Автор |
Съобщение |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 19:56
Hitrusha написа: Романитка...да, всеки обича романтиката, но в 70 от случаите мъжете просто искат да изчукат жената, 20 % искат да правят любов с нея а другите 10 % наистина обичат половинката си.При жените процентите са в обратна последователност. Не съм се интересувала да търся и да четаи незнам, но колко от писалите в тази тема имат 15 години?
Тамън да взема да ти симпатизирам, и ти изцепи това. Въпроса ми е с много лета ли си минала упоменатите години, че го задаваш този въпрос...?
Ивъл, точно си мислех, че пишеш с друг акаунт или окончателно си напуснал, и ти взе, че писа.
Иначе първото мнение е апотеоз на погрешните заключения и лошите съвети, хич да не си мислите, че ще ви помогне. 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:18
Hitrusha написа: ...но в 70 от случаите мъжете просто искат да изчукат жената, 20 % искат да правят любов с нея а другите 10 % наистина обичат половинката си.При жените процентите са в обратна последователност.
- Глупости душко, пак си прекалила с Азис и бирата  . Не се засягай, просто не съм на твоето мнение. Другият вариант е да съм изцяло заобиколен от старомодни приятели (вкл. и аз да съм такъв)
Ивъл: Не ейдж бре, Lineage 2 - дам, още  . Амии аз не мога да те гепя във форума :/ В ICQ също те няма..
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:52
Мм приятно съм изненадан - толкова много от старейшините във форума са се изредили да пишат в него. Реших да пиша в тази тема, но сега пък се чудя какво точно остава да се каже по нея, Гипо изговори борческите думи, които се припокриват и с моите разбирания. Не ми оставихте много за приказване по темата, но пък ако си остана само с първото изречние ще се окажа четкател с мазни бои
Он топКк /все пак/ :
Най - тъпо нещо е да позволяваш на някой да ти казва как да се държиш и как да живееш, а още по - тъпо е да позволяваш на някой да ти набива своите разбирания за живота. Бъди себе си е нещо клиширано, но често изтърканите клишета не ги проумяваме.
Здрави да сте и не по - малко важното - умни, и зрейте, който не е узрял.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:58
Hitrusha написа: Говорила съм и с други момичета по този въпрос и при тях не стоят много по-различно нещата.Романитка...да, всеки обича романтиката, но в 70 от случаите мъжете просто искат да изчукат жената, 20 % искат да правят любов с нея а другите 10 % наистина обичат половинката си.При жените процентите са в обратна последователност. Не съм се интересувала да търся и да четаи незнам, но колко от писалите в тази тема имат 15 години?
Слез на земята, моля ти се...
На пръсти се броят момичетата за които ти говориш(или поне аз толкова познавам). Не те познавам и наистина може да си убедена в това което пишеш, но е факт, че момичетата вече не държат толкова на "чувствата".
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 22:07
bOtLik3 написа: Hitrusha написа: Говорила съм и с други момичета по този въпрос и при тях не стоят много по-различно нещата.Романитка...да, всеки обича романтиката, но в 70 от случаите мъжете просто искат да изчукат жената, 20 % искат да правят любов с нея а другите 10 % наистина обичат половинката си.При жените процентите са в обратна последователност. Не съм се интересувала да търся и да четаи незнам, но колко от писалите в тази тема имат 15 години? Слез на земята, моля ти се... На пръсти се броят момичетата за които ти говориш(или поне аз толкова познавам). Не те познавам и наистина може да си убедена в това което пишеш, но е факт, че момичетата вече не държат толкова на "чувствата".
Всъщност е абсолютно права. 99% от момичетата, които познавам (а те не са малко) залагат на чувства.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Gastly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 22:57
Абе колко момичета познавате...10...15...20...не можете да съдите за това, какво харесват всички, по няколко от тях...
Някой биха се вързали на тея неща, които автора е описал, някои не биха се вързали за нищо на света...Те са хора, не роботи, имат собствени личности и поведение...Пътят към всяко момиче е различен, няма нищо точно определено...така смятам аз...
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 23:06
Disturbеd написа: bOtLik3 написа: Hitrusha написа: Говорила съм и с други момичета по този въпрос и при тях не стоят много по-различно нещата.Романитка...да, всеки обича романтиката, но в 70 от случаите мъжете просто искат да изчукат жената, 20 % искат да правят любов с нея а другите 10 % наистина обичат половинката си.При жените процентите са в обратна последователност. Не съм се интересувала да търся и да четаи незнам, но колко от писалите в тази тема имат 15 години? Слез на земята, моля ти се... На пръсти се броят момичетата за които ти говориш(или поне аз толкова познавам). Не те познавам и наистина може да си убедена в това което пишеш, но е факт, че момичетата вече не държат толкова на "чувствата". Всъщност е абсолютно права. 99% от момичетата, които познавам (а те не са малко) залагат на чувства.
Много свободно използваш думата "абсолютно"
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
paradox
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 23:38
Хехе.
