Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Яну 2012 13:32
навънка вали като от солница. не снешинки ми все едно мъгла. и е минус 3000 градуса, държа си колата на балкона, щото ме мързи да ходя до хладилника
и утре няма да отида на работа, изобщо не ме ебе
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Яну 2012 13:33
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Яну 2012 14:32
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Яну 2012 14:54
Ерджан написа: днес не мисля да излизам от нас ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) И аз така го бях замислил, ама трябва да се ходи на работа и да се сторва пачка...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Яну 2012 14:57
Warbringer написа: Ерджан написа: днес не мисля да излизам от нас ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) И аз така го бях замислил, ама трябва да се ходи на работа и да се сторва пачка... абе и аз така мислих, ама ше фащам трено... 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Яну 2012 15:02
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 26 Яну 2012 15:51
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Яну 2012 03:08
Гюнай написа: ААХХАХАХАХХАА !! Имам най-яките колеги. Лапайте ми хуя.
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Яну 2012 11:49
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Яну 2012 11:54
със сигурност по погрешка
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Яну 2012 13:06
Случайно ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Яну 2012 18:03
Мисля, че с Омегата сме късметлии с тази работа. Току-що донесоха в офиса 48 бира и 7 литра вино. Причината? Било Friend's Friday. А сега, извинете ме, ама отивам да се възползвам ^^
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Яну 2012 18:04
Потвърдено, наистина е така. Плюс някаква храна, чипсове, мипсове коли моли, фанти манти, и т.н
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Яну 2012 21:38
Не сте късметлии. Не. Ма изобщо. Ега ви приседне, манафи!  Черна завист от мене, и да ви е сладко.
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
enemy
|
 |
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Яну 2012 21:39
Оф утре съм на TOEFL и имам ужасното чувство, че ще се усера брутално на writing-a... поне reading,listening и speaking са ми доста добре.
___________________________________ Then… silence got blown apart ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Яну 2012 21:50
Уишкам ти лък ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Яну 2012 22:10
ей бях се надъхал да ходим на караоке тазе вечер щях да пея http://www.youtube.com/watch?v=dZvQoVasi08ама на, заваля сняг и ся ше си изкарам петъка пред компа, ще си пиша с някви тюфлечки и ще гледам антураж... дано другата седмица се оправи времето
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 27 Яну 2012 22:37
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Яну 2012 00:52
бтв летото кат бачках у банката НАЙ-МРАЗЕХ некой да има рожден ден и да наизвади ракиите след 5:30 върху касите с документи щото ходех на работа с кола и немаше как да отпием кат човек а бехме 40 и кусур души отдел през ден некой черпеше бахти иначе и аз ви завиждам, сладурковци, намерили сте прекрасно бачкане
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ! Публикувано на: 28 Яну 2012 01:13
Всяка вечер изпивам поне по декантер качествено винце, със 2-3 салатки (да има), а колегите черпят наркотици почти всеки ден. Отделно, че след работа атакуваме Дивака и пием бирички до никое време  Всеки ден. Всеки. Ежте ми куро.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|