Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 02 Май 2010 19:47
бе афектиран съм... нали се сещаш къде съм бил днеска цял ден 
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 02 Май 2010 20:00
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 03 Май 2010 10:53
Nocturno, колко години минаха бе пичага ? Лузърпул - дупедавците на Премиершипа ... Домакини, борещи се за квота - цял мач без чисти положения и игра на ниво под Чемпиъншип и един плешив хуй на скамейката с най-насраната физиономия на света. Ако наистина всичко се прави за да не ги настигнат Юнайтед по титли не знам ... А Стиви Джи май продаде мача 
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 03 Май 2010 11:20
Няма такъв смешен отбор като Ливърпул
Догодина - нов треньор и 2/3 от отбора да бъдат сменени!
бтв това карлсберг на китайски ли беше?
В момента мога да сравня Ливърпул единствено с Дунав Русе :(((((((((((((((((((((((((((((((
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 03 Май 2010 18:26
Айде, резервният отбор на Юнайтед шампиони в Северната дивизия, а след финала днес срещу резервите на Вила са шампиони на цяла Англия ! Евала на Оле и момчетата ! А самият мач мамата си е ебал. Вила повеждат, ние изравняваме, вила повеждат, на нас ни дават дузпа, вкарваме я, вила повеждат в 80-ата минута и някъде 87-ата ДИУФ изравнява. И после изпълняват дузпи, където Фостър спасява 2 и вкарва 1 Не е истина обаче какви играчи имаме ние - за младите ви говоря. Клевърли тази година беше абсолютен феномен за Уатфорд, играеше като халф и беше най-големият им голмайстор. Джеймс и Уелбек правеха добри впечатления за Престън, а пък Тошич в Бундеслигата вече има към пет-шест гола, мисля си. Отделно от това имаме играчи като Диуф (който днес е вкарал 2 от головете ни), МАКЕДА (вкарал дузпата), при халфовете имаме Оли Норууд, Кори Евънс, Магнус Волф Ейкрем (ебаси името !), че дори и Погба можем да го пишем тук. Плюс Обертан по крилото (а туй момче има масата талант). А в защита - Гил, ДеЛат (или Де Лает, изберете си), Рафаел и Фабио изобщо не ги коментирам. Дори Фостър не е слаб вратар, ако си оправи главата, щот' проблемите му са все психологически. ШАМПИОНИ ! Айде :О :О :О Бъдещето е светло 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 03 Май 2010 18:52
Nocturno написа: DJ Cat написа: Ноктурно стига си се правил на големия шеф и разбирач, всеки има право да се интересува и подкрепя любимия си отбор, ако трябва ще се кръсти Ман Юнайтед, като тоя българин, къде го даваха по новините. Още повече че никой от тая тема не е дал повод за хейта който изливаш, тук се коментират мачове, тренери, отбори, Шампионската лига естествено и т.н. Като не ти изнася недей влиза тук. Баш пък ти ли намери да ми държиш сметка бе ?! Дето ходиш да обясняваш наляво-надясно кой какъв истински живот трябвало да живее и се вживяваш и вкарваш псувни на рандом места и въобще не ти се получава. Ако искаш и Фолкърк подкрепяй, през кура ми е, само недей ти да се изживяваш като авторитетен форумец, щото всички те разбрахме че си незадоволен от живота и нямаш място за изява нито пред приятелите си, нито пред никого. Ще влизам където искам, нито си модератор, нито администратор, да ми обясняваш какво трябва аз да правя. Когато станеш шеф, тогава ще се научиш да раздаваш заповеди - дотогава ще мълчиш със сведена глава и няма да опъваш тирантите като шампион. Млъквай и недей дава акъл в заспали форуми, както ти самият казваш, а чети с разбиране, ако си изтървал да усвоиш тоя занаят в училище, понеже така като те гледам си изтървал много от нещата, на които даскалите са искали да те научат. Тъпанар. И ако си мислиш, че като си бил със 10, 20+ жени или си работил 2-3 години си станал ебати истинския мъж, замисли се хората на по 40-50, които уважаваш примерно ти, през какво са минали, за да бъдат достойни за уважението ти. Хич не ме занимавай с педераските си проблеми и въобще можеш да бараш меча от всичките му страни, путак заспал.  Тук се коментират мачове шефе, намери си някой друг да му четеш конско. Не разбра ли че не си ми интересен? Точно защото нито аз, нито ти сме модератори мога да си коментирам, колкото превъзнесено искам мачовете.... Сега след този велик твой пост си мислиш, че съм много афектиран и обиден, нали?
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 03 Май 2010 19:42
очевидно е, няма какво да си мисля ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 04 Май 2010 14:41
Nocturno написа: очевидно е, няма какво да си мисля ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Не разбрах само що реши да критикуваш на хората хобито - все едно да кажеш на някой, че като играе компютърни игри няма да стане 3 метров гигант с 2 меча и няма смисъл да се занимава изобщо 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 04 Май 2010 15:24
Nocturno написа: разбирам че е яко да "разбираш" (това разбиране винаги е стояло под въпрос за мен) от футбол, ама замисли се точно това разбиране и тези знания, които притежаваш с какво ти помагат - например да намериш смисъла на живота ? ако няма да ставаш футболист (в байерн), не виждам защо влагаш ебати префърцунената емоция, ще речеш че ван гаал е баща ти или може би отмар хицфелд, щото той поне два пъти подред ги закара на финал... не че ми пречи нещо на живота, батка, че си фен с фенщина над средното ниво, ма като станеш на 80 години животът ти пак ли ще се осмисля със загубите и победите на байерн ? да не си немец ? от мюнхен ???  Ама и ти си един тъп гъз ...
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 04 Май 2010 19:06
батка, къде се буташ и ти не ми е ясно, след като един пост не си написал, съдържащ неща, различни от детски обиди и безинтересни хейтвания  чети си там интелектуалните книжчици и не се обаждай
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 04 Май 2010 19:27
THE KOVENANT написа: Няма такъв смешен отбор като Ливърпул Догодина - нов треньор и 2/3 от отбора да бъдат сменени! бтв това карлсберг на китайски ли беше? В момента мога да сравня Ливърпул единствено с Дунав Русе  (((((((((((((((((((((((((((((( Ти ли ми говориш за смешен отбор?! Блекбърн с кого играха последния си мач и как завършиха А Дунав са такива смешници... само дето в сравнение с Калиакра са най-добрите просто 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 04 Май 2010 20:24
Не оспорвам и за Арсенал........
Ми Дунав... като нямат спонсор, трябва футболистите сами да се издържат, разбирам ги че падат.....
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 05 Май 2010 23:14
ТОТНЪМ !!!1!
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 22 Май 2010 12:48
Броени часове до финала, 1 с/у друг излизат 2ма невероятни тактици, водещи 2 отбора, вече спечелили дубъли в страните си. Мотивацията ще е пределна, особено за Роббен и Снайдер, които се връщат на Бернабеу, като победители, след като бяха натирени от Реал, заради тъпата отборна политика. Без Рибери в стартовите 11 Байерн изглежда аутдсайдер, но именно тази е и по удобната за немския шампион позиция. В атака за Интер ще оперира Самуел Ето'о, който вече 2 пъти е печелил тази купа, като и на 2та предишни финала вкара 1вия гол за отбора си ( тогажа Барселона). Другите действащи фигури, вдигали най-ценното клубно отличие са капитана Марк ван Боммел(съотборник с Ето'о в първи шампионски сезон) и 2мата треньори - Моуриньо и ван Гаал, като всеки от тях има възможността да стане третия треньор печелил ШЛ с 2 различни отбора. Любопитно е че друг треньор печелил този трофей с 2 различни отбора, също е водил колоса от Мюнхен - Отмар Хитцфелд. Като цяло очаквам интересен, не толкова динамичен(заради схемите на Моу) мач, и се надявам несмкия тим да ликува след последния съдийски сигнал 
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 22 Май 2010 15:17
докъм 10-10 и 15 си давам най-много време да съм още буден.
|
|
|
|
 |
Хърфордиан
|
 |
В момента играе: Дзверене в монитор.
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 22 Май 2010 22:56
Е, мамка им на интер...
___________________________________ От Fa имат рекламни ЦИЦИ!
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 22 Май 2010 23:52
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 23 Май 2010 01:30
INTER CAMPIOOOOONEEEEE
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 23 Май 2010 12:19
ебати тъпия мач, както се и очакваше ... човек ще си каже че не гледа финал на ШЛ. Не споменавам и 2те несвирени дузпи за Байерн. А па ако всички отбори играеха като Интер до 10 години тоя спорт няма да се гледа ..
|
|
|
|
 |
Known Soldier
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 23 Май 2010 13:48
slim_k написа: ебати тъпия мач, както се и очакваше ... човек ще си каже че не гледа финал на ШЛ. Не споменавам и 2те несвирени дузпи за Байерн. А па ако всички отбори играеха като Интер до 10 години тоя спорт няма да се гледа .. Ако всички отбори играеха по-добре от Байерн ли? Какво направиха Байерн, освен да си подават безидейно топката(50% от времето в тяхното поле)? За статистиката- успях да преброя 3(три!) подавания между вратаря им и един от защитниците, преди публиката да ги освирка и да я избият хамалската напред. Никаква идея не влагаха в играта. Ако Байерн бяха спечелили, футбола щеше да загуби(друг е въпроса, че финала щеше да е много по-динамичен и интересен, ако играеха Челси и Барса, например). Интер бяха тактически по-грамотния отбор. Разиграванията им също бяха направо на извънземно ниво в сравнение с тези на Байерн, просто играеха като отбор. Факт.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|