Автор |
Съобщение |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2011 04:03
Strain написа: Абе навънка е като във филма The Mist, бахмумайката. И сирените тестват, чак тука в Банкя се чува. Крийпи. Днеска никакво излизане  2012 иде, Моридине (след 15 дена, има няма), brace yourself. Аз т'ва си мислех вчера или оня ден, вече не знам кога беше, като си чаках трамвая и ми дънеха тия "национални сигнали за пичка си лелина" - зомбитата настъпват.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2011 04:11
The Chameleon написа: еми аз съм LoL recruit, докато не излезе дота 2  ЕЙ ГЕЙ ВЕЧЕ ИМАШ ДОТА 2 ЕБИ ГО ТОЯ ЛОЛ ЛОЛ 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2011 09:38
човек с 4 колеги с лаптопи правим ЛАН ЛОЛ парти ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) знаеш ли къв култ е :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2011 10:28
forever alone party ми прилича
пф, днеска ще е лудница на работа
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2011 10:46
Кон на Г4.
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2011 10:52
Till Lindeman написа: forever alone party ми прилича пф, днеска ще е лудница на работа ти само искаш да има някви пусита нали??? 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 16 Дек 2011 13:58
Трябва днеска да си съдирам гъза от четене, а ме мързи като мърша и си е ебало майката.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Дек 2011 00:28
Strain написа: Трябва днеска да си съдирам гъза от четене, а ме мързи като мърша и си е ебало майката. +1, само че се отнася за тая вечер 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Дек 2011 01:12
Един ден нищо не е ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Дек 2011 03:27
Ей до сега бях на работа. Утре съм от 10. Съдират ми гъза.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 17 Дек 2011 23:11
тая вечер от учене не отидох на един рожден ден...
нищо, след малко ПlаZzиЧkьЪ
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Дек 2011 01:44
 Моля ви се, някой ако е чел за случая да ми каже какво наистина е това. Ако е тя - какво е направено, тя не е открита, ако не е тя - кой за бога причинява това на дете, че и го СНИМА в такова състояние?
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Дек 2011 02:24
Elle_Fanning is HAWT ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Deprivd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 18 Дек 2011 02:41
 В най-мрачните ъгли на /x/ в 2:41
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Дек 2011 01:29
Pipirupirupirupipirupi~ Pipirupirupirupipirupi~ Kawaii Gion De Jinsei Dokidoki Bakubaku
Hafu N Ahi Papu Yurushite Sonna Ni Gitogito Shinaide Onegai Dakara Eii!
Bokusatsu Tenshi Chi Matsuri Dondon Ko Dokuro-Chan Bokusatsu Tenshi Hanaji Dopyudopyu Dokuro-Chan Daite Dakarete Tojikomete Naite Waratte Koroshite Demo Sore Tte Boku No "Ai" Na No
Bokusatsu Tenshi Batto De Dosudosu Dokuro-Chan Bokusatsu Tenshi Chi Midoro Dorodoro Dokuro-Chan Kitte Nagutte Nabutte Sashite Sarashite Tarashite Demo Sore Tte Boku No "Ai" Na No
Pipirupirupirupipirupi~
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Дек 2011 01:49
The Chameleon написа: Pipirupirupirupipirupi~ Pipirupirupirupipirupi~ Kawaii Gion De Jinsei Dokidoki Bakubaku
Hafu N Ahi Papu Yurushite Sonna Ni Gitogito Shinaide Onegai Dakara Eii!
Bokusatsu Tenshi Chi Matsuri Dondon Ko Dokuro-Chan Bokusatsu Tenshi Hanaji Dopyudopyu Dokuro-Chan Daite Dakarete Tojikomete Naite Waratte Koroshite Demo Sore Tte Boku No "Ai" Na No
Bokusatsu Tenshi Batto De Dosudosu Dokuro-Chan Bokusatsu Tenshi Chi Midoro Dorodoro Dokuro-Chan Kitte Nagutte Nabutte Sashite Sarashite Tarashite Demo Sore Tte Boku No "Ai" Na No
Pipirupirupirupipirupi~ Пр: Докрай, докрай изцедиме ме пак докрай, докрай, докрай още задълбай, по мене, по мене полудей, полудей! С мен докрай, с мен докрай, до припадък се раздай, докрай, докрай всичко разгадай по мене, по мене полудей, полудей!
1) Твоето състояние ти дава пълно право, бясно да караш по цялото ми тяло, не, не ми прощавай бясно с мен играй докрай. Караш ме от от кожата си с тебе да излизам, още и още до болка ме притискай, не, не ми прощавай лошо с мен играй докрай.
Пр: Докрай, докрай изцедиме ме пак докрай, докрай, докрай още задълбай, по мене, по мене полудей, полудей! С мен докрай, с мен докрай, до припадък се раздай, докрай, докрай всичко разгадай по мене, по мене полудей, полудей!
2) Викай и стените наще тайни да научат, нека стъклата от нас да се напукат, не, не ми прощавай лошо с мен играй докрай. Всичките желания сега ти изпълнявам, взимай от мене каквото ти се дава, не, не ми прощавай лошо с мен играй докрай.
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Дек 2011 01:55
ахахахаха нееееееееееееееееееееееее
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Дек 2011 02:04
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Дек 2011 02:08
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Дек 2011 02:31
e izaka se
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|