Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 12:36
Не важиш в случая, щото не си наясно с обстоятелствата, ма иначе уважавам нещата, които казваш и сега не правиш изключение Поздрав, т'ва не преставам да го въртя от дни, като ми свърши сесията ше взема да си изгледам цялата Галактика отново! Bear McCreary - All Along The Watchtower
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 12:44
Моридин написа: Всички жени са мръсни курви (майките ви също), никога не им вярвайте, дори да са ви се клели, че ще бъдете вечно заедно. Мерси за вниманието.
Изобщо не си прав. Почти винаги мъжете слагате жените под някъкъв общ знаменател и винаги делите всичко на "мъжко и женско". Сами не усещате какъв сексизъм бълвате на момента, а после искате жените да се отнасят добре с вас. Ерик, изключително мъдър човек си! ПС: Да не започвам да говоря мъжете какви боклуци сте на моменти с прасешките си изпълнения
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:04
Морко е прав, Риксе, трай си сега.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:04
Dexter написа: Морко е прав, Риксе, трай си сега. Не ми казвай "трай!". Докажете ми, че всички жени са курви щом сте на това мнение
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:09
Доказателство: ти и майка ти. 
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:15
Моридин написа: Всички жени са мръсни курви (майките ви също), Това го знам, но някой беше казал "Кучето те гледа като подчинен, жената те гледа като низш, и само свинята те гледа като равен.". И това трябва да се запомни 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:17
Само кучките са курви.
Повечето за кучки.
Да обичаш момиче е гей.
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:19
wiedzmin написа: Доказателство: ти и майка ти.  Не познаваш нито мен, нито майка ми. Отпада ти довода
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:20
rISs.A.X. написа: wiedzmin написа: Доказателство: ти и майка ти.  Не познаваш нито мен, нито майка ми. Отпада ти довода 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:22
Рикс ти за жена ли се имаш ? Щото според мене си си пикла все още (без да се обиждаш, но на черното няма как да кажеме бяло и обратното). За сексизма, който се бълва в този форум си напълно права, но все си мисля, че повечето неща са в кръга на шегата. По въпроса за мъжете - ми не не сме боклуци това, че явно си случила на някви такива момчетии говори зле единствено за тебе . Дисте наздраве ! 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:35
Цецо, някой ден ще си и благодарен за тоя шут в гъза. Обстоятелствата около връзката ви са точно толкова сложни, колкото ти си си решил, че са. Послушай Ерик и се стягай.
Риске, недей да спориш с дебили, щото накрая ти ще излезнеш дваж по тъпа от тях.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:37
стига приказвахте за жени
кога ще ходим да се напием ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:38
Аз все още не мога да повярвам как нещата след моите постове успяха да станат по тъпи от тях самите 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:41
Защото сега всеки ще се пъне да ти дава акъл, базиран на собствен опит, и така става манджа с грозде, а всъщност всичко се свежда до едно - това, което Ерик казва ( с някои индивидуални изключения, но в общи линии - да ). Затова аз не бих споделил такива неща в тоя форум, а онази вечер, например, с creator си поговорихме малко по темата, разбира се - на маса, на чашка винцок. И така 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 13:42
rISs.A.X. написа: Dexter написа: Морко е прав, Риксе, трай си сега. Не ми казвай "трай!". Докажете ми, че всички жени са курви щом сте на това мнение Туй е форум, учи те на живота, тъй че трай. Какво да го доказвам?! То не е ли очевидно?! Всите мислите за кинчичи и всите сте готови да праснете една свирчица за двайсетина лева...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 14:07
KURWI SBOGOM
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 14:18
Dexter написа: Всите мислите за кинчичи и всите сте готови да праснете една свирчица за двайсетина лева... Прощавай шефче, ма тва могат да са дедукции само на някой дето бесно се е пънал по някоя а тя го е отрезала, щото се е държал като Цензура. Виждал съм само 2 случая на хора, дето да ги обясняват тия неща и да имат успех със жените, останалите просто си избиват разочарованието. А тия двамата правят с 2 повече от жените, които познавам да правят свирки за 20 лева. С мрънкане и плюене не става, момци, стегайте се щото нема коя да ви върже ако мрънкате и се пенявите с такава детинска агресия. А свестни момичета има много, не се лъжете. Иначе и на мен ми е забавно да пускам груби сексистки шеги в разни случаи, ма тва са си шеги, т.е. далече от реалността. Морка, така е човече, немам си идея кви са обстоятелствата. Ама знам, че при квито и обстоятелства просто не е добра идея да й се държиш така. Дори и да си във връзка, преди всичко си мъжа във връзката. Смените ли си ролите - свършило е. Иначе по мое мнение си е загуба на време и нерви да се опитваш с някоя на разстояние, но съм виждал хора да го правят с години и да успяват да са заедно, тъй че ше си мълча тука. Успех иначе, ама да знаеш, че с едната не се е свършило, колкото и да ти се струва специална. След години ше ти отнема време да си спомниш името й. Долни жени си има, не са ангелчета, ама и боклучави мъже бол. Съотношението им е 1:1, тъй че нема права и крива страна. Има глупави генерализации неподчинени на никакви логични закони, че щом няколко не струват значи всичките са така. Не обиждайте Риската, глупаво е, най-малкото щото е права. А ако бях на вас щях например да си упражнявам общуването с момиче в тая подходяща форумна ситуация вместо да й обяснявам ква е курветина и не струва просто щото се е заформила с грешните по ваште представи хромозоми. Ама и нема кво да ви се обяснява ако смятате, че жените са ви виновни за всичко, щото явно сте прости и глупави и нищо няма да разберете. Разписах се нещо, стига толкова, здрави да сте  И давайте да се напиваме, че оня ден пропуснах и мноо ме е яд 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 14:23
Ако не ме дразнеше тонът ти, можеше и да кажа, че си прав.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 14:23
аз мога съвсем искрено да си призная с ръка на сърцето, че съм боклук.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 19 Фев 2011 14:44
Ти си отрепка, не си боклук. @Ерик Има за кво да те е яд 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|