Автор |
Съобщение |
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 15:05
БЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 15:31
Как ше изравнят тия смешници, да не повярва човек ...
В пореден мач виждаме как интересния футбол става все по рядка гледка. Отбор като Словакия с очевадно по-добри футболисти, вкарва един гол на тотален аутсайдер като Н.Зеландия и оттам прави атаки броящи се на пръстите на едната ръка, в крайна сметка се затваря и му вкарват. После всички хвалете хора като Моуриньо, които направиха подобен "тактически грамотен" футбол модерен.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 15:38
Dexter написа: Аз като гледам прогнозите, някой "залагат" на гол за Нова Зеландия... тия няма да вкарат нито един. КО РЕЧИ
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 18:00
пълен скротум е тва световно
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 18:05
Ем да, ама пък по-зле от това няма накъде да стане. Оптимизма трябва да владее, затова очаквам от тази вечер да започнем да гледаме яки мачове.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 18:08
От една страна... нужно ли е да гледаме мачове в стил Давид срещу Голиат, за да са интересни бе мама му стара... Германия - Австралия и Бразилия - КНДР... това ли трябва да е шоуто? От тази гледна точка световното съкс до момента Но пък от друга го считам за нормално поне първия кръг - всички тръгват плахо и пестеливо, докато навлязат в ритъм и свикнат с обстановката - надявам се че на второто завъртане вече нещата ще са по-добре, а в третия кръг когато ще се решават първите и вторите места ще е най-интересно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 18:32
W.Roоney написа: Dexter написа: Аз като гледам прогнозите, някой "залагат" на гол за Нова Зеландия... тия няма да вкарат нито един. КО РЕЧИ Че то това гол ли беше... словашките защитници за "В" групите ни...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 19:14
@деник - очаква се пичага, примерно от мач Кот Д'Ивоар - Португалия да гледаш поне по атрактивен футбол, а не 90 минути разиграване в защита и полузащита и всякви опити за нападение да не са с умисъл за гола, а с умисъл да не оставяш празни пространства за контраатака.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 19:38
харесаха ми тениските на порто обаче все 1 българия играе на мондиала денка, аз лично предпочитам здрав футбол, щото видя, че Германия мачкаха като машини и набутаха културно 4 гола на кенгуратата.надявам се че и тази вечер Бразилия ще напукат жълтаците(в еврофутбол няма прогноза за 1ца, bwin даваха 1,03 преди обяд ) те да вкарат 5 гола, пък нека да са давид и голиат от мача на негрите и педалите очаквах здрав футбол, маймуните да мачкат метросексуални пичове, те пък ги да правят смешни в собственото им наказаелно поле.не писах мача, защото нищо не очаквах ама имайки предвид играчите, надявах се на нещо примерно 3:1 ама на.. тъпо е че с тия хиксове става някъв пълен ташак в групите, все едно има 4 отбора и всички останали са еднакво слаби и вторите места ще се решават от головата разлика...
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 19:47
Очакваме печките повече да се раздават на собствен терен нататъка.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 20:34
Тъй като мразя народите от Южна Америка, пожелавам успех на комунягите. Определено ще им трябва.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 20:46
Тъй като мразя комунисти, особено севернокорейските такива, ще гледам тази гавра с тях с адско удоволствие. Нека гол не вкарат през живота си.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 20:55
Да ама 25 минути и още нищо не направиха бразилците ;о
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 21:22
Е тва е мач брат! Няма 15 защитника и 18 паса в центъра. Има само яко спринт напред. Ерик да ходи да си ебе пичката лелина с тоя анти комунизъм, щот ако има отбор който заслужава да губи мач, определено не е този на Северна Корея.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 21:23
Аз сега сигурно ще ги урочасам, но каквото и да си говорим - корейците се представят изненадващо добре. А това наистина е един от най-слабите бразилски отбори някога воден на световно. Не че не са добри играчите, ама им липсва оня "уау" фактор от предишните състезания. Искам си Пато и оня църния циганин, дет' Рафаел го държа в задното си джобче
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 21:26
Искам пато, роналдо (истинския), роналдиньо, и диего
аз ви казах да сложите по левче за х или за кндр
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 21:26
Брех, много съм доволен от играта на Северна Корея... 0:0 през 1-вото полувреме, а очаквах поне няколко гола до сега, да видим дали ще съумеят да изкарат мача в същия дух, ама последните минути яко атаки от Бразилия.. :Х по едно време дори си помислих, че СК ще вкарат гол! :ДДД
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 22:23
е пак браво ама верно и на мене ми липсва роналдиньо, дунга си направи пълен ташак
а тва момче луиш фабиано не се научи кое е засада да еба тва че стана голмайстор на конфедерациите, не го прави достоен за националния
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 22:23
Урочасах ги Ма 2:1 е доволен резултат и Кнедър (КНДР = Кнедър) ако могат тъй да си играят всички мачове, тая група може доста изненадваща да се окаже
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: [Официална темъ] Световното ! Публикувано на: 15 Юни 2010 22:34
Тея 2 гола ме понатъжиха.. Поне накрая СВ вкараха 1...
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|