Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: За жените и компютърните игри...
Публикувано на: 20 Апр 2010 12:59

Gipo написа:
Добре, предпочитай комповете пред хората, то за това си има диагноза :D.

И тя е 60 lvl Warlock :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 20 Апр 2010 23:33

Не,имах 80 хънтър,шаман,пала и бях почнал вар преди да спра да играя :Д Не няям гадже ама не си и търся за момента ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2010 23:57

fizo написа:

Ти нямаш гадже нали ? :D
Що си мислите, че всички искат да си имат гадже ?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 13:00

Ще си ударя една чекия.

Профил

Аватар
В момента играе: Имам инсталирани поне 40 игри от които само 2 стават...
Публикувано на: 21 Апр 2010 15:53

Wannabe написа:
fizo написа:

След трудна раздяла или някаква друга причина може и да не ти се иска да имаш известно време. Ама рано или късно ще ти се прииска контакт с жена което предразполага към връзка. То това си ни е природата и няма как да го преборим. Виж само колко сайтове има за запознаства. Там да не би да се регистрират тези които са си щастливи с половинките ? Само чикиджии и к*рви предлагащи платен секс има там :-) Разбира се с редки изключения.

Профил

Публикувано на: 21 Апр 2010 16:12

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 18:17

Когато бях по-малък и ходех на даскало съм се занимавал само с момичета, кафенца, дискотеки и т.н. Даже не бях чувал що е това интернет форум, зърглинг ръш етц. Сега ми е бактисало от тъпи патки, комплексари и олигофрени, за тази цел си подбирам хората и времето прекарано с тях. Използвам компютъра си за да изкарвам пари и имам конзола, на която като намеря време играя САМ. Това според Андрей ме прави нърд и нам си кво си и т.н. Никой от познатите ми не играе игри сериозно, най-много да удари едно рали от време на време, но имам най-голям успех сред нежната половинка, което показва че логиката на Андрей не струва. Само че проблема е, че не ми трябва жена, гадже и прочие, защото за мен това не е голямото геройство, което ме прави готин. Когато си готин си готин, ако си мухъл и цял ден да седиш по кафенета и да говориш така че да чуват всички колко си велик, пак си оставаш убитак.

Така че извода, всеки да живее както му харесва и както се чувства щастлив. Не оставяйте някакъв си от форума, да ти казва '' Не играй рпг-та , това те прави асоциален ''.
Той ако беше оправил себе си, нямаше да дава акъли наляво-надясно, а щеше да си гледа дереджето. Гледа тук да изпъкне, за да навакса това което е загубил, когато здравия чичко го е сритал в автобуса или '' неговата любима'' му е пратила СМС '' Дотук бяхме с теб '' и прочие. А пък този индивид Гипо, дето е турил за аватар устата на дебелия смешник, ти какъв си че да казваш кое е РЛ фейл. Ебем та в смешкото, за голям лайфър ли се имаш. Както не съм ритал от есента, ще дойда да ти бия 100 дузпи, да се пробваш да извадиш една. Големия лайфър стои в форума и казва - това е добър социален живот, така ще постъпиш иначе си нърд ... блабалбалбла...... Осъзнайте се, отстрани сте толкова смешни и жалки с вашите опити да давате акъл, който така или иначе го нямате.

Гипче да беше се сетил, че някой път имам доста какво да правя вкъщи и ако ме извикат в неподходящ момент на по бира, мога да им кажа че съм уморен и да си гледат работата. Ако им откажа това ме прави фейлър така или. Просто с този лапешки начин на мислене няма шанс да си имал повече от 5 жени в живота си ебем та в идиота.

И като за последно към Андрей - Имам конзола и съм про на една игра. Сега вече научи ли как фейлваш.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 21 Апр 2010 18:40

Две неща, бро:

1) Плийз, фор фъкс сейк, научи се да пишеш - разбирам, че разшифровайки текстове като твоя вероятно ми се вдига "Indiana Jones" скилът, ама аре са, нема нужда. Пък и е срамота, голям си вече, поне такъв вид си даваш.

