Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 01:12
Той си знае.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 01:33
Препоръчвам на феновете на театъра да посетят "Полет над кукувичето гнездо" в Народният театър . 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Ред
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 02:50
Lich King написа: Моридин написа: Ммммммммастурбира ми се, ще го комбинирам с един душ Само аз ли намирам това да се споделя в интернет форум, за гей ? Само един гей ще намира това за гей. Нормалните мъже просто игнорират коментара. just sayin'... 
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 04:22
Ииии пак се напих. И изпуших кутия цигари. Добре че пушим Bulgartabac One, ебем ти планинския въздух. Ся се връщам от Jim Beam. Блек парти. Негри баце. Nigga shit. Ама се напих. И имаше ПИЧКИ. Страшна работа ти каам... Аве пиян съм. 4:21 сутринта е. Утре съм на лекции от 11. Ще отида. Май. Гладен съм. Щях да мина да си зема една баничка от денонощната баничарница за пияни дебили в студентски. Ама едно пиче ме закара в A6-цата си. Депресират ме жени дето карат по-хубави коли от мене. И така. КУРВИИИИ БАЩА ВИ Е ПИЯН.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 08:56
Аз май спрях да пия. :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 12:25
Цигарите са признак за висша степен на простота.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 15:58
Ерик, как не сме се засякли. Уж имам изпит, но излязох снощи за малко - в Строежа (имате много поздрави от Бродника, впрочем! Той беше в специфично състояние на духа  ), посваляхме две-три моми, но аз бях плах, а те - останали самотни и нежелани. Такива си избрах, за да е по-лесна комуникацията. Тия по-отворените трябва да се държа като Уил Смит или Брад Пит, за да ме забележат  Минахме край Jim Beam и по същия начин за храна. Абе горе долу става.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 16:14
Аз дадох зор за строежа ама само една мацка и един бастун бяха навити и пихме в бара на края на вселената като дебили сами. Ама поне имаше смисъл да работи заведението да не е сам персонала. Ама ако се бяха навили сигурно щяхме да се засечем. И кажи на Бродника ако го видиш пак, че е хуй сплескан и да се обади за бира, не съм го виждал от много време, а преди пийвахме квартално.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 16:47
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 16:59
То и аз вчера планирах да отида само в Бара на края на вселената да изпия 1-2 уискита и да си ходя, че съм на лекции от 11. Ама не ме огря. Сега отивам на кино с част от вчерашната компания. Ние сме в обратната последователност. 
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 17:03
Аз даже и не пих след киното...Мотах се къде ли не с 1 мома 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 18:19
значи да ви разкажа кво ми се случи тия дни. отидох си на студенски с 2 грама супер чук и понеделник и вторник цял ден пуших и изгледах 3ти и 4ти сезон на Heroes със съквартиранта почти без прекъсване и без да излизам.  и като го изгледах слезнах до магазина да си купя нещо за ядене, а на касата имаше някакъв чужденец, който говореше на английски и искаше да си купи цигари и продавачката не можеше да се разбере с него, за това ме помоли да го питам какво иска, а аз тъкмо се бях смачкал, а и този филмов маратон ми повлия тежко и дори не си спомням какво си говорих с него, само знам, че накрая си купи някакво мурати и каза нещо на френски. 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 18:58
Сигурно е казал omlette du fromage а ти понеже си бил смазан си му отвърнал "само свирки правя брат"
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 19:03
май точно така беше. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 13 Яну 2011 20:42
Влязох да видя нещо за 10сек в /b/ ....  ..... след като се свестих усъзнах че съм прекарал 2-3 часа в гледане на пълни тъпотии(като например че boxxy is back).. а утре имам финален тест по английски и сума си други неща за вършене... не били нюфагове а най-обикновени педерасти...
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 00:05
хахахах данте фитнес ли почна бе :Д как ще напълнееш ;д
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 00:50
Т'ва ако му направят еквивалент в София, пренасям се да живея там. Изглежда доста приятно наистина.
П.П. Излязоха ти датите за изпитите, сигурно си разбрал вече.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 10:35
митако, това в нашия град ли е? :OO
иначе две вечери подред ходя на някви измислени партита от 02.00 часа нататък, не съм спал два дни вече, мия Monster и си внушавам, че действа
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 12:57
ей убавци  аре да заформиме нещо скоро
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 14 Яну 2011 13:03
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=652796Тва ми оправи настроението за деня, честно. ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|