Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 21 Мар 2011 23:13
Till Lindemann написа: гейове...уж нещо като напиване става тука, отатък играят покер и пият...пък аз не мога да играя покер и да пия и...дойдохме с 1 в мойта стая да у добавя у фейсбук и...гледам форума...
ай да се напием да го ева и аз така правя. форума >жени
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 21 Мар 2011 23:22
Omega-x написа: The Grim Reaper написа: Днеска излизам на по бира в квартала с една мацка де отдавна не се бяхме виждали и си говорим нещо и се стигна до WoW и тя ми обяснява за един неин колега дето не идвал на изпити щото трябвало да рейди. В отговор я попитах "Георги ли се казва?" - Да. Тя учи английска филология в СУ. Познайте кой е Георги.  Не едно магара се казва Марко! За да съм сигурен я питах за фамилия, но не върви да напиша на Гошо двете имена тук, нали?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 21 Мар 2011 23:29
Dante написа: Това момче ще си пропилее живота така ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Абе на 3ти ше одиш ли в СУ?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 21 Мар 2011 23:32
Аве аре направим няква форумна среща бе, другата седмица се оправя времето и става таман бирено!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Мар 2011 00:37
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Мар 2011 01:42
За среща съм готов и зареден 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Мар 2011 04:51
The Grim Reaper написа: Днеска излизам на по бира в квартала с една мацка де отдавна не се бяхме виждали и си говорим нещо и се стигна до WoW и тя ми обяснява за един неин колега дето не идвал на изпити щото трябвало да рейди. В отговор я попитах "Георги ли се казва?" - Да. Тя учи английска филология в СУ. Познайте кой е Георги.  Кой курс е? 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Мар 2011 07:25
denik написа: Аве аре направим няква форумна среща бе, другата седмица се оправя времето и става таман бирено! Некоя бирисова освен, а?
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Мар 2011 13:18
И аз съм навит. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Мар 2011 16:04
Прибирам се вчера от магазина и на тротоара кротко си кеси в тъмното:  Отваряне, смазване на потенциометри и свири като слънце и от комп/плеър. Та за първи път от месеци слушам звук различен от лаптопски говорителчета ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Единия съквартирант бък е басистче и от месеци страда, че няма усилвател и нищо не може да прави на китарата, освен да дрънчи. А на горния етаж живее някъв кирлив китаец, дето всеки ден прави по 3 часа китайско караоке, очите нагоре да му се дръпнат, дано! И все страдахме, че не можем да го затапим. Сега настъпи аудио идилия.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Мар 2011 16:06
ше ми носят Beats
Гошо педофила, нали?
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 22 Мар 2011 16:10
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Мар 2011 20:31
Получих книжка с пожелание от А. Кертин ^^
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Мар 2011 20:38
Моридин написа: Получих книжка с пожелание от А. Кертин ^^ Хм, тоя ми е познат отнякъде... май е автор на учебника ми по история Ако е същия, следващия път като го видиш го напсувай. Да ти се не знаят и тъпанарите дето ги мислят тия парцали Отделен е въпроса, че имам 6 шестици, от 6 оценки за цялата учебна година до сега 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Мар 2011 20:39
The Grim Reaper написа: Днеска излизам на по бира в квартала с една мацка де отдавна не се бяхме виждали и си говорим нещо и се стигна до WoW и тя ми обяснява за един неин колега дето не идвал на изпити щото трябвало да рейди. В отговор я попитах "Георги ли се казва?" - Да. Тя учи английска филология в СУ. Познайте кой е Георги.  Момиче, с което излизаш да пиеш по БИРА и говори за WoW е малко прекалено да наречеш мацка. Може да е невероятно изключение, ама чак пък толкова. Много лъжеш, ама много...
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Мар 2011 20:45
ама и ти понякога насила се правиш на предубеден, та чак ме дразниш
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Мар 2011 21:09
Brick Top, тъжно ми е като пишеш такива работи. Dexter-e, Кертин преподава история в бившата ми вече гимназия и е не баш автор, а съавтор. Той си има отделно свои книжки. Само една година (10 клас) бях при него, за съжаление, 'щото е адски готин, после ни разместиха и получихме друг учител, та затова съм изненадан, че ме помни  И за т'ва ще те набия, ако продължаваш така ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Мар 2011 21:18
Моридин написа: Получих книжка с пожелание от А. Кертин ^^ искам и аз декстъре, втф..
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Мар 2011 21:28
Мога да ти дам да я подържиш в ръце!
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 23 Мар 2011 21:50
Моридин написа: Мога да ти дам да я подържиш в ръце!  чакам те след час пред 272
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|