100%-това истина.
Ама и на мен като на Evil не ми се разтягат локуми и гледни точки.
Гипо, на тебе пък коя ти е промила мозъка :Р И кфо му има на месото
Hitrusha ти нямаш право на мнение!  Темата е за мъже и си малка още.
Hellwind и Aktive пишат умни работи и много ме радват  Respect bros.
Жалко е, че никой от вас не познава създателя на тоя ферман... пича е точен.
___________________________________ Ordinary actions taken consistently produce extraordinary results
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 23:39
Дебеш .. Тамън се надявах някой да се закачи за леко неядливите ми думи и да ми направи душевна чекия като ми позволи едно здърпване като в доброто старо време ама на ядец . То това май се получи заради тоталната неорянтираност на автора и прекомерното количество негативни слова . Как да е .
Гипо ма ти на разбра ли ла ? Нема кю вече при мен . Ако ще правим лаф муабет ползваи ЛС-то на форума щото аз съм доста активен ( покраи новата лентяиска работа ). Еидж викаме на Lineage-а за съкратено и побългарено . Аз пък джиткам пасианс като недоклатен и пия кафе ( и си мисля че имам още една седмица да предам реферат ). Сладък офтопик .
Firzen брех как можа да си помислиш че просто ще изчезна ? Нах  ! А иначе акаунт си имам втори ма той ми служи за други работи . бтв радвам се да те видя все още тук .
Хелл краставите псета се надушват . Няколко да изпълзят от дупките си и останалите веднага изкачат . А то че няма какво повече да се пише по темата е ясно както виждаш и при мене става див спам.
Hitrusha - абе не че се заяждам ( море заяждам се и още как ) ама 90% от мъжете просто чукат ( останалите 10% биват чукани ) . Не знам какви чуства очакваш от оная работа на мъж но повярваи нема да ги получиш ... всъщност ще ги получиш в течна форма . И ако може да ми обясниш как вие жените все чуствате с путките си ? Не бе сериозно - как чуствате нашата лубов докато ви чукаме ? Галйовната ръка , нежната целувка , средният пръст некъде - това ли приемате за чуства ? Ако за вас това са чуства .. не че нещо ама ние го правим с друга цел . Аз любов дарявам на гаджето си ( аз си я обичам ) но по скоро с прегрътка или нещо друго и не по време на акт .
Въх променил съм се . Тая вулгарност нещо не ми беше присъща но странно сега ми се вижда съвсем на място .
П.П. Мир вам .
Едит
Аз кво ви казвам краставите псета се надушват . Докс ко става бе чадо на космическата любов ( иначе казано педофил с педофилите ) ? Радвам се да зърна тоя ника брат . Само едно не разбрах - кой е грозника на аватар  .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
paradox
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 23:43
aaaaa Evil
Кога го написа това бе философ дървен  . Ние с тебе бира ще пием ли в този живот или ще ми дадеш ICQ? 
___________________________________ Ordinary actions taken consistently produce extraordinary results
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 23:49
Ни бира ни кю за тебе извратеняк ( бтв момето ми е на 17 ( кой е извратеняка ? )) . Я съм си философче знаеш го ( и не съм от там ).
Аре нека мине тука близката седмица ше седна некво кю да сложа че поне да ти чуя бисерите . БТВ разбрах че си зарязал брокерствуването - срам и сега нема ме запознаеш със шефката си с големите цици ... голема си гад .
|
|
|
|
 |
paradox
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 23:59
Evil,
lol
Леле, откога фен на 13-годишните русокоси нимфи нарича МЕНЕ извратеняк :Р. Пич, не разваляй доброто старо време.
"аре нека да минела тая седмица..мрън мрън  ". Коя версия на ICQ се инсталира цяла седмица бе?
Пиши ЛС като си свободен (или сложиш АйСиКю)
П.С. Имам странното чувство че спамим... :/
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 03:57
The Grim Reаper написа: (цяла страница глупости) Еми логично е така, ама много малко логика има тука. Като кажеш на добро момиче, че е палава, имаш предвид как е избягала миналия час по физическо. Като кажеш на някоя красавица, че е хубава, вадиш много точни-колко често около тебе се чува израза "страшно много те харесвам"? Малко хора го използват. Харесваш я от 100 години, ама не си имал смелост, защото си се страхувал да не би да ти откаже и така да разбие всичките си мечти. Не си жалък, а сладък. Shady написа: Еми братле това е мойта истина (освен точка 5, която е само за майтапа) и съм видял всичко в нея. При вас може и да е различно, не знам.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Demonic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Истината за жените Публикувано на: 09 Яну 2007 04:05
amc написа: Повечето жени изобщо не ме впечатляват, дори някои от тези, с които правя секс. Леко се съмнявам ..
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 14:44
Абе Докс кво ЛС кви пет лева ? Ние сме стари помияри следователно можем да си флудим на спокоиствие белким някой от старите муцуни се покаже също
Кажи сега първо ко стана със шефката ? Поне като си тръгна не я ли излупа . Шегата на страна с какво запълваш свободното време освен алкохолна кома ? Бачкане ? Жени ? Деца  ?
Относно Бирата - хех покраи новата си работа няма време за подобно нещо ( странъор ) . Десет часа съм във офиса и цикля като невиждал . Добри пари падат но ако не беше интернета вярвам щях да се гръмна . За съжаление не мога да си сложа кю на работната конзола такаче като неандърталците ще пиша тука ( мда правилно прочетохте аре сега да видим кой първи ше ме нахрани ). А седмица сакам щото съм в сесия и малко не ми е конфортно . Да не говорим че скоро имам рожден ден за чието организиране трябва да се погрижа а на всичко отгоре брото се прибира от Щатите след като две години не съм го виждал и ми е малко разлупано сърцето . Та така покраи мене . Не че е нещо невероятно ама поне има раздвижване спрямо миналата година . Похвали се кво ново покраи тебе ( нема се плашиш от офтопика то темата вече е отдавна загинала ). О БТВ как изкара 8 , 31 декември ?
Гипо пача не се крии очаквам некой друг ред и от твоя цицорест гъз  ( за гъзът ти само с добри чуства разбира се ).
|
|
|
|
 |
Neurotoxin
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 14:51
След изчитането на всички мнения (някои и по два пъти), единственият човек, с който мога да се съглася напълно, е Gastly.
Gastly написа: Абе колко момичета познавате...10...15...20...не можете да съдите за това, какво харесват всички, по няколко от тях... Някой биха се вързали на тея неща, които автора е описал, някои не биха се вързали за нищо на света...Те са хора, не роботи, имат собствени личности и поведение...Пътят към всяко момиче е различен, няма нищо точно определено...така смятам аз...
Културата, възпитанието, обкръжението - тези неща са индивидуални при всеки човек, не само при жените (момичетата).
Някои се движат с хора, в чиито живот лиспва нещо и което ги кара да търсят внимание и всеобщо признание понякога. Такива жени (момичета) се стремят да бъдат по-атрактивни, по-забележими, и доста често не ги интересува дали вършат глупости или сами потъпкват достойнството си, за да им бъде обърнато внимание. Не искат да останат незабелязани, дори бих казала, че това се превръща в страх на някакво подсъзнателно ниво. Аз лично смятам, че така много голяма част от тях губят своята уникалност и се превръщат в безлични същества без никаква по-смислена цел в живота.
Просто обичат да бъдат "звездите" в шоуто и да ги обичат. Независимо дали тази "любов" е лицемерна или не.
Други пък са възпитани да уважават духовните ценности. За тях е по-важно да запазят индивидуалността си, въпреки че по мои наблюдения те остават в сянка и от там дърпат конците. Такива жени (момичета) напук на всички знаят какво искат. Нещо повече - те знаят как да го постигнат и не се страхуват да преследват целите си. Разбира се, не обичат провалите и предпочитат да залагат на сигурността, но каквото и да правят, каквито и рискове да поемат, те си знаят границите, стараят се да допускат минимален брой грешки и да не вървят срещу собствените си интереси.
Каквато и да е една жена, пак повтарям - по мое мнение всичко опира до средата на живот и отчасти на съзнанието й.
|
|
|
|
 |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 15:22
Стари патлаци !
Де да познавах и един от вас...
Между другото, Evil, трудно ще стане това, някой заек да тръгне да мъкне твойте моркови. Абсолютно съм сигурен, че щом видят ника ти, ще побегнат наобратно. 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 16:41
Shady написа: The Grim Reаper написа: (цяла страница глупости) Еми логично е така, ама много малко логика има тука. Като кажеш на добро момиче, че е палава, имаш предвид как е избягала миналия час по физическо. Като кажеш на някоя красавица, че е хубава, вадиш много точни-колко често около тебе се чува израза "страшно много те харесвам"? Малко хора го използват. Харесваш я от 100 години, ама не си имал смелост, защото си се страхувал да не би да ти откаже и така да разбие всичките си мечти. Не си жалък, а сладък. Shady написа: Еми братле това е мойта истина (освен точка 5, която е само за майтапа) и съм видял всичко в нея. При вас може и да е различно, не знам.
Що не ги питаш дали искат да си станете гаджета? Може и туй да намери за сладко...
Sensus, кого друг освен себе си визираш във второто определение?
EviL, пача, правописа ти смърди! Образовай се!
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 17:08
Disturbеd написа: Всъщност е абсолютно права. 99% от момичетата, които познавам (а те не са малко) залагат на чувства.
Ммм това ще значи, че имат чувства към всеки, с който си лягат... ааахахха да да..
Хайде да бъдем реалисти - и двете страни си имат добрите и лошите страни. Нито едната, нито другата страна може да се похвали с такъв процент(99% Оо пфф).
По начало темата е глупава и без край...
Сега да кажа това, за което всъщност се разписах пак: Ивъл, пача, айде на кафе тия дни  .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|