Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кое от следните твърдения поддържате ? :

Поддържането на високо ниво на хигиена е препоръчително за циганите/чифутите.    8%  8%  [ 7 ]
 Ще се наплюскам КАТО СВИНЯ покрай празниците. Също така ще се ОТРЕЖА здравата. Ще се довърша и след новата година.    18%  18%  [ 17 ]
 Теми от този род са ненужни.    11%  11%  [ 10 ]
 Каквото си надробил - това ще сърбаш.    3%  3%  [ 3 ]
 Който не работи, няма да яде.    0%  0%  [ 0 ]
 Ъъъ... сапун.    14%  14%  [ 13 ]
 По-добре един идиот, отколкото три.    9%  9%  [ 8 ]
 Анкети от този род (дълги) са ненужни.    1%  1%  [ 1 ]
 Не мога да избера отговор. Твърде съм закърнял мозъчно, имам дефект.    13%  13%  [ 12 ]
 Black Metal Ist Krieg !!!    24%  24%  [ 22 ]
Общо гласове : 93
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 21:15

Мезетата на кюфтета!

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 21:28

Nicksan написа:
Мезетата на кюфтета!

Сопри се, майка ти дееба.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Трепене с Лопата
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 21:33

Абе ееей, майка ви проста, за какви се вземате, че да флудите в темата ми бе ?! Слушайте какво, отсега нататък избивайте комплексите си другаде, щото тука изобщо, ма изобщо не е най-подходящото място. Да ви имам и тъпия начин на мислене, деба. Как заключи , че темата е спам бе, посерко ? Или просто нямаш какво да правиш, та реши да нафлудиш най-смислената тема , пускана във форума напоследък. Да, фукам се. Щото вложих някаква мисъл, не взех някаква готова новина, нито пък писах за политика. Ееей, едно истинско нещо ще направя в тоя форум и веднага някакъв дрисльо ще тръгне да се изявява като форумен гъзар-флудър-педераст. Ти еба майката, келеш. Не заслужаваш нищо от тва, което написах в този пост, щото си толкова зле и толкова нечовечен, че чак ме е срам да се обръщам към теб. Срам ме е , че съществуват тъпанарчета като теб. Те еба в умника, аре изчезвай, щото дядо коледа няма да ти даде подарък !

Педераси недъгави.

VIVA LA MUERTE

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 22:16

Morgul написа:
Polivacha написа:
Какво е чифут?

Евреин.

Е, че евреите нечистоплътни ли са като циганите в БГ?

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 01:37

Хаха,това дете Saatan и черно-белите му приятелчета говорят за комплекси и тяхното избиване! Хохохо.И за хигиена,LoL :D :D .Свободно,момчета!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 01:40

Sett написа:
Хаха,това дете Saatan и черно-белите му приятелчета говорят за комплекси и тяхното избиване! Хохохо.И за хигиена,LoL :D :D .Свободно,момчета!

Намирисваш на ционозъм
Че стане чуден абажур от тебе, сине !

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 01:46

А па като и гледам само повтараш ''свободно''
Абе да не си минал през казармата
Сигур там са ти поарили гъзо , а ? Оно тия кат тебе мъже стават у казармата

Убреее

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 01:48

Кирчо,не се напъвай толкова.Свободно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 10:26

Педерас недъгав.

VIVA LA MUERTE

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 10:51

Sett написа:
Кирчо,не се напъвай толкова.Свободно.

Ебем ти мачата, еврейска подлога си , сине :o

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2006 08:40

Да се върнем на темата - може и да съм зле за някои с това мое изказване, но аз лично намирам някаква особена магия когато гледам любимите си филми - martial arts movies - не знам, като има някакъв такъв филм и направо се размазвам от кеф и нищо друго не е в състояние да ме извади от това състояние... Като хипнотизиран стоя и гледам как монасите от Шаолин се борят срещу поробители, финални битки между майстори за честта и за отмъщение, различни епохи на царства, династии, смели воини тръгнали на последен поход срещу злото и още толкова много картини и превъплъщения от древен Китай...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Дек 2006 21:55

:mfngr:

Не исках да се женя ожених се,не исках деца имам 2

Знам какво искам от живота,ама тя не ще...

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 00:41

Saatan написа:
Не заслужаваш нищо от тва, което написах в този пост, щото си толкова зле и толкова нечовечен, че чак ме е срам да се обръщам към теб.

