Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2005 14:17
Bethrezen написа: slim_k написа: Bethrezen написа: slim_k написа: Bethrezen написа: Разбирача написа: "Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето.. " Ако не сте побъркани вкусовете се променят. И двата стила са отвратителни, но има някои изключения повечето (за съжаление на метълите) са при чалгата. Метълът е разрушителна музика и няма никаква файда от нея. Ако бях Хитлер щях да я забраня. А чалгата навява отчаяние и подтиква към чашката. Това е самата истина и все някога ще го разберете, а доста от вас го усещат, но ги е страх да си признаят. А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"! Бетрезен - установих . Ти си безвъзвратно загубен ИДИОТ ! Не мисля да споря повече с теб . Имбицил ... Може и да съм "безвъзвратно загубен ИДИОТ", но съм прав! Хайде, докажи ми че греша! И за да ти докажа, че съм прав: Eamon - Fuck itFuck what I said it don' t mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses they didn' t mean jack Fuck you whore I don' t want you back Ти изобщо прочете ли какво ти написах в по предния ни разговор в тая тема - ест. че не - щото продължаваш да бъдеш същия тесногръд глупак ... И да те питам - как можеш изобщо да ми цитираш песни на новоизлюпени идиоти , които дори не са рапъри ... Това само показва колко си и наясно с това което говориш . Изобщо няма да се занимавам с тебе . Добре беше поне да не дразниш хората , а да пишеш на ЛС-та ... И за да ти обясня като на олигофрен - предпочитам да слушам нещо , което да ме държи на земята , да различавам доброто от злото и да знам от какво да се пазя , отколкото да витая некъде из деветте кръга на ада с поредната песен за "мазния к*р на Черния Господар" . Предпочитам също да не ме занимаваш с ограниченото си мнение . Просто не засягай темата рап повече и това е ... 1. Ти пък ако мислиш че в метълът се пее само за Дявола, дълбоко се лъжеш! Сигурно си слушал грешните групи. Групите, които аз слушам не пеят нито за дяволи, нито за разни култове и най-малко за нацисти! Мога да ти дам и текстове. 2. Не ми казвай да не засягам рапа! Не си ли чувал за "Право на свободно мнение"? Мога да оплювам всеки музикален стил, който не ми изнася. А на мен не ми изнасят РАПА и чалгата!
За 1. си прав . Има и групи , които не пеят за това . Аз ти споменах онези , защото и ти вадиш най-лошото в хип-хопа за да се обосновеш ( знам че слушаш Dark Moor , свалих им една песен - не стаа батко ! ) .
За 2. - ако не бяхме в този форум , където 2/3 от хората са метъли , а повечето хип-хоп фенове са малоумници , просто щеше да ти се наложи да млъкнеш , защото никой нямаше да обръща внимание на бръщолевенето . За да не ти изнася един стил дотолкова , че да го псуваш където ти падне ( "Метъл с/у чалга" , а не "Метъл с/у рап" ) , трябва да има сериозни причини да не го понасяш - ти нямаш такива , а на всичкото отгоре не позволяваш да ти се покаже че грешиш . Аз такава омраза към метъла нямам , затова и не го псувам , без да ме предизвика някой имбецил като теб , който псува както и където му падне , стилове от които очевидно нищо не разбира ( Еминем кх-кх ) . Научи се поне на елементарно поведение в нета - лични доводи , без да са доказани , е препоръчително да не се споделят , само за да предизвикват глупави скандали като този ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
thepainter
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2005 17:35
И се пак метала си е една много по смислена музика от глупавата чалга!!!
Ако изобщо чалгата може да се нарече музика за мен чалгата е една комерсиална боза
и е слушат онея задрастеняци дет са сжикнали кат жидат нещо ножо да го пожтарят,а утре кат стане модерно да слушаш някжа друга боза пак и така до края на мизерният им йижот изпулнен с кич .Да не гожорим за тази мода дето плузна на последук с скапаните изрусени бодлички,ботушите загачтини в тесните розов панталонки тип "едното ми мадо е по малко от другото,щот е ж десния крачол" и изобщо всичко ножо почжа да става се по изпедарастено и по-изпедарастено.
Това са последуците от скапаната чалга(която е дело на сатаната)
НАПРАВЕТЕ си сами равносметката метала или чалгата!!!
___________________________________ http://www.herowar.com/recruit.phtml?id=18246
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2005 21:21
|
|
|
|
|
thepainter
|
|
|
|
|
|
|
|
Piranha
|
|
|
|
Заглавие: Rock rulez Публикувано на: 26 Фев 2005 22:14
Rocka e taino oruzie!nogo zdravi pesni,ako pregledate na burzo istoriqta 6e razberete 4e ot rocka izvira si4ko:hip-hop,folk and more.Taka4e Rap rulezzzz
___________________________________ Warning!Zarazna lydost,stay away!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2005 11:28
нито едно от двете но металите по ги уважавам а чалгарите кво да ви кажа ,селяни са
|
|
|
|
|
TopbA`CuMeHT
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2005 00:11
Братле, ако беха селяни, щяха да са хора...помниии нана най на на най на нааааааааааааа(хвани смисала)!
