Автор |
Съобщение |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 08:26
High_voltage написа: фейл бе никой ли не схвана вица?  *kills self* Аз го схванах... съжалявам, ако чрез бездействието си съм ти причинил срам и отчаяние... другия път като схвана нещо задължително ще постна. Как си, какво яде за закуска?
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 10:53
аз още не съм закусвал, някой да иде за банички и 30 стотинки ресто
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 11:41
аз тая сутрин съм на морена макссс
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 12:48
Ааааа язе пица че ям сега 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 13:50
denik написа: аз тая сутрин съм на морена макссс Тункваш се а ? 
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 14:23
denik написа: аз тая сутрин съм на морена макссс Пробвай Стикс. Вече 8 месеца държи първенството ми за най-яка вафла... Троя беше с тункването, впрочем.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 16:43
Тунквана значи с шоколад или нещо такова. Сми всяка вафла е тунквана например  А аз вчера, инспириран от Актив, си взех бая ориз и зеленчуци, да имам за една седмица да се храня. Тази сутрин погълнах около половин килограм бел ориз (~1800kcal) под формата на варен ориз с домати и пушено филе и мляко с ориз. Вчера беше същото. Утре пак така ще е. Нямам запек, не ми се подува стомахът, поемам витамин B1 на ефервесцентни таблетки заради бери-бери. Така е, когато имам по 2 лв за храна на ден. Всъщност преди малко направих ценните 4 обиколки на стадион Раковски и си взех 2 ябълки. За десети път ще пробвам някакъв "режим" на хранене и движение, доколкото ми се удава...
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 17:01
^^ яко меню, няма спор
понеже си говорих с ериксона и с още някой: В неделя приключих с Cuts. До края на тази седмица се чистя. Другата почвам нов цикъл с M Stack. Доволен съм от резултата, дотам че се виждам изчистен. Както пишеше на опаковката същност(е не е 'onion thin skin', но все пак). Сметнах, че не съм мръднал с килограмите, най-много да движа 1 килограм нагоре надолу, но се държа около 84. Не съм заслабнал фрапиращо(освен тоя 1 см в ръка, за който казах предния път), тоест не сам загубил маса, плътност и тнт. Вероятно малко съм намалил талията, все пак кардиото помага. И, накрая, чисто по фешънски да кажа, имам усещане, че вените, особено по гърдите ми се по-изразени от преди (КОПИУЕЕ). Също ми казаха, че докато съм правел набирания, влакната по гърба ми са били добре изразени. Това не знам дали е от Cuts, защото все пак ми е трудно да си гледам гърба, може и преди да е бил така изчистен, без да съм обърнал внимание. Та, понеже ме питахте дали Cuts си струва-да, пробвайте го.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 17:08
ще се превърнеш в китаец (с малка патка).
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 20:17
Код: ориз със спанак ориз с пиле боб с наденица картофена яхния пиле с картофи леща с картофи зеленчукова супа мусака с кайма Тези бъркочи са особено подходящи за пациенти с моменти на финансова недостатъчност. Мето, визирах ориза, тъй като ме кефи как набъбва от поетата вода и от една 1 паница се получава една тенджера. Това според мен е едно от чудесата, които Христос е пропуснал да презентира пред гладните си последователи. Трябва да издигнем на почит картофите, изхранили СССР през окупацията през ВСВ и ориза, първостепен фактор за въздигане на китайската раса, а в момента - в помощ на българския студент!
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 20:31
Оризът със спанак, въпреки че сервиран прилича на говно в чинийка, е много голям.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 20:49
аз го муам със соев сос и още некви екстри.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 21:09
унисоса е яко нещо сигурно ще е причина за някой от инфарктите ми в последствие, ама с всичко го ям
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 07 Апр 2011 23:47
Като стана дума за храни - няколко дни съм на Сникърси и са много удобни за няколко дневен трудов маратон ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Мешам ги с кола ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 00:09
много са им твърди фъстъците на сникърсите нз как но съм забелязал нещо такова Mars>all
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 00:12
Може би е до навик, знам ли. Иначе марса е готин, ама не е толкова хранителен колкото сникърса
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 01:04
аз от няколко дена пуша по 1-2 цигари на ден и се прая на интересен. нали, да споделя и азе нещо.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 01:16
недей ве само гледай да не се закачиш, че е много гадно :С
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 01:32
Недей да се закачаш, че после т6к.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Апр 2011 01:48
Till Lindemann написа: много са им твърди фъстъците на сникърсите нз как но съм забелязал нещо такова Mars>all Twix>>all
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|