Автор |
Съобщение |
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 11:40
Алминатора написа: +1 Necrophilism/-1 Charisma
Добре,свърших.Изнасяйте ги.
Значи изнася ме труповете и скрива ме за някви храсти.Аз приджобвам единия и намирам 50 долара още 150 дето трябва да са за наема.След тва се разделяме и аз решавам да се махна от града.През това врем "главния" герой се връща на панаира и вижда тълапа от хора.Когато отива по наблизо разбира, че...
Предлагам след всяко извършено действие на играч(не на герой) той да си отчита +1 точка опит.Някой обаче даде идея за кво ще ги използваме тия точки
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 11:44
Аз мога да използвам моя Некрофилизъм за по-бързо изебаване на труповете!
* * *
всъщност не е главен герой а главна героиня.Бил е главен герой,но си е направил операция за смяна на пола
* * *
Брех колко простотии ми идват на ума днес!
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 12:29
Може да стане интересно само ако има някакво ограничение за минималена дължина на текста, ианче темата със сигурност ще е флудерска, несериозна и неинтересна. Как приемата тази идея?
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 13:16
Като вярна.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 18:11
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 19:46
HELLwINd написа: Може да стане интересно само ако има някакво ограничение за минималена дължина на текста, ианче темата със сигурност ще е флудерска, несериозна и неинтересна. Как приемата тази идея?
Ми ок.Предлагам манималната дължиана на текста да е два реда, а максималната 8.И моля без особено големи простии.
Аз бях тръгнал към автогарата за да се махна от този град и точно преди автобусът ми да потегли, чух, че са открили три трупа(един на момиче,на старец и на човек облечен като палячо).Кметът бил много разтревожен и поискал спешна помощ от областните власти, а те са му изпратили дедиктив и десетима полицаи, ако убийставата ще затворят града.За сега е забранено автобусите да напускат града, за това оставам и отивам при другите.Какво правим сега?
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 20:01
Не, не! Не схвана замисъла. Трябва да пускате по 2 думи най-много.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 20:12
Starfisha написа: HELLwINd написа: Може да стане интересно само ако има някакво ограничение за минималена дължина на текста, ианче темата със сигурност ще е флудерска, несериозна и неинтересна. Как приемата тази идея? Ми ок.Предлагам манималната дължиана на текста да е два реда, а максималната 8.И моля без особено големи простии. *** Аз бях тръгнал към автогарата за да се махна от този град и точно преди автобусът ми да потегли, чух, че са открили три трупа(един на момиче,на старец и на човек облечен като палячо).Кметът бил много разтревожен и поискал спешна помощ от областните власти, а те са му изпратили дедиктив и десетима полицаи, ако убийставата ще затворят града.За сега е забранено автобусите да напускат града, за това оставам и отивам при другите.Какво правим сега?
Ебем трупа на момичето!
+2 Necrophilism/-2 Charisma
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 20:17
Алминатора написа: Starfisha написа: HELLwINd написа: Може да стане интересно само ако има някакво ограничение за минималена дължина на текста, ианче темата със сигурност ще е флудерска, несериозна и неинтересна. Как приемата тази идея? Ми ок.Предлагам манималната дължиана на текста да е два реда, а максималната 8.И моля без особено големи простии. *** Аз бях тръгнал към автогарата за да се махна от този град и точно преди автобусът ми да потегли, чух, че са открили три трупа(един на момиче,на старец и на човек облечен като палячо).Кметът бил много разтревожен и поискал спешна помощ от областните власти, а те са му изпратили дедиктив и десетима полицаи, ако убийставата ще затворят града.За сега е забранено автобусите да напускат града, за това оставам и отивам при другите.Какво правим сега? Ебем трупа на момичето! +2 Necrophilism/-2 Charisma
На ли го еба вече!Не сме го скрили като хората.Ченгета почват да търсят, а дедиктива разпитва.Един човек казал, че си странен и сега куките те издирват(тва е вече на другия ден)
Ок разбрах те този път.Значи минимално 4,макс 10 думи да се ограничават действията в играта на пост. А и си бройте експирианса (Аламинатора за ся има около 15(той еба...пардон направи най много))
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 20:06
Аросаlypse написа: Беше горещ летен ден. Тъкмо се излежавах , пиех си бирата и се радвах на почивкатаа, когата ми се обадиха. 3-ма убити в малкото градче на 20 мили от тук , трябваше да отида да разбера за какво става втпрос , нямаше как .....
