Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Фев 2011 01:42
2 дена, 2 изпита, ей ся след 7 часа е следващия, аз тепърва сядам да чета, а като гледам е и с най-тежък материал. Ма знаете ли кво? Убеден съм, че ще го зема
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Фев 2011 08:55
мислех да ви пиша нещо, ама няма
лягам си
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 02 Фев 2011 15:00
Шо стаа тука? Нешо мач ле е имало?
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 00:20
Днес раничко се напорках
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
blackmaster
|
 |
В момента играе: Red alert 3
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 01:01
Докато бях в кенефа слушах как съседите ми се чукат. Или беше това, или мъжът пребиваше мацката здраво, а тя се хилеше и пъхтеше като пред запек . 
___________________________________ ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96 Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 01:11
blackmaster написа: Докато бях в кенефа слушах как съседите ми се чукат. И мастурбира нали? Ах тии маймуно мръсна 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 01:30
тръгнах да си разчиствам музиката и установих... как може да имам един бест на Куин от около 40 песни и всичките до една да са ненормално яки и нито една да не заслужава триене?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 02:53
ot utre spiram da piq i pu6a
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 10:19
Странен си е животът, форуме. В единият момент ми пикае на главата и ми се присмива, в следващия решава да ми направи свирка. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 12:05
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 13:05
Тази снимка задмина по показваност груповата на Дантето 
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 13:07
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 13:11
Трифон Трифон Ииииванов
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 13:23
форуме, че ви ебам матер, от няколко дни само три неща циркулират у форумното пространство - изпити, депресии и снимката на омегата
а вие преброихте ли се ?? деба мама им овча аз на тия с тва преброяване, ку щат да дойдат да ми броят ..... колко сантима ми е куро
да изгинат
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 13:31
преброих си космарлаците по гръбо
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 13:32
и колко ги изкара
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 14:13
колкото косата на човек
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 14:21
Днес 'зех и втория изпит, с много кръв! Бях откачил, не можех да спя спокойно, само ядох и се въргалях вкъщи, но не беше лежерно, а супер тревожно. Дано никога не си оставям невзето кебапче повече. Боже, сигурно имам четвърти бял косъм вече  Сега е време за швепс и щуротека. 
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 14:22
Честито, човече! Дано прихвана малко от твоята аура 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Фев 2011 15:33
Благодарско. Ами твоята аура (и тази на Ерик) също върши отлична работа - да будуваш цяла нощ насаме с учебниците е хардкор и болезнено, но пък си струва. За протокола - аз не мога да уча след 2 през нощта, колкото и кофеин да съм пил, ми става тягостно и отчаяно. Като се събудя на другата сутрин е далеч по-лесно да продължа. Затова е добре да си оставям време и да съм постоянен през него. Явно психиката ми не е желязна, щото лесно казвам "О, тва не мога да го направя май, много е ...емко"  А то си има и по-тежки неща на света. Абе, преди няколко дни видях легенадарната Хермиона покрай ФФ. Променила се е малко отпреди 4 години, когато запоследно всички заедно се шибахме в Борисовата (Адашът тогава беше дебел.  Той е велик.)
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|