Автор |
Съобщение |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 13:44
Сега вече ясно си личи кой има интерес от падане на правителството. По темата - ГЕРБ няма да падне, а ще изкара мандата си като най-успешното правителство за последните поне 10-ина години. Вярно, че общо взето всички са някакви маскари, но лично аз съм доволен от сегашното статукво, което се мени в някаква положителна посока. ГЕРБ! Волен!
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 14:26
Ако очакваш от предварителния нещо повече от двойка  На него се ходи, за да свикнеш с идеята, че ще ходиш на изпит. А и до скоро нямаше прдварителен по бг, така че радвай.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 14:37
Omega-x написа: Ако очакваш от предварителния нещо повече от двойка  На него се ходи, за да свикнеш с идеята, че ще ходиш на изпит. А и до скоро нямаше прдварителен по бг, така че радвай. Хаха, да, да, аз на предварителния не изкарах 4.88 , с което влязох, тц, изобщо :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 14:40
аз всички предварителни ги изкарах с 3 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 15:38
аз пък на предварителния по география в су изкарах 3.88, което напълно ми стигаше, а на редовния - 2. много зависи каква тема ще се падне.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 16:40
само да вметна, миналата година един от моя клас от 3те изпита по математика в СУ изкара само 1вия, който беше на 31 януари, с 3.20 след като е пил цяла нощ и с нагласата да бъде 2, а на другите 2 чисти 2ки та това е частен случай, но да знаете, че стават и такива неща.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 18:02
Omega-x написа: Ако очакваш от предварителния нещо повече от двойка  На него се ходи, за да свикнеш с идеята, че ще ходиш на изпит. А и до скоро нямаше прдварителен по бг, така че радвай. Ахахахаха. Пълни глупости. Мите, кв'о да ти го повтарям пак - бях двойно по-назад с материала от тебе, отидох си на априлските, избичих едно 5,40 и 5 (с много късмет, вярно!) и не съм се занимавал с летни изпити. Така че аре стига си ревал, деба тъпата жена.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 18:56
Абе тряяше да влезни вътре 'им разбии сеира ама ае...
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 20:51
Omega-x написа: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=652796
Тва ми оправи настроението за деня, честно. ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ! Че ти не знаеш ли къде живееш?Аз такива работи на ден ги срещам поне по 1000 пъти.Трафик на хора наркотици и всякакви не добри работи 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 22:07
Vermic написа: Omega-x написа: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=652796
Тва ми оправи настроението за деня, честно. ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ! Че ти не знаеш ли къде живееш?Аз такива работи на ден ги срещам поне по 1000 пъти.Трафик на хора наркотици и всякакви не добри работи  ее трафик на хора, защо и тебе не те метнат в некой камион за чужбина, ама на кой му трябваш. 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 22:44
Предварителен по история, 5.50 на БРЦК/Каравелов Ботев етц/ КСК 2007 ^^ и после за 2 месеца добутах до 4.68 по литература иииии животът ми се промени 
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 22:57
И то не към по-добро...
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 23:55
Абе, сине, я да те питам, ти защо всъщност си се насочил към тая помия ФЖМК?
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Яну 2011 00:22
ПР? Книгоиздаване или пародията нарчена журналистика  Професионален съвете, по-добре завърши 'рандъм' фиология, ще бъдеш около 5 пъти и половина по-кадърен от завършилите ФЖМК.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Яну 2011 00:27
прав е омегата, аз сигурно като майнър ще запиша няква... зарибявам се на неоелинистика
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Яну 2011 00:34
Не ми се влиза в подробности, но да пишеш 'журналистически' ти трябват около 2 седмици учене и 2 месеца шлифоване. Това което ФЖМК те учи е технически умени, разделени в специалностите "Телевизия", "Радио" и "Печатни медии", ако не ме лъжа памета.
Проблема е, че тези технически умения са градят далеч по-добре и умело по време на реална работа и костват по-малко време. Оттам нататъка те не те учат нищо - опитват се да те направят "Jack of All Trades". От всичко по малко, накрая кур.
Това което не могат да ти дадат е талант, ако го имаш той се развива с писане. Писане далеч по-подходящо за фиологиите, отколкото за помията ФЖМК.
Но ако искаш да стане човек от тебе, ориентирай се към нещо с пачка. Тия философии и журналистики няма да ти сторят добро.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Яну 2011 20:58
Совиньон блан и пино гри на Мезек. Няма друго такова вино просто....
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Яну 2011 21:42
Аз точно сега се наливам с кока-кола, а не бях пил от сумати време и май пак се пристрастих. 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Яну 2011 21:51
Dr.Pepper
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 15 Яну 2011 21:57
The Grim Reaper написа: Dr.Pepper Ще се сетите 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|