 октомври, Черно море - Левски 1:1 31 октомври, Левски - Вердер 0:3 Едва ли има нещо случайно за комедията от грешки на Николай Михайлов. Въпросът е докога?
Как ли след такова начало на футболната си кариера (за по кратко пародия) изведнъж Ливърпул се загрижи за нашето момче...което представи си е просто резервен вратар в собствения си отбор а баща му съвсем случайно е президент на БФС...Ники трябва да се гордее, че има такъв баща който правилно съзря, че сина му вече няма бъдеще в България...
И така един ден преди рождения си ден Ники подписва с Ливърпул...
Просто приказка...
Така на Ники му остава само да си стъпи здраво на краката и да разбере че в Англия започва от нулата... няма го тате да те подпира няма ги манекенките и нощния живот в София където да се изявяваш като гъзарче със скъпа кола пари и курви на задната седалка...Баща му не му направи просто подарък, а се опита да го вкара в правия път...
Сега въпроса е дали Ники ще съумее да си осигури сигурно и стабилно бъдеще...Всичко си е в неговите ръце...
Пожелавам му най-искрено успех и вярвам че всичко до сега е в следствия само и единствено на разюздения му живот и безграничното му самочувствие на звезда...
|
|
|
|
|
SonicVibe
|
стига спамил |
|
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2007 21:59
Ух на батко Мамин Ники хубавец! Къде ходи да играе при големите момчета, не разбра ли, че вече не е в махалата?
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 18:34
И сега тоя левак стана най-успелия български футболист в новата история.Жалко, защото Димитър Бербатов си скъсва задника да вкарва голове на Челси, Арсенал и други грандове и въпреки това не е в голям отбор, а това момче стана само защото баща му бил нам си къф...Той сам си каза ,,Рафа се свързал с баща ми ... `` и тнт
|
|
|
|
|
Spock
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 18:38
Дучето беше казал преди време, че ако футболист на Левски го вземат в Ливърпул, ще облече
синя фланелка!
___________________________________ What Really Matters...
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ники Михайлов в Ливърпуул WTF?! Публикувано на: 08 Окт 2014 23:56
Никито за много западни отбори го гласяха, но в крайна сметка си намери мястото в Анадола в третия свят сред ислямската измет и вунята на потно фередже
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Ники Михайлов в Ливърпуул WTF?! Публикувано на: 09 Окт 2014 00:21
Aware написа: Никито за много западни отбори го гласяха, но в крайна сметка си намери мястото в Анадола в третия свят сред ислямската измет и вунята на потно фередже мда, за съжаление
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Ники Михайлов в Ливърпуул WTF?! Публикувано на: 09 Окт 2014 00:41
Aware написа: Никито за много западни отбори го гласяха, но в крайна сметка си намери мястото в Анадола в третия свят сред ислямската измет и вунята на потно фередже патриотче, научи елементарни неща за българския език, пък тогава наливай турците бе, да те еба в маймуната неграмотна
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ники Михайлов в Ливърпуул WTF?! Публикувано на: 10 Окт 2014 10:34
баце Морко написа: Aware написа: Никито за много западни отбори го гласяха, но в крайна сметка си намери мястото в Анадола в третия свят сред ислямската измет и вунята на потно фередже патриотче, научи елементарни неща за българския език, пък тогава наливай турците бе, да те еба в маймуната неграмотна 11 години от живота си съм прекарал в чужбина и ми е през кура за България и българската граматика,така че тия коментари за "патриотчета" не ми ги пробутвай. Някви резаци за приятели ли имаш или ти самия се гъзиш бос по килимчета в името на измисления пророк-педофил?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ники Михайлов в Ливърпуул WTF?! Публикувано на: 10 Окт 2014 12:01
ебах тва озлобено лапе дееба, тия 11 години извън БГ май изобщо не са ти се отразили добре, явно човек не винаги се оправя кат избяга от ''загубената ни държава'' ще пусна тема за мусаката дали я предпочитате със заливка или без и тоя ще дойде да каже нещо за анадола, турците, електората на дпс и не знам си кви путки майни некой май е ял кожения ятаган кат манечък
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ники Михайлов в Ливърпуул WTF?! Публикувано на: 10 Окт 2014 12:20
Aware написа: 11 години от живота си съм прекарал v anadola личи ти, сладък
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Ники Михайлов в Ливърпуул WTF?! Публикувано на: 10 Окт 2014 13:03
Гледам темата и си викам - ебаси, Никито Михайлов отишъл в "Титла кога? Може би никога", а то тя била от 2007 година Оня турчуляк, дето не може да се примири с произхода си да спре да вдига стари теми нон стоп.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|