Автор |
Съобщение |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 20 Апр 2010 12:59
Gipo написа: Добре, предпочитай комповете пред хората, то за това си има диагноза  . И тя е 60 lvl Warlock 
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 20 Апр 2010 23:33
Не,имах 80 хънтър,шаман,пала и бях почнал вар преди да спра да играя :Д Не няям гадже ама не си и търся за момента 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 20 Апр 2010 23:57
fizo написа: Ти нямаш гадже нали ?  Що си мислите, че всички искат да си имат гадже ?
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 13:00
Ще си ударя една чекия.
|
|
 |
fizo
|
 |
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 15:53
Wannabe написа: fizo написа: Ти нямаш гадже нали ?  Що си мислите, че всички искат да си имат гадже ? След трудна раздяла или някаква друга причина може и да не ти се иска да имаш известно време. Ама рано или късно ще ти се прииска контакт с жена което предразполага към връзка. То това си ни е природата и няма как да го преборим. Виж само колко сайтове има за запознаства. Там да не би да се регистрират тези които са си щастливи с половинките ? Само чикиджии и к*рви предлагащи платен секс има там  Разбира се с редки изключения.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 16:12
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 18:17
Когато бях по-малък и ходех на даскало съм се занимавал само с момичета, кафенца, дискотеки и т.н. Даже не бях чувал що е това интернет форум, зърглинг ръш етц. Сега ми е бактисало от тъпи патки, комплексари и олигофрени, за тази цел си подбирам хората и времето прекарано с тях. Използвам компютъра си за да изкарвам пари и имам конзола, на която като намеря време играя САМ. Това според Андрей ме прави нърд и нам си кво си и т.н. Никой от познатите ми не играе игри сериозно, най-много да удари едно рали от време на време, но имам най-голям успех сред нежната половинка, което показва че логиката на Андрей не струва. Само че проблема е, че не ми трябва жена, гадже и прочие, защото за мен това не е голямото геройство, което ме прави готин. Когато си готин си готин, ако си мухъл и цял ден да седиш по кафенета и да говориш така че да чуват всички колко си велик, пак си оставаш убитак.
Така че извода, всеки да живее както му харесва и както се чувства щастлив. Не оставяйте някакъв си от форума, да ти казва '' Не играй рпг-та , това те прави асоциален ''. Той ако беше оправил себе си, нямаше да дава акъли наляво-надясно, а щеше да си гледа дереджето. Гледа тук да изпъкне, за да навакса това което е загубил, когато здравия чичко го е сритал в автобуса или '' неговата любима'' му е пратила СМС '' Дотук бяхме с теб '' и прочие. А пък този индивид Гипо, дето е турил за аватар устата на дебелия смешник, ти какъв си че да казваш кое е РЛ фейл. Ебем та в смешкото, за голям лайфър ли се имаш. Както не съм ритал от есента, ще дойда да ти бия 100 дузпи, да се пробваш да извадиш една. Големия лайфър стои в форума и казва - това е добър социален живот, така ще постъпиш иначе си нърд ... блабалбалбла...... Осъзнайте се, отстрани сте толкова смешни и жалки с вашите опити да давате акъл, който така или иначе го нямате.
Гипче да беше се сетил, че някой път имам доста какво да правя вкъщи и ако ме извикат в неподходящ момент на по бира, мога да им кажа че съм уморен и да си гледат работата. Ако им откажа това ме прави фейлър така или. Просто с този лапешки начин на мислене няма шанс да си имал повече от 5 жени в живота си ебем та в идиота.
И като за последно към Андрей - Имам конзола и съм про на една игра. Сега вече научи ли как фейлваш.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 18:40
Две неща, бро:
1) Плийз, фор фъкс сейк, научи се да пишеш - разбирам, че разшифровайки текстове като твоя вероятно ми се вдига "Indiana Jones" скилът, ама аре са, нема нужда. Пък и е срамота, голям си вече, поне такъв вид си даваш.
