Автор |
Съобщение |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 14:46
Y е педал, защото за Х си е все дупка
Edit: Както казва господина ми по математика: "Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава!"
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
angelvr911
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 15:06
Imoras написа: Ще перефразирам една известна поговорка и ще кажа "Не е п*дал тоя дето еб* в г*за а тоя дето си дава г*за" 
Точно така 
|
|
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 19:03
Y е с отклоненията.Педал е не този,който ебе,а този който позволява да го ебът.
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 19:33
Само я ли не разбирам що сборуете 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 19:43
Баси, това ми напомня на един стар виц :
Отива една мутра при шефа си и го пита : "Абе, шефе, какво, да го еба, е нюанс?"
Шефът мислил, мислил и казал : " Сваляй гащите", след което на свой ред си свалил гащите и му го вкарал. След което му казал : "Видя ли, и ти си с пишка в задника, и аз съм с пишка в задника, ма има нюанс".
Та тая ваша ситуация нещо подобно ще да е..
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 10:07
Sirius написа: Баси, това ми напомня на един стар виц : Отива една мутра при шефа си и го пита : "Абе, шефе, какво, да го еба, е нюанс?" Шефът мислил, мислил и казал : " Сваляй гащите", след което на свой ред си свалил гащите и му го вкарал. След което му казал : "Видя ли, и ти си с пишка в задника, и аз съм с пишка в задника, ма има нюанс".
Та тая ваша ситуация нещо подобно ще да е..
аахахахах, е тва е убав виц
шефе, дай неко друг 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
MetalGearRex
|
 |
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 16:00
Readonly написа: Buttsecks :O
X е по-хомо поради ред причини, най-очевидната от които е, че си го пъха в мъжкия гъз. Въпреки, че реално погледнато, докато Х е тоя, дето подава [мъжете подават] Y е тоя, дето поема [жените поемат] и Y е по-жена отколкото X. И все пак, за мен X е по-педерасче. Y е по-скоро бисексуална мъжка курва.
Но за тази цел ще им е нужна помощна променлива. Разбира се, може да стане и чрез събиране или изваждане, но има опасност от препълване на типа...
Не ми обръщайте внимание, карам час по програмиране в момента.
И все пак, и двамата са хомосексуални. Но ако трябва да се избира между двамата, то Y, понеже той върши по-нетипичната му дейност.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 18:08
Понякога мъжете чукат мъже в затворите, дори се е случвало това да е продиктувано от религиозни догми(говоря за езичеството в древни времена). Друг път пък мъже биват изнасилвани анално, или биват мъжки курви, като дават съгласие за акт срещу даване на пари.
Но все пак шанса и двамата да са хомосексуалисти възлиза на процент много близък до стотака.
Обаче на мен ми хареса едно изказване - "защо никой не си помисли, че Х просто ебе в гъза ... момиче ":)
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
Mangalf The Black
|
 |
Мнения: 15 Местоположение: някаде таммм(ако аз не бях тук,тук щеше да е там!!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 20:41
Ако то е А то еБе но ако еБе то не е А.Правото най-често се отъждествява със закона,но закон и право не са едно и също нещо.
ПП:Смисълът е в безсмислието....
ТЕ ДООЖДАТ ОТ КАНАЛИЗАЦИЯТА
___________________________________ Павирани пътища плениха тревата.Каменни стени плениха вятъра.Стоманена печка плени огъня.А ний, в плен на делото на ръцете си, забравихме, че някога сме били свободни.
http://bios47.hit.bg
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 05:16
Въпроса е дали им харесва.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
AxXeSs
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 14:57
Nito X nito Y, samo az i azis! I evgeni min4ev! I berbatov! I az!
___________________________________ " Ще ти обгоря чарковете, хипар !! " - каза Хамелеона и го направи.
|
|
|
|
 |
Gnumerick
|
 |
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Яну 2007 16:00
bOtLik3 написа: Y е педал, защото за Х си е все дупка Edit: Както казва господина ми по математика: "Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава!"
Станков е гъзе, но според мен е Х, защото със сигурност (или поне почти със сигурност) го прави по свое желание, а Y може да бъде накаран по-лесно.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним." Алберт Айнщайн
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: X или Y? Публикувано на: 27 Фев 2010 16:44
Ееееееееееееееее -- На страницата е 1-вия акаунт на Аксес, дето го " хакнах " -- Отговора е, Y ( дето го ебът ), щото му харесва и дава, пък оня дето ебе, просто му се е доебало.. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: X или Y? Публикувано на: 27 Фев 2010 17:02
Според мен и Firzen, и Mort са педали. Не знам кой от вас двамата ебе и кой го ебат, но аз виждам нещата така. Този, дето ебе му е гот, защото така е устроена оная му работа - да му е гот като е в нечия дупка. А на втория не му е по дефолт това да му е гот като го ебат. Съответно втория е по-педал. Но не се карайте момчета, след като и двамата сте педали и се обичате, няма повод за притеснение.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: X или Y? Публикувано на: 27 Фев 2010 17:06
С Гипо ги разбираме тея неща. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: X или Y? Публикувано на: 27 Фев 2010 17:07
The Chameleon написа: Ееееееееееееееее Отговора е, Y ( дето го ебът ), щото му харесва и дава, пък оня дето ебе, просто му се е доебало..  This.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: X или Y? Публикувано на: 27 Фев 2010 18:42
|
|
|
|
 |
Marv
|
 |
|
|
Заглавие: Re: X или Y? Публикувано на: 27 Фев 2010 22:03
За да чукаш мъжко дупе първо трябва да вдигнеш самолета. А вдигаш ли самолета от космат мъжки гъз с полепнали кафяви топчета по космите и стърчащи от долу тъшаци, значи си жив педал. ТОзи който го ебат, може просто да е попаднал на грешното място в грешното време. 
___________________________________ Fuck you, buddy
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: X или Y? Публикувано на: 27 Фев 2010 23:29
Marv написа: ... От зле скалъпеното ти оправдание разбрахме кой е пасивния във връзката ви 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|