Пич, спокойно, мислиш ли, че въпросният индивид е прочел въобще нещо от написаното от теб, повече от заглавието на темата? Така че не се ядосвай толкова, такива недочели простаци винаги ще ги има и от опит знам, че единственият начин дасе пребориш с тях е пълен игнор.
Айде със здраве и ако не се лъжа, май ти самият все още не си ни казал каква е "твоята" магия?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 00:46

Никога не мога да си го обясня .
Половината форум винаги се възмущава , че няма стойностни теми .
В случай , че някой направи такава , то тя натрупва максимум (!) 2 (две) страници , след което бива заебавана , след кратък спор с някой забавляващ се форумен хейтър , на когото всички обръщат внимание .
През това време , темата за 1000те поста на глупака-дете-чудо на форума натрупва 4 страници постове за около .. 4-5 часа ? ..
Ебал съм му майката , к'во искате ?
Аре правете дискусия , 'щото хубава тема няма да видите скоро .
Следващата ше е за празниците , някой друг флууд , после кирето , казимчо .. и така форева .

harlii написа:
:mfngr:

Ти къв си бе . Скрий се и се разчекни некъде , ве , бати дебилара .. Ти имаш ли некъв нормален пост в тоя форум ?
Боли ме кура , честно , ама са ти видех мнението и понеже съм в тъпеещо настроение ..
Маайка ти дееба , лепилар ..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 11:43

Таа сутрин станах рано да се готвим за празнико.
Отварам прозорецо и ми дъа на природа и лайната на помиаро. КАТАРЗИС , момци, катарзис ! :o

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 16:10

Кирее .. Гръчаа ..
Ъп.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 16:31

Ибааси брадътъ.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 19:18

Моята магия ли каква е ? Моята магия е следната:

Легам на кревата, слагам слушалките, които за да работят поносимо, изтърпяват на 20-минутно нагласяне на кабелите, след което започва да се търси подходяща музика. Пускам музиката и ИЗЧЕЗВАМ. Ей това е магията, свят на мисли, на каквото аз си реша... Магията е моят СОБСТВЕН свят. Ей това е магията ми. Колкото и дебилно да ви звучи, капиталистически чифути, да еба ваща майка, ТОВА. Е. МАГИЯ.

VIVA LA MUERTE

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 22:31

Една добра тема да се появи веднъж в годината и хората решават да покажат колко големи прасета са. Отвратително.

Магия. Магия...

Когато ме приеха в гимназията, открих един човек, който смело мога да твърдя, че никога не ме е изоставял. Единственият човек, който винаги е бил до мен. В точното време, на точното място. Преди два дена бях с нея и още едно момиче във въпросната позната (другото момиче). По необясними причини и трите бяхме жестоко сритани отзад от живота, в период месец-месец и половина. Останахме сами като по чудо - никакви роднини, никакви 'приятели', никой. Само ние трите, кутия цигари и една стара касетка на Linkin Park, която незнайно защо пращеше в изстрадалия касетофон. И говорихме както никога досега. Споделяхме, изслушвахме се. Говорихме дори по най-безсмислените теми, които някога са ни идвали наум. Но усещането беше неописуемо. Почувствах щастие, че ги има тези двама човека. Че са до мен.
Това е една малка магия за мен. Нищо, че звучи клиширано.

Поздрави за хубавата тема.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Дек 2006 23:15

Sensus написа:
Една добра тема да се появи веднъж в годината и хората решават да покажат колко големи прасета са. Отвратително.

Магия. Магия...

Когато ме приеха в гимназията, открих един човек, който смело мога да твърдя, че никога не ме е изоставял. Единственият човек, който винаги е бил до мен. В точното време, на точното място. Преди два дена бях с нея и още едно момиче във въпросната позната (другото момиче). По необясними причини и трите бяхме жестоко сритани отзад от живота, в период месец-месец и половина. Останахме сами като по чудо - никакви роднини, никакви 'приятели', никой. Само ние трите, кутия цигари и една стара касетка на Linkin Park, която незнайно защо пращеше в изстрадалия касетофон. И говорихме както никога досега. Споделяхме, изслушвахме се. Говорихме дори по най-безсмислените теми, които някога са ни идвали наум. Но усещането беше неописуемо. Почувствах щастие, че ги има тези двама човека. Че са до мен.
Това е една малка магия за мен. Нищо, че звучи клиширано.

Поздрави за хубавата тема.

:!:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com