2) Твърде буквално схващаш всяко едно нещо, от всяка една тема, от всеки един раздел - в случая неправилно схващаш нещата, които Gipo казва... иначе позицията ти е правилна по скромното ми мнение.
А сега отивам да ударя една чекия и да поиграя Plants vs. Zombies.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 19:07
Моридин допускам грешки , защото пиша супер бързичко и се старая да уцелвам поне основните неща. Не съм от този тип хора, които ще седнат да си проверяват за граматически, лексикални, пунктуационни, правописни и бог знае още какви грешки. Следователно който не му отърва- не чете, ноу офънс. Не приемам буквално нещата, а точно обратното, разбирам много добре какво иска да каже чрез остроумничене или философстване.... А и ''Честно казано, ако предпочета да си цъкам на компа, пред това да изляза с приятелите/приятелката, бих си теглил ножа. Всъщност се е случвало, но поради някаква сериозна причина - бил съм смачкан/болен/контузен. Иначе го намирам за голям RL fail. '' Точно такива изказвания, ако не направиш това- фейл, нямат кой знае какъв дълбок смисъл, а и аз коментирам специално по този цитат. Много знае какво е дереджето на другите, че да дава акъли и да съди хах..
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 19:12
Съжалявам, че видя себе си в думите ми и "RL fail" те засегна  .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 19:55
Чесно казано препдочитам да цъкам на компа применро 3д макс или фотошоп отколкото да излизам с приятели защото това ми дава умения с които ще изкарвам пари в живота си а другото кво ти дава?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 20:11
Wannabe написа: fizo написа: Ти нямаш гадже нали ?  Що си мислите, че всички искат да си имат гадже ? И аз все това се питам ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 20:30
dj cat, стига си писал глупости бе, мама му да еба. Ако се правиш на форумния бияч това говори много лошо за социалния ти живот и присъствието на жени в него Андрей, като имаш социален индивид, който не спира да играе по цял ден, то последното нещо, което той трябва да прави е да тръгва да бяга след жените. Ако се хвърлиш директно в дълбокото това може да е такъв провал, че да си промениш сексуалната ориентация дори. Да не говорим за разочарования и други травми  Общо взето даваш най-лошия възможен съвет.
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 20:31
DJ Cat написа: Просто с този лапешки начин на мислене няма шанс да си имал повече от 5 жени в живота си ебем та в идиота. ти си идиот и теб ще те ебем
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 20:47
wiedzmin смешен ще пиша каквото си искам. Ако не си съгласен, значи си на мнението на Андрей. Гипо знам те че си смешник отдавна и че мислиш като 2 годишен. Да много се засегнах от този израз, затова те охраних, защото съм силно засегнат. Ти печелиш радвай се. Ноктурно с безразборния си хейт не си интересен, ама хич. Скица.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 20:47
Цитат: защото това ми дава умения с които ще изкарвам пари в живота си а другото кво ти дава? Ми к'во ти дава - живот. Кефите ме всите, дето постоянно гоните амбиции, забравяйки да живеете. Ще вършиш "полезни" неща, ще ги вършиш, вършиш... Докато не станеш на 40 и не осъзнаеш, че си пропуснал доста. Това не конкретно за теб го казвам, идяде, а принципно, не ме контрирай сега.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 20:53
dj cat бързо на колко години си какво работиш и актуално снимка, че не ти вярваме 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 20:56
wiedzmin написа: dj cat бързо на колко години си какво работиш и актуално снимка, че не ти вярваме  Що ти не се снимаш, бе, дебел? Направи си една фотосесия с комплект китайски ножове!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 20:59
wiedzmin написа: dj cat бързо на колко години си какво работиш и актуално снимка, че не ти вярваме  Барай меча бе, приятел. Ако иска, ще си пуска и това е ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Дай ти една ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри... Публикувано на: 21 Апр 2010 21:00
Дори така да е, а то не е пак съм на светлинни години по-красив от теб? Иначе с нетърпение очаквам да ти баннат всичките акаунти.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|