Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 21:13
Nixon написа: Кой луд изрод може да направи това?Той сигурно лъже(не Алминатора,а изрода). Пич, ти верно си уникално тъп 
|
|
|
|
 |
the master
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 21:17
TheGuardian написа: Nixon написа: Кой луд изрод може да направи това?Той сигурно лъже(не Алминатора,а изрода). Пич, ти верно си уникално тъп 
Дам аз на 5 годинки бях такъв кретен не на 12 ...Нуубсъне ,айде преди да пишеш да се напрегнеш(не да се напънеш,че ще изцапаш нещо)Като ти сложат бана обещавам ще направя официална тема.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 21:25
the master написа: TheGuardian написа: Nixon написа: Кой луд изрод може да направи това?Той сигурно лъже(не Алминатора,а изрода). Пич, ти верно си уникално тъп  Дам аз на 5 годинки бях такъв кретен не на 12 ...Нуубсъне ,айде преди да пишеш да се напрегнеш(не да се напънеш,че ще изцапаш нещо)Като ти сложат бана обещавам ще направя официална тема.
Ми той не е ли на 5?
|
|
|
|
 |
Blinkers
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 22:06
|
 |
Leach
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 22:10
http://www.teenproblem.net моеш да пукнеш от смех...или да намериш помощ(Муууукииииии...)
|
|
|
|
 |
Lord of the dreams
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 22:26
Norgahd написа: the master написа: TheGuardian написа: Nixon написа: Кой луд изрод може да направи това?Той сигурно лъже(не Алминатора,а изрода). Пич, ти верно си уникално тъп  Дам аз на 5 годинки бях такъв кретен не на 12 ...Нуубсъне ,айде преди да пишеш да се напрегнеш(не да се напънеш,че ще изцапаш нещо)Като ти сложат бана обещавам ще направя официална тема. Ми той не е ли на 5?
Стига сте ми се подигравали!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 22:34
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 22:48
Lonely ArchAngel написа:
Баси бе, ще отида да им нафлудя форума и да ги напсувам всичките.
|
|
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 22:49
Bator Zong™ написа: Lonely ArchAngel написа: Баси бе, ще отида да им нафлудя форума и да ги напсувам всичките.
Иди.
Нема да имаш хемероиди.
РОФЛ РОФЛ
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
MaKaRoN4O
|
 |
|
|
Заглавие: Re: РОФЛ РОФЛ Публикувано на: 07 Яну 2007 18:22
Алминатора написа: Тъй като я няма темата с ужаса,пускам нова: Цитат: Здравейте, Ходя с едно момиче от вече година и месец и много я обичам. Проблема е следния, че първите 2 месеца от връзката ни тя не ми пускаше, а аз много исках да правя секс с нея, затова поразпитах по разни форуми как да я навия да правим секс. Един пич ми даде рецепта за някакъв кекс, който ще я накара да прави секс с мен. Тайната на кекса беше половин чаена чашка урина и 1 супена лъжица лайно. Отначало си помислих, че идеята е отвратителна и е абсурдно да работи, но толкова бях загорял, че бях принуден да опитам. Затова и направих такъв кекс и я почерпих, след което същата вечер започнахме да се натискаме и се стигна до секс. Бях много доволен и страшно учуден, че работата с кекса е станала. От тогава до сега всяка вечер, когато тя щеше да идва у нас или аз у тях и правех от тоя кекс с лайна и урина и и давах да яде, след което правихме секс. Всичко добре до вчера. Тя щеше да идва в нас и аз се захванах с кекса. Направих тестото с урината и остана да добавя лъжица лайно, но не ми се сереше, щото бях срал вече и реших да си гребна с лъжицата направо от гъза си. Затова се събух, надупих се и се напънах, като започнах да натискам с лъжицата отзад за да я напъхам и да си гребна малко лайна. Точно като я пъхнах в гъза си, вратата се отвори и влезе приятелката ми. От стреса ректума ми се сви и не можах да извадя лъжицата. Тя разбра, че искам да сложа лайна в кекса и започна да ме разпитва като беше хванала лъжицата за дръжката и я въртеше, за да изкопчи информация от мен. Толкова болеше, че и признах всичко за цялата година, през която я бях хранил с лайнян кекс. Тя се разпища от ужас и започна да повръща бягайки към вратата. Опитах се да я последвам, но със смъкнати панталони и лъжица в гъза, само станах за посмешище на съседите. От тогава не съм я чувал. Много ви се моля, помогнете ми да си я върна. Ако трябва ще правя и други кексове, но си я искам обратно - обичам я! хаха рофл рофл
Пробвай с кекс от гурели 
|
|
 |
Pileto
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 18:26
Цц, абе ЛАминаторе ,стига с тия тъпи теми, спри се бе! 
