Зле си...
и ParaNuic и Tonito са толкова зле, че си мисля, че са един и същи човек
Като не си напсуван качествено, май си мислиш, че си първият мултиакаунтър на света. Е не си, мой човек. Нито си оригинален.
Още от каменната ера хората се правели, че са някой друг, престрували са се, че са ги обрали, че са ги провокирали.
В древен Египет жреците са получавали едно интересно явление, сякаш някой им е говорил в главата. Халюцинации, но от естествен прозиход. Хората са искали да вярват, че има и още някой, че понякога говори божественото в тях.
В древния Рим след порядъчно напиване хорицата са падали в канавките и са чували как "другото им аз" ги проклина, задето са се развалили толкова.
В древногръцката митология има много случаи на хора, престрували се, че са някой друг - Зевс е прелъстил Европа, като се превърнал в бик, какъвто очевидно преди това не е бил.
Васил Левски се престорил на рибар, за да не го хванат турците.
След тази нито особено дълга, нито особено поучителна лекция ще попиташ какъв беше смисъла?
Смисълът е там, че не можеш да си мислиш, че си открил топлата вода, като си регистрирал три акаунта и си започнал да тролиш наред.
Не си нов, не си и оригинален. Просто си жалък.
Ако правиш нещо такова, то се подготвя. Малоумно е да имаш два акаунта, регистрирани в един и същ ден, без аватар и подпис, които постват само в една тема, пусната от тебе.
Освен това плоскостта Левски - ЦСКА е толкова експлоатирана досега, че нищо ново не показа. Само една неизяснена позиция от рода на "Правя графити, ма не знам що, нито кво пише на тях.". Ако беше левскар наистина, а не се правеше на интересен, щеше да си наясно, че истинският фен не ходи да млати по стадионите тия от другия отбор. Така правят само комплексарите, дете мое.
Ако не беше толкова зле, щеше да се сетиш, че на дванайсет години трудно ще те пуснат на мач без придружител.
Ако днес си си набил първата
(абе знаеш какво имам предвид), извинявай, че ти развалих кефа. Всяко начало е трудно.