Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 08 Юли 2008 21:42
Аз трябва да тръгна на фитнес, че какъвто съм дребен, взех доста килца да наддавам и хич не ми трябва да напълнявам и да стана хем дребен, хем дебел! 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 08 Юли 2008 21:46
Изедохме почти цел пъпеш и сега ще пуфтим цяла нощ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 00:27
ASDF написа: Аз трябва да тръгна на фитнес, че какъвто съм дребен, взех доста килца да наддавам и хич не ми трябва да напълнявам и да стана хем дребен, хем дебел!  На Актив ше му хареса... 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 08:25
Деник: НЕ ХОДИ НА ФИТНЕС. НЕДЕЙ, НЕДЕЙ, НЕДЕЙ. А пък аз снощи осъзнах, съм ходил цял ден с обърнати гащи. Даже и сега пред компа съм така. 
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 08:27
Ми обърни ги пак бе, човеко! Пф, в 9.30 съм станал... т'ва отдавна не се е случвало.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 08:28
Мързи ме. А пък и ще капне. 
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 08:31
Малеее, навънка времето е невероятно - прохладно и ветровито, още не е изсъхнало от среднощната буря - излизам!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 09:26
А при нас бурята беше 5 минути... Преди това се разхждаме с един приятел, беше някакво облачно и горещо... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 09:41
Сега сядам да си търся работа. :Д Някой ако може да ми даде някакъв съвет какво се казва като се обадиш по телефона, щото аз не съм много общителен и не мога да завържа един разговор. 
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 10:21
Добър ден , аз съм човек от форума на пц маниа. Интересувам се от предлаганата от вас работна позиция... и нататък отговаряш квото те питат. 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Penny
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 10:47
XtAsY написа: Добър ден , аз съм човек от форума на PC Mania... Otgovorat im 6te e : FAIL!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 13:07
Аре бе пенис, пиши на кирилски!
|
 |
Penny
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 15:54
No Way !
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 09 Юли 2008 15:56
Аз пускам мейл със CV и в subject-a пиша за коя обява става дума. Обикновено сами ми се обаждат след това.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 11 Юли 2008 23:34
Де'ба оклоко 50тата страница я дигнах тая тема,па я вдигам! ^^ Общо взето, чакам да ми се доспи.Т'ва, че пия Кола и слушам Alestorm и Ensiferum не помага особено....  Едит:Епик!100 страници.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 11 Юли 2008 23:36
На Диабло ще му извия врата, веднъж щом го инсталирам.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 11 Юли 2008 23:42
Де'ба, тегля торент с 50 kB/s и го сийдвам с 200.Fuck... oO
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 12 Юли 2008 00:05
Преди около 30 минути бях гладен. Сега, 1 килограм сладолед по-късно се чувствам по-голям от света. А и ми се повръща.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 12 Юли 2008 00:06
C'MON NOOWWW, LET US TAKE SOME MESCALIIIINEEE..........
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 12 Юли 2008 00:11
The Chameleon написа: C'MON NOOWWW, LET US TAKE SOME MESCALIIIINEEE.......... DEA's watching u mastrubate 
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|