___________________________________ Най-убаво на тоа свет е да си змия - ем лежиш, ем одиш!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2005 16:56
Торба Симент ти малко овчарче нямаш правото на глас или поне не и в този му вид който повече подхожда на малко стегнато чалгарче !
Слим много намесихте темата за хип-хопа , рапа и метала . Нека не говорим за деструктивна деиност и за съдържание в текстовете защото си наясно за какво иде реч и при метала и в рапа .
Относно самата тема - мисля че коментарите вече са излишни . Всичко което можеше да се каже се каза от тук нататък ще си чешете пръстенцата докато яростно блъскате клавиатурата за да обясните един на друг едно и също нещо .
П.П. Lacuna Coil - Heaven's A Lie - порадваите и се !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
thepainter
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2005 14:59
TopbA`CuMeHT Ti 4ALGAR SKAPAN Q SI SMENI AVATARA VEDNAGA 6TOT TAKA OSKVERNQVA6 DARON (SOLISTA NA SOAD) 6TE E** M****A EI KAK MOJE WE 6E VIKA6 ZA 4ALGATA A 6TE SI SLOJI6 AVATAR NA SOLISTA NA NAI QKATA NEO-METAL GRUPA .
MALEEEEEEEEEEE GOLEM OV4AR AZ KAT VI GOVORQ 4E TEQ NQMAT NIKAF FKUS.......
___________________________________ http://www.herowar.com/recruit.phtml?id=18246
|
|
|
|
|
Нефертити
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2005 16:43
CRAZY_MIM написа: Nefertiti написа: CRAZY_MIM написа: Аз по принцип слушам рап и техно. И аз обичам да слушам радио Фреш, тъй като в Русе нямаме СИТИ Ъъъ...Nefertiti, ти в изречението ми: "Аз по принцип слушам рап и техно" къде видя думата Фреш или нещо свързано с радио, че пишеш кое радио обичаш и т.н. Не че има лошо ама...
ami prosto predpologih 4e ako sly6a6 niakoe radio[ zaradi stila na myzikata koito sly6a6] to 6te e Fresh
___________________________________ Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow.. It's watever when you don't know yourself! MyDeviantArt
|
|
|
|
|
Kryptonite
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2005 19:59
SAMO METAL!!!!!!NEMAM NI6TO PROTIV 4ALGATA,AAM METAL RULEZZZ!!!THE BEST
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2005 20:02
Течно четири евер.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2005 20:18
EviL написа: П.П. Lacuna Coil - Heaven's A Lie - порадваите и се !
Lacuna Coil - Angel Punishment (Gothic Metal)
Moonspell - Full Moon Madness (Gothick Metal)
My Dying Bride - The Cry Of The Mankind (Doom Metal)
Също са много добри.
Темата се изчерпа МНОГО отдавна.... Не виждам смисъл юзъри с по 5-6 поста да пишат гениални постове от типа на "Метъл (забележете ъ-то) рулззззз", "Чалга съкс" и от сорта... (то не че мойте постове са особено смислени )
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Falling
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2005 15:46
LordOfDarkness написа: EviL написа: П.П. Lacuna Coil - Heaven's A Lie - порадваите и се ! Lacuna Coil - Angel Punishment (Gothic Metal) Moonspell - Full Moon Madness (Gothick Metal) My Dying Bride - The Cry Of The Mankind (Doom Metal) Също са много добри. Темата се изчерпа МНОГО отдавна.... Не виждам смисъл юзъри с по 5-6 поста да пишат гениални постове от типа на "Метъл (забележете ъ-то) рулззззз", "Чалга съкс" и от сорта... (то не че мойте постове са особено смислени )
Lacuna Coil - My Wings - като сте почнали да изброявате добрите песни на 'Спиралата' :_)
___________________________________ It hurts to want everything and nothing at the same time... ^^
|
|
|
|
|
Brutal_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2005 10:39
Еми аз съм от новите стари юзъри в тоя форум за пръв път писах когат бяха 5 човека на кръст ,ама нещо ми се беше закучил нета с години и тка..тва не е важно .Пуснах си вота за метъла ...Зверската музика показва красотата на изкуството >:> КАСАПНИЦАТА ПРОДЪЛЖАВА ...
___________________________________ Bring It On!
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2005 11:34
Аве тая тема не умря ли???????????????
Не ви ли писна да я дигате отново и отново и отново, за да пишете нещо, което го е имало 20-30 пъти на предишните 10 страници????? Всичко е въпрос на вкус.... Не те кефи чалга, не смяташ, че е музика, не я слушаш... Не те кефи метал, не смяташ, че е музика, не го слушаш.... Аз досега не съм успял да обясня и на един чалгар, че и метал може да се слуша, както и не знам някой, който е бил истински фен да се откаже от едното в полза на другото (става дума някой, който примерно си слуша яко метал в един момент да си остриже косата, да се изруси, да си купи един Харисон и да отиде в Най-клуб.......)
Slayer - Mother of Abominations
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2005 13:41
Хард рок
___________________________________ ..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2005 22:01
Нито едно от двете посочени!
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2005 22:07
малиииии...аз се обърках ве...то много теми РАП ВС МЕТЪЛ, ЧАЛГА ВС МЕТЪЛ и аз си викам: А!!! аз нали гласувах бре?!?!?! иначе какво друго освен метъла
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|