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
 |
Dreakon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: РОФЛ РОФЛ Публикувано на: 07 Яну 2007 20:52
Алминатора написа: Тъй като я няма темата с ужаса,пускам нова: Цитат: Здравейте, Ходя с едно момиче от вече година и месец и много я обичам. Проблема е следния, че първите 2 месеца от връзката ни тя не ми пускаше, а аз много исках да правя секс с нея, затова поразпитах по разни форуми как да я навия да правим секс. Един пич ми даде рецепта за някакъв кекс, който ще я накара да прави секс с мен. Тайната на кекса беше половин чаена чашка урина и 1 супена лъжица лайно. Отначало си помислих, че идеята е отвратителна и е абсурдно да работи, но толкова бях загорял, че бях принуден да опитам. Затова и направих такъв кекс и я почерпих, след което същата вечер започнахме да се натискаме и се стигна до секс. Бях много доволен и страшно учуден, че работата с кекса е станала. От тогава до сега всяка вечер, когато тя щеше да идва у нас или аз у тях и правех от тоя кекс с лайна и урина и и давах да яде, след което правихме секс. Всичко добре до вчера. Тя щеше да идва в нас и аз се захванах с кекса. Направих тестото с урината и остана да добавя лъжица лайно, но не ми се сереше, щото бях срал вече и реших да си гребна с лъжицата направо от гъза си. Затова се събух, надупих се и се напънах, като започнах да натискам с лъжицата отзад за да я напъхам и да си гребна малко лайна. Точно като я пъхнах в гъза си, вратата се отвори и влезе приятелката ми. От стреса ректума ми се сви и не можах да извадя лъжицата. Тя разбра, че искам да сложа лайна в кекса и започна да ме разпитва като беше хванала лъжицата за дръжката и я въртеше, за да изкопчи информация от мен. Толкова болеше, че и признах всичко за цялата година, през която я бях хранил с лайнян кекс. Тя се разпища от ужас и започна да повръща бягайки към вратата. Опитах се да я последвам, но със смъкнати панталони и лъжица в гъза, само станах за посмешище на съседите. От тогава не съм я чувал. Много ви се моля, помогнете ми да си я върна. Ако трябва ще правя и други кексове, но си я искам обратно - обичам я! хаха рофл рофл
Малей,какви ги имало  Аз ако бях на нейно място,щях да напъхам лъжицата на критичната дълбичина,да му се изсера на главата и да се чупя като дим.......Може да е брутално ама да ме хранят 1 година с отпадъците от организма......туй си е вече прекалено,ше го чупа....абе тая тема не е ли малко безмислена? 
___________________________________ Парички от Нета
|
|
|
|
 |
Lo[3]dOFSomEtin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: РОФЛ РОФЛ Публикувано на: 07 Яну 2007 21:31
Извода: сере ми се ако има по загорели като мукито
___________________________________ Моето семейство беше много перверзно
татко уби мама,
целувах се със сестра си,
татко ми отряза ръката,
после аз отрязах неговата,
и той взя, че умря .
Люк Скайлокър
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: РОФЛ РОФЛ Публикувано на: 25 Мар 2009 22:56
The Dark Knight написа: РОФЛ ЛОЛ Стига бе педал!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Telba
|
 |
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: РОФЛ РОФЛ Публикувано на: 26 Мар 2009 19:24
Рецептата ми се струва легитимна. БРБ до кухнята. 
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: РОФЛ РОФЛ Публикувано на: 31 Мар 2009 10:28
преди време спомням си във форума на дата нали тренира и пита, защото бил чул отнякъде, че в спермата има МНОГО белтъци и трябва да си пиеш спермата и нали пита пича и очаквам нали да го спукат от ъзици тва онова, гледам след половин час няколко страници Цитат: да, вярно е да, и аз го правя дори е препоръчително научно доказано е .... и аз направо паднах
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: РОФЛ РОФЛ Публикувано на: 31 Мар 2009 10:44
Till Lindemann написа: преди време спомням си във форума на дата нали тренира и пита, защото бил чул отнякъде, че в спермата има МНОГО белтъци и трябва да си пиеш спермата и нали пита пича и очаквам нали да го спукат от ъзици тва онова, гледам след половин час няколко страници Цитат: да, вярно е да, и аз го правя дори е препоръчително научно доказано е .... и аз направо паднах 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: РОФЛ РОФЛ Публикувано на: 31 Мар 2009 12:59
Един гей ми беше казал, че било много полезно за кожата, да си го мажеш на лицето. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: РОФЛ РОФЛ Публикувано на: 31 Мар 2009 13:03
Пак се нароиха некромансери в тоя форум ;Р
Sandro, заемат ти функциите, засрами се!
P.s. Я, форума се оправи, под Chrome вече си се вижда прекрасно. Тhank you
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|