Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 15:34
То цялата работа си зависи от теб :/ което и да погледнеш може да не го осъществиш ако не поемеш инициативата в ръцете си.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Жоро Бекъма
|
 |
В момента играе: В Уефски
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 15:35
@Моридин -> Типичното мислене на един форплеец.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 15:36
Жоро Бекъма написа: @Моридин -> Типичното мислене на един форплеец. а ето го един от прекланящите се пред мен!Крайно време беше!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 15:37
мен ми се падна повръщането... деба, тва вино, деба!
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 15:42
Оох, последните двама ме свалихте от стола Те и аз се осигурих с шефски пост и с някви брътвежи за късмет и бла-бла. Разочарован съм, еба го ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 16:12
на кой му се падна трипера, а
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 16:26
Жоро Бекъма написа: @Моридин -> Типичното мислене на един форплеец. Мързи ме да ти отговарям даже, не знам тебе какво те мотивира да си правиш регистрации наляво-надясно, за да ми се ръбиш Иначе, Вермо, нали знаеш, братче, как има моменти, когато държиш инициативата за всичко в ръцете си и се преебава точно едно от звената, което така или иначе не зависи изцяло от теб - е така стават тия работи. Са изпитвам смъртен страх да видя к'во трябва да чета за сесията...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 16:51
раце Бийд написа: на кой му се падна трипера, а на Брейн, ама преди 2 години беше чак ... требе го питаме дали го е фанал вече ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 16:55
АМИ ЧУМАТА?У кого остана тя? 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 16:57
ЧУМАТА бяха на репетиция онзи ден ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 17:32
Stylized Corpse написа: требе го питаме дали го е фанал вече ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) фанал е... дедовио ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 17:35
на дъртио сом дедо му
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 19:20
горе долу 10 късмета изтеглих снощи....тъй че общо взето всичко ми се падна
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 23:16
Хора, плс помогнете малко. С едни приятели търсим някакво кръчме, в София, с по-традиционен български интериор, сносни цени и да е някъде в центъра.
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 23:21
рисекс, ше ходиш ли на даскало на 3ти?
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 23:24
rISs.A.X. написа: Хора, плс помогнете малко. С едни приятели търсим някакво кръчме, в София, с по-традиционен български интериор, сносни цени и да е някъде в центъра. Мечата дупка, не се ебавам. http://sofia.zavedenia.com/1050/%D0%9C% ... %A0%D0%90/не знам защо се казва сега "извора'. само дето не знам колко са снони цените.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 23:25
човек написа: рисекс, ше ходиш ли на даскало на 3ти? Чудя се още.
___________________________________ I am willing to believe they would pay for a smile
|
|
|
|
 |
Съселче
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 23:26
Omega-x написа: Мечата дупка, не се ебавам. http://sofia.zavedenia.com/1050/%D0%9C% ... %A0%D0%90/не знам защо се казва сега "извора'. само дето не знам колко са снони цените. Мерси за помощта. Ако се сетиш за още някое кажи. 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 01 Яну 2011 23:35
мразя традиционни български заведения
едит: горното го знам, защото веднъж ме завлякоха там и имах отвратителна вечер.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|