10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие: Re: RIP MOTHERFUCKER
Публикувано на: 25 Фев 2017 17:45
Волтаж, починал е най-големия български гейм журналист, икона за повечето бг геймъри. И кво правиш - оплюваш го в гейм форум. Еми ебаси тъпото е това. Говориш за някакви негови негативи със 100 процентова сигурност, които нито има как да знаеш, че са истина, нито са кой знае какво престъпление, че да трябва да ги споменаваш в такъв момент. Донякъде бих те разбрал ако приемем, че наистина вярваш и/или знаеш, че тези неща са истина (въпреки че пак не е уместно да ги споменаваш, най-малкото, защото хората, които са му фенове и скърбят нито ще ти повярват, нито нищо), но това твоето е чисто заяждане и attention whoring. Това да оплюеш починал човек, че негов приятел го нарекъл "приятелче" или че сложил черна снимка не знам как да го коментирам. Или това, че щом бил гей, задължително трябва да е умрял от СПИН. Много тежко психично заболяване имаш явно.
Герасим, Слави е човек, когото презирам от дъното на душата си, но ако умре със сигурност няма да отида във форума на Шоуто на Слави, или изобщо където и да било, да го хейтя, както и няма лицемерно да го рипвам. Което мисля, че е най-нормалната човешка реакция. Най-малкото бъди съпричастен към скръбта на другите. Смъртта не изкупва греховете, но за какви грехове на Роро говорим изобщо? Вие добре ли сте бе? Ще кажеш, че Хитлер е умрял ебаси.
Аз
Публикувано на: 25 Фев 2017 19:52
Никой не е безгрешен, Волтажен
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа:
къв ханс бе...
pllpkpo
Публикувано на: 25 Фев 2017 20:45
Der Meister
Публикувано на: 25 Фев 2017 21:30
нелегален написа:
Der Meister написа:
Говориш за някакви негови негативи със 100 процентова сигурност, които нито има как да знаеш, че са истина
Ма нали и аз бях тогава в Софияленд бе, как ще нямам 100 процентова сигурност? Два различни пъти съм го засичал в Софияленд, и 2та пъти го е правил
Е добре, дори така да е, какъв е смисъла да го казваш това? Умира някакъв човек и трябва зорлем да му вадим всички кирливи ризи ли? То ако някой като Vanmx е дългогодишен фен на Роро от дете, мислиш ли, че ще си промени мнението за него, защото някакъв рандъм от форум за игри казва нещо си по негов адрес. Обясни ми какъв е смисъла да го кажеш това за София Ленд? За измамите пък вече няма как да си сигурен ама дай тука да хейтим човека, щото явно ти прави някво извратено удоволствие да дразниш хора, на които им е гадно. Ебаси злобарщината е това.
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 25 Фев 2017 21:55
Мислех си да не пиша тука, ама Волтажа пак прекалява.
___________________________________ тежки нокаути
Kirilicata
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 25 Фев 2017 22:02
Маце Борко написа:
Що не се учудвам, че другият дежурен социопат на форума цъфна веднага.
Той ако беше социопат, щеше малко от малко да се усеща, какво говори. Волтажа е просто тъп.
не искам да имаме никакви взаиомоотношения.
pllpkpo
Публикувано на: 26 Фев 2017 04:53
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 758 Местоположение: Hyperion
Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Der Meister
Публикувано на: 26 Фев 2017 21:23
Абе тука се пропусна да се спомене и един много велик музикант, който ни напусна преди няколко седмици, а именно John Wetton, подвизавал се като вокалист и басист в доста групи, най-известни от които - Family, King Crimson, Uriah Heep, U.K., Asia и много други. Ето някои от най-известните композиции с негово участие:
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Публикувано на: 26 Фев 2017 21:42
Сигурен съм, че останалите споментати в тая тема не са имали никакви прегрешения и затова волтажа се нахвърли единствено на Роро. Тъп си, волтаж.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
NoName
12 Яну 2002 11:09 Мнения: 974 Местоположение: Пловдив
В момента играе: Белот ...
Публикувано на: 27 Фев 2017 00:37
Тъп е , много е тъп ...
Умира един човек който е около 10 години по-голям от мене , не мисля че това е ОК. Каквото и да е правил , какъвто и да е бил , много е грозно това което изприказва волтажа. Дори да е някакъв вид извратено тролене , което ме съмнява ... няма право да се прави бъзик с умрял човек. Болна работа ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
pllpkpo
Публикувано на: 27 Фев 2017 03:21
vanmx
Публикувано на: 01 Мар 2017 00:47
Аз не разбрах. Но иначе cool story bro
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Публикувано на: 01 Мар 2017 10:06
tl;dr
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Kompoth
Публикувано на: 01 Мар 2017 20:53
eбати лайнара
ако бях на тебе, даже на себе си нямаше да съм си приятел
Der Meister
Публикувано на: 01 Мар 2017 22:11
Доколкото разбирам това, което Волтажа иска да каже, е че живота го е направил кораво копеле и не се впечатлява от смърт. Което от една страна е кофти, от друга - на теория би трябвало да е станал по-силен характер. Обаче това не означава, че не трябва да отиде на параклиса да уважи момичето. И също какво общо има цялата тази история с неуважението му към Роро? Аз също не съм познавал лично Роро, не съм ревал за него и със сигурност същия ден съм се забавлявал по един или друг начин. Но не съм писал ненужни глупости по негов адрес, дразнейки други хора за кеф. Просто човека направи много за бг гейминга и музиката, гледах го и в биг брадър, опознах като характер и смятам, че беше пич. На фона на това, ти ми говориш как се бил предреждал на опашки и то в гейм форум. Половината хора изобщо не са ти повярвали, другата дори да ти вярват, изобщо не го смятат за релевантно на фона на останалите неща. Къв е смисъла да го казваш изобщо това, дори да е вярно? Прави ти някъв кеф да дразниш останалите и да си вечна контра ли? Също като случая с параклиса.
нелегален написа:
Копеле ли бях? От цялостна гледна точка - да, но не по избор. И, по-важното, не бях като тях, нито станах като тях.
И кво като не си бил като другите. Защо това задължително да е хубаво нещо? Ти ако станеш сериен убиец пак няма да си като другите.
Не мислиш ли, че като 10 независими човека, без да се наговарят ти кажат, че си мега зле с психични проблеми трябва да се замислиш (поне)?
боли ме куро за малките сополиви лайненца, и аз че ги предредим - да се научат как е у живота
___________________________________ джумерки
Buttersa
В момента играе: не казвам
Публикувано на: 02 Мар 2017 10:39
Да обвиняваш наскоро починал и доказал се приживе човек, че е бил боклук, защото пререждал дечица в някакъв рандъм лунапарк е все едно да обвиняваш някой, че е Хитлер, защото е шамаросал 2 пъти някое нахално еврейче или цигане. Да ви еба майката аутистка и олигофрени, честно... RIP Роро, беше пич.
Публикувано на: 02 Мар 2017 12:57
Рорката беше мн готин, нема що да си кривим душите.
Рядко добър човек, на лицето му си пишеше, че умишлено зло не би извършил никога.
Преди мн време сме разменяли неколко реплики през icq, но нищо съществено, просто така. Още тогава го усетих, че не таи злоба в сърцето си.
Мн обичаше игрите! С това ме радваше много.
Имаше достъп до медии и като водещ изтъкваше красотата на гейминга, а и цялата сила на електронните забавления.
Бог да се смили над душата му, моля се. Много заблуди витаеха в главата му, но това е така винаги с много надарените хора, тях изкушава дяволът с лъжеучения и прелестни видения.
Бог да прости.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения