Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 01:14
Гиро мекицата написа: Ако кажа "човек, ти си нечовек" ще звучи тъпо :D Да, 'щото Нечовеко е един друг. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 01:27
Добре бе, кой всъщност е тоя мистериозен не-човек ???? 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 08:22
LightBearer написа: В какъв смисъл мина , че се отърва от изпит или , че те оформиха ? Еми по история нямаше начин да ме оставят, но по биология е доста по-възможно .. но ще я минем  Така че по-скоро второто :} @ Ace, thx:}
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 08:23
Vargg написа: Гиро мекицата написа: Ако кажа "човек, ти си нечовек" ще звучи тъпо  Да, 'щото Нечовеко е един друг. ;р Не Нечовеко а само нечовек бе, има разлика май. :Д
|
 |
redy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 08:46
@човек- А тва значи ли, че Нечовеко не е нечовек????
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 10:16
redy написа: @човек- А тва значи ли, че Нечовеко не е нечовек???? Човече, не знам. В смисъл не съм толкова добре запознат. :Д Да ти кажат тия дето знаят :Д.
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 10:20
Абе, човек, усещаш ли драмата ? Човеко ( ти ) и Нечовеко ( убер фюрер и бюфетчия, пиявица на гърба на честните данъкоплатци, пожизнен владетел на пазарите и главен представител на ''Свидетели на Неговия Нос'' ) сте от един град - П.Е.Р.Н.И.К.Ъ. 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 10:23
Защо да е драма? :Д
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 10:24
Виж как се получи - ти ми отговори и сложи началото на !88!-ма страница  Е това ако не е драма 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 10:28
Ахахахахах Ама като се замисля, има нещо много странно във всичко това... 9/11
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 10:32
Вие сте като материя и антиматерия - човеко и нечовеко  Ако се срещнете , ще настъпи КРАЯТ 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 11:15
еееееееее !
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 20:19
Pervertor_ov_TK3C написа: Абе, човек, усещаш ли драмата ? Човеко ( ти ) и Нечовеко ( убер фюрер и бюфетчия, пиявица на гърба на честните данъкоплатци, пожизнен владетел на пазарите и главен представител на ''Свидетели на Неговия Нос'' ) сте от един град - П.Е.Р.Н.И.К.Ъ.  Да уе, Калояне, дай да те водим с нас на крепостта тия дни, искаш? П.П.: Видях те вчера. Он: 1 of 4 - passed.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 21:27
ОТ МНОГО ЛЮТИ ЧУШКИ ТИ ПАРИ НА ГЪЗА!
@Диана: ква крепост бе момиче? и къде си ме видяла?
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 21:28
Спиийд гив ме уанаи нииид спиийййд спийййд о ледет бе! ОМГ ставам за Караоке певец 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Юни 2008 21:47
Гледах брейк и още ме държи фънки ритъма 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 22 Юни 2008 17:48
Тръгна ми Assassin's Creed 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 22 Юни 2008 17:51
Pervertor_ov_TK3C написа: Тръгна ми Assassin's Creed  Излезна ли читъв крак вече, че я играх когато нямаше
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 22 Юни 2008 17:53
Pervertor_ov_TK3C написа: Тръгна ми Assassin's Creed  Завиждам ти Бтв историята на играта толкова отчайващо тъпа ли е или просто съм останал с грешно впечатление ? Говоря за доктора и машината , която извлича спомени на твоите деад енсестърс и бла бла .. ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 22 Юни 2008 18:01
Епа ... играя ей тоя релийс : http://zamunda.net/details.php?id=123683. Не съм слагал никакви фиксове за JEWrusalem, а крак си има в исо-то. Преди време го бях свалил същия релийс , но не ми тръгна , мислех че е поради слаб комп. Сега като го инсталирах отново, има един ъпдейт, който се пуска като стартираш играта, дадох му quit на него и играта тръгна. А преди го бях изчакал, може той да е проблемен. А историята е мега яка, бре. Така е доста по-яко замислено, отколкото ако беше просто някакъв си там хашишин 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|