Автор |
Съобщение |
Lord of the dreams
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2006 21:28
Nicksan написа: Мезетата на кюфтета!
Сопри се, майка ти дееба.
|
|
|
|
|
Сатаники Кънчев
|
|
В момента играе: Трепене с Лопата
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2006 21:33
Абе ееей, майка ви проста, за какви се вземате, че да флудите в темата ми бе ?! Слушайте какво, отсега нататък избивайте комплексите си другаде, щото тука изобщо, ма изобщо не е най-подходящото място. Да ви имам и тъпия начин на мислене, деба. Как заключи , че темата е спам бе, посерко ? Или просто нямаш какво да правиш, та реши да нафлудиш най-смислената тема , пускана във форума напоследък. Да, фукам се. Щото вложих някаква мисъл, не взех някаква готова новина, нито пък писах за политика. Ееей, едно истинско нещо ще направя в тоя форум и веднага някакъв дрисльо ще тръгне да се изявява като форумен гъзар-флудър-педераст. Ти еба майката, келеш. Не заслужаваш нищо от тва, което написах в този пост, щото си толкова зле и толкова нечовечен, че чак ме е срам да се обръщам към теб. Срам ме е , че съществуват тъпанарчета като теб. Те еба в умника, аре изчезвай, щото дядо коледа няма да ти даде подарък !
Педераси недъгави.
___________________________________ Майка си еби И себе си ЕБИ VIVA LA MUERTE
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2006 22:16
Morgul написа: Polivacha написа: Какво е чифут? Евреин.
Е, че евреите нечистоплътни ли са като циганите в БГ?
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 01:37
Хаха,това дете Saatan и черно-белите му приятелчета говорят за комплекси и тяхното избиване! Хохохо.И за хигиена,LoL .Свободно,момчета!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 01:40
Sett написа: Хаха,това дете Saatan и черно-белите му приятелчета говорят за комплекси и тяхното избиване! Хохохо.И за хигиена,LoL .Свободно,момчета!
Намирисваш на ционозъм
Че стане чуден абажур от тебе, сине !
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 01:46
А па като и гледам само повтараш ''свободно''
Абе да не си минал през казармата
Сигур там са ти поарили гъзо , а ? Оно тия кат тебе мъже стават у казармата
Убреее
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 01:48
Кирчо,не се напъвай толкова.Свободно.
|
|
|
|
|
Сатаники Кънчев
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 10:26
Педерас недъгав.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 10:51
Sett написа: Кирчо,не се напъвай толкова.Свободно.
Ебем ти мачата, еврейска подлога си , сине
|
|
|
|
|
Wong Fei Hung
|
|
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2006 08:40
Да се върнем на темата - може и да съм зле за някои с това мое изказване, но аз лично намирам някаква особена магия когато гледам любимите си филми - martial arts movies - не знам, като има някакъв такъв филм и направо се размазвам от кеф и нищо друго не е в състояние да ме извади от това състояние... Като хипнотизиран стоя и гледам как монасите от Шаолин се борят срещу поробители, финални битки между майстори за честта и за отмъщение, различни епохи на царства, династии, смели воини тръгнали на последен поход срещу злото и още толкова много картини и превъплъщения от древен Китай...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
|
harlii
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Дек 2006 21:55
___________________________________ В секса е като покера ако нямаш добър партньорр трябва да разчиташ на добра ръка
Не исках да се женя ожених се,не исках деца имам 2
Знам какво искам от живота,ама тя не ще...
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 00:41
Saatan написа: Не заслужаваш нищо от тва, което написах в този пост, щото си толкова зле и толкова нечовечен, че чак ме е срам да се обръщам към теб.
Пич, спокойно, мислиш ли, че въпросният индивид е прочел въобще нещо от написаното от теб, повече от заглавието на темата? Така че не се ядосвай толкова, такива недочели простаци винаги ще ги има и от опит знам, че единственият начин дасе пребориш с тях е пълен игнор.
Айде със здраве и ако не се лъжа, май ти самият все още не си ни казал каква е "твоята" магия?