Бях много разтревожен от разледването и нервно кръстосвах улицата в търсене на новини, когато...
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 20:13
Starfisha написа: Аросаlypse написа: Беше горещ летен ден. Тъкмо се излежавах , пиех си бирата и се радвах на почивкатаа, когата ми се обадиха. 3-ма убити в малкото градче на 20 мили от тук , трябваше да отида да разбера за какво става втпрос , нямаше как ..... Бях много разтревожен от разледването и нервно кръстосвах улицата в търсене на новини, когато...
...ааааааааааууууч! Шибана, проклета...ей, чакай малко бе, това е брадва! На средата на пътя! И то голяма, от онези средновековните! Изсипах си кръвта от обувката (трябва да се науча да правя по-меки крачки) и огледах оръжието. Имаше доста червеникаво по острието, и то май не от мене....
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 22:46
Shadow' написа: Starfisha написа: Аросаlypse написа: Беше горещ летен ден. Тъкмо се излежавах , пиех си бирата и се радвах на почивкатаа, когата ми се обадиха. 3-ма убити в малкото градче на 20 мили от тук , трябваше да отида да разбера за какво става втпрос , нямаше как ..... Бях много разтревожен от разледването и нервно кръстосвах улицата в търсене на новини, когато... ...ааааааааааууууч! Шибана, проклета...ей, чакай малко бе, това е брадва! На средата на пътя! И то голяма, от онези средновековните! Изсипах си кръвта от обувката (трябва да се науча да правя по-меки крачки) и огледах оръжието. Имаше доста червеникаво по острието, и то май не от мене....
Нашият(явно така излиза)решава да вземе брадвата и да дойде в квартирата за да пита другте кво мислят да правим с ченгетата и всички тези трупове.
Ако убием още някой градът ще се напълни с ченгета
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 22:58
Влиза моя герой, избива другите с chain lightning-а и мета едно червено вино, реколта 78-ма на ушатите, да не му правят проблеми. End of story.
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 22:59
Аросаlypse написа: Добре а мен защо ме прескачаш винаги
И тебе те треснах, нема се косиш.
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 23:11
Aз пък отидох в гробището "Прасенцата на скелета"( ),избих 500 немъртви и 800 зомбита,дигнах до 90-тен левъл и превъртях играта.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 23:31
Lord of the dreams написа: Aз пък отидох в гробището "Прасенцата на скелета"( ),избих 500 немъртви и 800 зомбита,дигнах до 90-тен левъл и превъртях играта.
Извиням се.Добре как ще се редуваме:Shadow',Ти,Аз?
По няква случайност моя герой с есъбужда гол в гората до гробищата на "Скелета на прасенцата" и решавам да с евърна в града, които е на близо 2 километра
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 23:55
аз съм за.В момента продължавам да вървя към града
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 07:37
Аросаlypse написа: В рози момен аз (дедектива ) съм в колата посреднощ притеснен от резултатите и идвам да видя нещо по случея когато те срещам разхождащ се по долни гащи на улицата до гробището и питам: Господине извинявайте .... Когато виждам зелената течност по цялото ти тяло .. ЗА БОГА Какво питаш ти като виждаш насочения пистолет към тебе ...
Аз...незнам.Бях в квартирата и нещо грозно ме халоса по главата и се събудих тук, а сега се опитвам да се върна в града и сим покрит с тази слуз.
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 09:33
Аросаlypse написа: В рози момен аз (дедектива ) съм в колата посреднощ притеснен от резултатите и идвам да видя нещо по случея когато те срещам разхождащ се по долни гащи на улицата до гробището и питам: Господине извинявайте .... Когато виждам зелената течност по цялото ти тяло .. ЗА БОГА Какво питаш ти като виждаш насочения пистолет към тебе ...
И този с пистолета съм аз и съм слузест немъртъв и ти гърмя кухата къртуна и ти падаш мъртъв.Game Over.
А слузта по Старгфиша е моята пикня.Докато спеше му се изпиках.
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2007 09:37
Ок аз умрях.Намират ми трупа след два-три дни, обаче дедектива става още по разтревожен...
Сержант Джон Месър е част от новите подкрепления изпратени в малкия град Торнесвил заради страните и чести на последък убийства
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|