Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 14:28
Хора, престанете да пиете този скапан Ред Бул и всичките му производни. Неведнъж съм го казвал-фрашкан е с всевъзможни гадости и просто може да ти скапе здравето. Пийте едно кафе по-добре, а ако не ви понася вкуса му-черен чай, има всякакви вариации, някой да даже по-силни от кафето. А и самият Ред Бул е силен колкото едно кафе, но са добавени куп други боклуци плюс много захар.....
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 14:54
е то за да надигаш бул след бул, трябва да си толкова богат, колкото и тъп. или да ти провърви и да си тъп, както ми се случи на мене веднъж  бях на 17 и бачках у складо. един ден, дето си беше ебало майката от жега, докараха някакви подгизнали стекове ред бул. шофьора - полу-кретен, полу-месия, оставил отгоре им някви контейнери с лед да държат 'ладно, и те изфирясали от слънцето. докато разтовариме, бая кенчета вече бяха очукани, или разбити, не ставаха за продан. обаче раце ви бийд дали ще да я остави тая работа така, с неговия тънък усет за кирия. разтоварихме була и наченах бракуваната стока. спрях на седмия и доволен, зачаках смъртта си. тя не дойде, сигурно защото щеше да е твърде жалко, ако пукна от бракуван ред бул.  ех, лято.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 14:56
THE KING OF TIME написа: Хора, престанете да пиете този скапан Ред Бул и всичките му производни. Неведнъж съм го казвал-фрашкан е с всевъзможни гадости и просто може да ти скапе здравето. Пийте едно кафе по-добре, а ако не ви понася вкуса му-черен чай, има всякакви вариации, някой да даже по-силни от кафето. А и самият Ред Бул е силен колкото едно кафе, но са добавени куп други боклуци плюс много захар..... Има една организация, наречена EFSA, което произлиза от European Food Safety Authority, която твърди, че енергийните напитки и съдържанието им не са вредни. Неведнъж си казвал, ако щеш цял живот това повтаряй, но твоето мнение никога, ама абсолютно никога няма да стане по-адекватно от тяхното. Ред Була съдържа разни благинки, които кафето няма. Още по-малко черния чай. Най-вече таурин, а това е едно вещество, което спортуващите люде дават доста пари да суплементират и самостоятелно. Освен това съдържа витамини от B групата, разни помощни детоксикиращи средства и глюкоза, което е източник на енергия. С написаното ми дотук всеки ще ме разбере погрешно. Да, енергийните напитки са вредни. Ама са вредни когато седиш в дискотеката и ги наливаш покрай чашка евтино уиски. Преди или след тренировка енергийната напитка е нещо доста полезно. Но сещай се, не върви да пиеш нещо, което е предвидено да ти подготви или възстанови тялото от тежък физически труд, и да се излежаваш на дивана у вас или на сепарето в дискотеката с цигара в ръка, а още по-малко да го смесиш с обилно количество алкохол. А и ако изпиеш само един редбул за вечерта, едва ли ше имаш грижи. Само че едно голямо уиски си изпива едно кенче, а да минеш на едно питие цяла нощ не върви. Затова взимаш второ. А това никой спортист не го прави. При положение че е напитка съдържаща около 100% от GDP-то ти за доста от плуващите вътре вещества, не е добра идея да се наливаш с такова. Тогава вече си говорим за вреда. Монстъра е доста по-добър от Ред Була според мен. Но значителна разлика няма, освен че Монстъра е не толкова концентриран и съдържа още благинки, като l-carnitine например.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 15:13
Е сигурно си прав, не се занимавам активно с фитнес или някакъв друг спорт нито имам познания по химия или хранителни добавки. Ама все пак бих бил внимателен, още повече че кафето ми действа по-ободряващо, вкуса на Бул-а не ми допада толкова. А и не на последно място- качеството на Ред Бул-а в България нищо чудно да е по-лошо в сравнение със западна Европа примерно.
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 15:25
В прекалени количества абсолютно всичко е вредно, ако ще състава му да е 100% бебешки сълзи. Абе тре'е да знаеш кога да се запреш, а не като онаа мишка дето карала колело, а насреща и лайно... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 15:43
Не знам за вас, ама на мен като пия някво енергийно и ми се присира след 5-10 минути яко 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 16:06
а аз пикам за два коня 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 16:21
Сигурно и на мен ще ми се припикае ся ако пия щот имам някав проблем от 1-2 месеца. Пикае ми се супер мноо през 4-5 минути, ужасно е. Като пия и 1 глъдка вода и айде след 1 минута у кенефа. А вечер е най гадно - лягам да спя и тряя ставам 2-3 пъти да се доизпикая. Кво става не знам. Ще мра явно, ма кво да прайм.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 16:25
скоро пил ли си вода от дунава?
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 16:27
Не лол  В Дунава има всичко друго без вода и без това.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 16:36
Най-забавно е като дойдат някви заблудени хора от други градове и си мислят, че е яко и напълно нормално да се къпеш в дунава 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 16:37
търсачи на цианид.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 22:10
Някой помни ли всичките имена на тая тема? 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 22:22
ее негри, я кажете къде мога да гледам онлайн нешънъл географик на бъгарски?
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Апр 2011 22:42
High_voltage написа: За мене най-големия му плюс пред останалите е, че е много по-сладък; не бърчиш вежди като преглъщаш
е да, убягна ми момента, че ред була не се услажда на всички  аз примерно мразя шарка, щото е прекалено сладък.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Апр 2011 00:49
denik написа: Най-забавно е като дойдат някви заблудени хора от други градове и си мислят, че е яко и напълно нормално да се къпеш в дунава  ооо аз веднъж се къпах в дунава, след това 2 дни смърдех на лайна.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Апр 2011 01:09
е то ти винаги си понамирисваш :Д
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Апр 2011 01:17
преди казваше, че ти харесва... 
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Апр 2011 01:18
че сега какво съм казал ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Апр 2011 01:47
аи донт ъндърстенд.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|