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 00:46
Никога не мога да си го обясня .
Половината форум винаги се възмущава , че няма стойностни теми .
В случай , че някой направи такава , то тя натрупва максимум (!) 2 (две) страници , след което бива заебавана , след кратък спор с някой забавляващ се форумен хейтър , на когото всички обръщат внимание .
През това време , темата за 1000те поста на глупака-дете-чудо на форума натрупва 4 страници постове за около .. 4-5 часа ? ..
Ебал съм му майката , к'во искате ?
Аре правете дискусия , 'щото хубава тема няма да видите скоро .
Следващата ше е за празниците , някой друг флууд , после кирето , казимчо .. и така форева .
harlii написа: :mfngr:
Ти къв си бе . Скрий се и се разчекни некъде , ве , бати дебилара .. Ти имаш ли некъв нормален пост в тоя форум ?
Боли ме кура , честно , ама са ти видех мнението и понеже съм в тъпеещо настроение ..
Маайка ти дееба , лепилар ..
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 11:43
Таа сутрин станах рано да се готвим за празнико.
Отварам прозорецо и ми дъа на природа и лайната на помиаро. КАТАРЗИС , момци, катарзис !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 16:10
Кирее .. Гръчаа ..
Ъп.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 16:31
Ибааси брадътъ.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Сатаники Кънчев
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 19:18
Моята магия ли каква е ? Моята магия е следната:
Легам на кревата, слагам слушалките, които за да работят поносимо, изтърпяват на 20-минутно нагласяне на кабелите, след което започва да се търси подходяща музика. Пускам музиката и ИЗЧЕЗВАМ. Ей това е магията, свят на мисли, на каквото аз си реша... Магията е моят СОБСТВЕН свят. Ей това е магията ми. Колкото и дебилно да ви звучи, капиталистически чифути, да еба ваща майка, ТОВА. Е. МАГИЯ.
|
|
|
|
|
Neurotoxin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 22:31
Една добра тема да се появи веднъж в годината и хората решават да покажат колко големи прасета са. Отвратително.
Магия. Магия...
Когато ме приеха в гимназията, открих един човек, който смело мога да твърдя, че никога не ме е изоставял. Единственият човек, който винаги е бил до мен. В точното време, на точното място. Преди два дена бях с нея и още едно момиче във въпросната позната (другото момиче). По необясними причини и трите бяхме жестоко сритани отзад от живота, в период месец-месец и половина. Останахме сами като по чудо - никакви роднини, никакви 'приятели', никой. Само ние трите, кутия цигари и една стара касетка на Linkin Park, която незнайно защо пращеше в изстрадалия касетофон. И говорихме както никога досега. Споделяхме, изслушвахме се. Говорихме дори по най-безсмислените теми, които някога са ни идвали наум. Но усещането беше неописуемо. Почувствах щастие, че ги има тези двама човека. Че са до мен.
Това е една малка магия за мен. Нищо, че звучи клиширано.
Поздрави за хубавата тема.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 23:15
Sensus написа: Една добра тема да се появи веднъж в годината и хората решават да покажат колко големи прасета са. Отвратително.
Магия. Магия... Когато ме приеха в гимназията, открих един човек, който смело мога да твърдя, че никога не ме е изоставял. Единственият човек, който винаги е бил до мен. В точното време, на точното място. Преди два дена бях с нея и още едно момиче във въпросната позната (другото момиче). По необясними причини и трите бяхме жестоко сритани отзад от живота, в период месец-месец и половина. Останахме сами като по чудо - никакви роднини, никакви 'приятели', никой. Само ние трите, кутия цигари и една стара касетка на Linkin Park, която незнайно защо пращеше в изстрадалия касетофон. И говорихме както никога досега. Споделяхме, изслушвахме се. Говорихме дори по най-безсмислените теми, които някога са ни идвали наум. Но усещането беше неописуемо. Почувствах щастие, че ги има тези двама човека. Че са до мен. Това е една малка магия за мен. Нищо, че звучи клиширано.
Поздрави за хубавата тема.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|