Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кое от двете предпочитате?Чалга или Метъл?

Метъл    78%  78%  [ 186 ]
 Чалга    22%  22%  [ 53 ]
Общо гласове : 239
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2005 14:17

Bethrezen написа:
slim_k написа:
Bethrezen написа:
slim_k написа:
Bethrezen написа:
Разбирача написа:
"Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето.. "
Ако не сте побъркани вкусовете се променят. И двата стила са отвратителни, но има някои изключения повечето (за съжаление на метълите) са при чалгата. Метълът е разрушителна музика и няма никаква файда от нея. Ако бях Хитлер щях да я забраня. А чалгата навява отчаяние и подтиква към чашката. Това е самата истина и все някога ще го разберете, а доста от вас го усещат, но ги е страх да си признаят.

А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"!

Бетрезен - установих . Ти си безвъзвратно загубен ИДИОТ ! Не мисля да споря повече с теб . Имбицил ...

Може и да съм "безвъзвратно загубен ИДИОТ", но съм прав! Хайде, докажи ми че греша!
И за да ти докажа, че съм прав:

Eamon - Fuck it

Fuck what I said
it don' t mean shit now
Fuck the presents
might as well throw em out
Fuck all those kisses
they didn' t mean jack
Fuck you whore
I don' t want you back

Ти изобщо прочете ли какво ти написах в по предния ни разговор в тая тема - ест. че не - щото продължаваш да бъдеш същия тесногръд глупак ...
И да те питам - как можеш изобщо да ми цитираш песни на новоизлюпени идиоти , които дори не са рапъри ... Това само показва колко си и наясно с това което говориш . Изобщо няма да се занимавам с тебе . Добре беше поне да не дразниш хората , а да пишеш на ЛС-та ...
И за да ти обясня като на олигофрен - предпочитам да слушам нещо , което да ме държи на земята , да различавам доброто от злото и да знам от какво да се пазя , отколкото да витая некъде из деветте кръга на ада с поредната песен за "мазния к*р на Черния Господар" . Предпочитам също да не ме занимаваш с ограниченото си мнение . Просто не засягай темата рап повече и това е ...

1. Ти пък ако мислиш че в метълът се пее само за Дявола, дълбоко се лъжеш! Сигурно си слушал грешните групи. Групите, които аз слушам не пеят нито за дяволи, нито за разни култове и най-малко за нацисти! Мога да ти дам и текстове.
2. Не ми казвай да не засягам рапа! Не си ли чувал за "Право на свободно мнение"? Мога да оплювам всеки музикален стил, който не ми изнася. А на мен не ми изнасят РАПА и чалгата!

За 1. си прав . Има и групи , които не пеят за това . Аз ти споменах онези , защото и ти вадиш най-лошото в хип-хопа за да се обосновеш ( знам че слушаш Dark Moor , свалих им една песен - не стаа батко ! ) .
За 2. - ако не бяхме в този форум , където 2/3 от хората са метъли , а повечето хип-хоп фенове са малоумници , просто щеше да ти се наложи да млъкнеш , защото никой нямаше да обръща внимание на бръщолевенето . За да не ти изнася един стил дотолкова , че да го псуваш където ти падне ( "Метъл с/у чалга" , а не "Метъл с/у рап" ) , трябва да има сериозни причини да не го понасяш - ти нямаш такива , а на всичкото отгоре не позволяваш да ти се покаже че грешиш . Аз такава омраза към метъла нямам , затова и не го псувам , без да ме предизвика някой имбецил като теб , който псува както и където му падне , стилове от които очевидно нищо не разбира ( Еминем кх-кх ) . Научи се поне на елементарно поведение в нета - лични доводи , без да са доказани , е препоръчително да не се споделят , само за да предизвикват глупави скандали като този ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2005 17:35

И се пак метала си е една много по смислена музика от глупавата чалга!!!
Ако изобщо чалгата може да се нарече музика за мен чалгата е една комерсиална боза
и е слушат онея задрастеняци дет са сжикнали кат жидат нещо ножо да го пожтарят,а утре кат стане модерно да слушаш някжа друга боза пак и така до края на мизерният им йижот изпулнен с кич .Да не гожорим за тази мода дето плузна на последук с скапаните изрусени бодлички,ботушите загачтини в тесните розов панталонки тип "едното ми мадо е по малко от другото,щот е ж десния крачол" и изобщо всичко ножо почжа да става се по изпедарастено и по-изпедарастено.
Това са последуците от скапаната чалга(която е дело на сатаната)
НАПРАВЕТЕ си сами равносметката :lol: метала или чалгата!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2005 21:21

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=31742 - там си пише за чалгата.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2005 21:45

ахахахаха

Профил

Аватар
Заглавие: Rock rulez
Публикувано на: 26 Фев 2005 22:14

Rocka e taino oruzie!nogo zdravi pesni,ako pregledate na burzo istoriqta 6e razberete 4e ot rocka izvira si4ko:hip-hop,folk and more.Taka4e Rap rulezzzz :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2005 11:28

нито едно от двете но металите по ги уважавам а чалгарите кво да ви кажа ,селяни са

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2005 00:11

Братле, ако беха селяни, щяха да са хора...помниии нана най на на най на нааааааааааааа(хвани смисала)!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2005 16:56

Торба Симент ти малко овчарче нямаш правото на глас или поне не и в този му вид който повече подхожда на малко стегнато чалгарче !

Слим много намесихте темата за хип-хопа , рапа и метала . Нека не говорим за деструктивна деиност и за съдържание в текстовете защото си наясно за какво иде реч и при метала и в рапа .

Относно самата тема - мисля че коментарите вече са излишни . Всичко което можеше да се каже се каза от тук нататък ще си чешете пръстенцата докато яростно блъскате клавиатурата за да обясните един на друг едно и също нещо .

П.П. Lacuna Coil - Heaven's A Lie - порадваите и се !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2005 14:59

TopbA`CuMeHT Ti 4ALGAR SKAPAN Q SI SMENI AVATARA VEDNAGA 6TOT TAKA OSKVERNQVA6 DARON (SOLISTA NA SOAD) 6TE E** M****A EI KAK MOJE WE 6E VIKA6 ZA 4ALGATA A 6TE SI SLOJI6 AVATAR NA SOLISTA NA NAI QKATA NEO-METAL GRUPA .
MALEEEEEEEEEEE GOLEM OV4AR AZ KAT VI GOVORQ 4E TEQ NQMAT NIKAF FKUS....... :evil: :evil: :evil:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2005 16:43

CRAZY_MIM написа:
Nefertiti написа:
CRAZY_MIM написа:
Аз по принцип слушам рап и техно.

И аз обичам да слушам радио Фреш, тъй като в Русе нямаме СИТИ :cry:

Ъъъ...Nefertiti, ти в изречението ми: "Аз по принцип слушам рап и техно" къде видя думата Фреш или нещо свързано с радио, че пишеш кое радио обичаш и т.н. :?: Не че има лошо ама... :wink:

:oops: ami prosto predpologih 4e ako sly6a6 niakoe radio[ zaradi stila na myzikata koito sly6a6] to 6te e Fresh

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2005 19:59

SAMO METAL!!!!!!NEMAM NI6TO PROTIV 4ALGATA,AAM METAL RULEZZZ!!!THE BEST

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2005 20:02

Течно четири евер.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2005 20:18

EviL написа:

Lacuna Coil - Angel Punishment (Gothic Metal)
Moonspell - Full Moon Madness (Gothick Metal)
My Dying Bride - The Cry Of The Mankind (Doom Metal)
Също са много добри.
Темата се изчерпа МНОГО отдавна.... Не виждам смисъл юзъри с по 5-6 поста да пишат гениални постове от типа на "Метъл (забележете ъ-то) рулззззз", "Чалга съкс" и от сорта... (то не че мойте постове са особено смислени ;))

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Мар 2005 15:46

LordOfDarkness написа:
EviL написа:

Lacuna Coil - Angel Punishment (Gothic Metal)
Moonspell - Full Moon Madness (Gothick Metal)
My Dying Bride - The Cry Of The Mankind (Doom Metal)
Също са много добри.
Темата се изчерпа МНОГО отдавна.... Не виждам смисъл юзъри с по 5-6 поста да пишат гениални постове от типа на "Метъл (забележете ъ-то) рулззззз", "Чалга съкс" и от сорта... (то не че мойте постове са особено смислени ;))

Lacuna Coil - My Wings - като сте почнали да изброявате добрите песни на 'Спиралата' :_)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2005 10:39

Еми аз съм от новите стари юзъри в тоя форум за пръв път писах когат бяха 5 човека на кръст ,ама нещо ми се беше закучил нета с години и тка..тва не е важно .Пуснах си вота за метъла ...Зверската музика показва красотата на изкуството >:> КАСАПНИЦАТА ПРОДЪЛЖАВА ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2005 11:30

??-??-??-??-?? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2005 11:34

Аве тая тема не умря ли???????????????
Не ви ли писна да я дигате отново и отново и отново, за да пишете нещо, което го е имало 20-30 пъти на предишните 10 страници????? Всичко е въпрос на вкус.... Не те кефи чалга, не смяташ, че е музика, не я слушаш... Не те кефи метал, не смяташ, че е музика, не го слушаш.... Аз досега не съм успял да обясня и на един чалгар, че и метал може да се слуша, както и не знам някой, който е бил истински фен да се откаже от едното в полза на другото (става дума някой, който примерно си слуша яко метал в един момент да си остриже косата, да се изруси, да си купи един Харисон и да отиде в Най-клуб.......)

Slayer - Mother of Abominations

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 09 Мар 2005 13:41

Хард рок :punk:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2005 22:01

Нито едно от двете посочени! :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Мар 2005 22:07

малиииии...аз се обърках ве...то много теми РАП ВС МЕТЪЛ, ЧАЛГА ВС МЕТЪЛ и аз си викам: А!!! аз нали гласувах бре?!?!?! иначе какво друго освен метъла

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com