2) Твърде буквално схващаш всяко едно нещо, от всяка една тема, от всеки един раздел - в случая неправилно схващаш нещата, които Gipo казва... иначе позицията ти е правилна по скромното ми мнение.

А сега отивам да ударя една чекия и да поиграя Plants vs. Zombies.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 19:07

Моридин допускам грешки , защото пиша супер бързичко и се старая да уцелвам поне основните неща. Не съм от този тип хора, които ще седнат да си проверяват за граматически, лексикални, пунктуационни, правописни и бог знае още какви грешки. Следователно който не му отърва- не чете, ноу офънс. Не приемам буквално нещата, а точно обратното, разбирам много добре какво иска да каже чрез остроумничене или философстване.... А и ''Честно казано, ако предпочета да си цъкам на компа, пред това да изляза с приятелите/приятелката, бих си теглил ножа. Всъщност се е случвало, но поради някаква сериозна причина - бил съм смачкан/болен/контузен. Иначе го намирам за голям RL fail. '' Точно такива изказвания, ако не направиш това- фейл, нямат кой знае какъв дълбок смисъл, а и аз коментирам специално по този цитат. Много знае какво е дереджето на другите, че да дава акъли и да съди хах..

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 19:12

Съжалявам, че видя себе си в думите ми и "RL fail" те засегна :(.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 19:55

Чесно казано препдочитам да цъкам на компа применро 3д макс или фотошоп отколкото да излизам с приятели защото това ми дава умения с които ще изкарвам пари в живота си а другото кво ти дава?

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 21 Апр 2010 20:11

Wannabe написа:
fizo написа:

И аз все това се питам :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 20:30

dj cat, стига си писал глупости бе, мама му да еба. Ако се правиш на форумния бияч това говори много лошо за социалния ти живот и присъствието на жени в него :lol:

Андрей, като имаш социален индивид, който не спира да играе по цял ден, то последното нещо, което той трябва да прави е да тръгва да бяга след жените. Ако се хвърлиш директно в дълбокото това може да е такъв провал, че да си промениш сексуалната ориентация дори. Да не говорим за разочарования и други травми :lol: Общо взето даваш най-лошия възможен съвет.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 20:31

DJ Cat написа:
Просто с този лапешки начин на мислене няма шанс да си имал повече от 5 жени в живота си ебем та в идиота.

ти си идиот и теб ще те ебем

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 20:47

wiedzmin смешен ще пиша каквото си искам. Ако не си съгласен, значи си на мнението на Андрей. Гипо знам те че си смешник отдавна и че мислиш като 2 годишен. Да много се засегнах от този израз, затова те охраних, защото съм силно засегнат. Ти печелиш радвай се. Ноктурно с безразборния си хейт не си интересен, ама хич. Скица.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 21 Апр 2010 20:47

Цитат:
защото това ми дава умения с които ще изкарвам пари в живота си а другото кво ти дава?

Ми к'во ти дава - живот. Кефите ме всите, дето постоянно гоните амбиции, забравяйки да живеете. Ще вършиш "полезни" неща, ще ги вършиш, вършиш... Докато не станеш на 40 и не осъзнаеш, че си пропуснал доста.

Това не конкретно за теб го казвам, идяде, а принципно, не ме контрирай сега.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Апр 2010 20:53

dj cat бързо на колко години си какво работиш и актуално снимка, че не ти вярваме 8)

Профил

Публикувано на: 21 Апр 2010 20:56

wiedzmin написа:
dj cat бързо на колко години си какво работиш и актуално снимка, че не ти вярваме 8)

Що ти не се снимаш, бе, дебел? Направи си една фотосесия с комплект китайски ножове!

Профил

Публикувано на: 21 Апр 2010 20:59

wiedzmin написа:

Барай меча бе, приятел. Ако иска, ще си пуска и това е :!: Дай ти една :arrow:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 21 Апр 2010 21:00

Дори така да е, а то не е пак съм на светлинни години по-красив от теб? :wink:

Иначе с нетърпение очаквам да ти баннат всичките акаунти.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost