Автор |
Съобщение |
Нефертити
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 17:36
Bethrezen написа: .А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"!
Е ама не можеш да отречеш че и в рапа си има и хубави парчета! Но за мен number one си остава rock-a!!!!Между другото вече не слушам само рок щото тва е музика , която е по специална от другите и (по моето скромно мнение) не бива да се слуша за щяло и нещяло, а само ако има повод
___________________________________ Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow.. It's watever when you don't know yourself! MyDeviantArt
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 17:51
Nefertiti написа: Bethrezen написа: .А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"! Е ама не можеш да отречеш че и в рапа си има и хубави парчета! Но за мен number one си остава rock-a!!!!Между другото вече не слушам само рок щото тва е музика , която е по специална от другите и (по моето скромно мнение) не бива да се слуша за щяло и нещяло, а само ако има повод
Да, в рапа само Еминем е поносим, но друго от рапа не признавам!
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
Нефертити
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 18:06
Bethrezen написа: Да, в рапа само Еминем е поносим, но друго от рапа не признавам!
чесно казано и аз само Еминем-чо слушам, ама през годините има и някое друго парче като например Sisqo-those song
___________________________________ Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow.. It's watever when you don't know yourself! MyDeviantArt
|
|
|
|
|
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 18:24
Аз по принцип слушам рап и техно, ама ако трябва да избирам между чалгата и метъла мноо ясно че ше е метъла. То тва чалгата не е музика. То добрече тия дето пеят чалга циците са им некви по-големи от главите(не че имам нещо против ) иначе па абсолютно никои немаше да ги слуша.
___________________________________ Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
|
|
|
|
|
Нефертити
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 18:52
CRAZY_MIM написа: Аз по принцип слушам рап и техно.
И аз обичам да слушам радио Фреш, тъй като в Русе нямаме СИТИ
|
|
|
|
|
CRAZY_MIM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 19:03
Nefertiti написа: CRAZY_MIM написа: Аз по принцип слушам рап и техно. И аз обичам да слушам радио Фреш, тъй като в Русе нямаме СИТИ
Ъъъ...Nefertiti, ти в изречението ми: "Аз по принцип слушам рап и техно" къде видя думата Фреш или нещо свързано с радио, че пишеш кое радио обичаш и т.н. Не че има лошо ама...
___________________________________ Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 19:11
Не мога да повярвам, че аз го казвам, но...
Аре спрете с флуда в темата ми, моля!
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 19:49
Bethrezen написа: Разбирача написа: "Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето.. " Ако не сте побъркани вкусовете се променят. И двата стила са отвратителни, но има някои изключения повечето (за съжаление на метълите) са при чалгата. Метълът е разрушителна музика и няма никаква файда от нея. Ако бях Хитлер щях да я забраня. А чалгата навява отчаяние и подтиква към чашката. Това е самата истина и все някога ще го разберете, а доста от вас го усещат, но ги е страх да си признаят. А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"!
OMG! Къде съм написал, че одобрявам рапа!? Темата е за чалгата и метала и просто се придържах към темата.
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 20:48
Разбирача написа: Bethrezen написа: Разбирача написа: "Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето.. " Ако не сте побъркани вкусовете се променят. И двата стила са отвратителни, но има някои изключения повечето (за съжаление на метълите) са при чалгата. Метълът е разрушителна музика и няма никаква файда от нея. Ако бях Хитлер щях да я забраня. А чалгата навява отчаяние и подтиква към чашката. Това е самата истина и все някога ще го разберете, а доста от вас го усещат, но ги е страх да си признаят. А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"! OMG! Къде съм написал, че одобрявам рапа!? Темата е за чалгата и метала и просто се придържах към темата.
А, какво слушаш?
|
|
|
|
|
thepainter
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaiser Kar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 21:09
thepainter написа:
НЕ на чалгата!
Вижте сега, на момичтата им е простено, че слушат чалга, щото по мои наблюдения си "изливат душата" под формата на сълзи. Така че:
ВИНАГИ СЪМ СМЯТАЛ, СМЯТАМ и ЩЕ СМЯТАМ, ЧЕ ЧАЛГАТ Е ЗА ПЕДАЛИ.
http://azisbg.com - вижте сайта на най-големия педал в БГ. Правете си изводите за съня си после.
___________________________________ Приятел
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 22:37
Bethrezen написа: Разбирача написа: "Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето.. " Ако не сте побъркани вкусовете се променят. И двата стила са отвратителни, но има някои изключения повечето (за съжаление на метълите) са при чалгата. Метълът е разрушителна музика и няма никаква файда от нея. Ако бях Хитлер щях да я забраня. А чалгата навява отчаяние и подтиква към чашката. Това е самата истина и все някога ще го разберете, а доста от вас го усещат, но ги е страх да си признаят. А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"!
Бетрезен - установих . Ти си безвъзвратно загубен ИДИОТ ! Не мисля да споря повече с теб . Имбицил ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 22:53
slim_k написа: Bethrezen написа: Разбирача написа: "Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето.. " Ако не сте побъркани вкусовете се променят. И двата стила са отвратителни, но има някои изключения повечето (за съжаление на метълите) са при чалгата. Метълът е разрушителна музика и няма никаква файда от нея. Ако бях Хитлер щях да я забраня. А чалгата навява отчаяние и подтиква към чашката. Това е самата истина и все някога ще го разберете, а доста от вас го усещат, но ги е страх да си признаят. А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"! Бетрезен - установих . Ти си безвъзвратно загубен ИДИОТ ! Не мисля да споря повече с теб . Имбицил ...
Може и да съм "безвъзвратно загубен ИДИОТ", но съм прав! Хайде, докажи ми че греша!
И за да ти докажа, че съм прав:
Eamon - Fuck it
Fuck what I said
it don' t mean shit now
Fuck the presents
might as well throw em out
Fuck all those kisses
they didn' t mean jack
Fuck you whore
I don' t want you back
|
|
|
|
|
Vintersorg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 23:05
thepainter написа: METAL RULZZZZZZZZ4algata ne e muzika 4algata e delo na satanata
Мне не си прав блек метъла е музиката на Рогатия прегледай няколко сайта на блек групи, прочети текстовете им иди на един-два концерта и готово.
___________________________________ Are we not the undisputed prodigy of warfare
Fearing all the mediocrity that they possess
Should we not hunt the bastards down with our might
Reinforce and claim the throne that is rightfully ours
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 23:26
Хъх... да бяха само блек металистите сатанисти..... Има много траш метъл банди (не може да не дам пример с може би най-любимата си група Slayer, който след South Of Heaven разочароват хи;яди феносе като почват да пеят вместо за съсирена кръв и сатанизъм за войни и нацизъм.....), но това че слушаш метал не те прави автоматично сатанист.... И има наистина много видове сатанизъм. най-разпространени са вижданията на Антон ЛаВейн.... според тях всеки сам си е бог и определя собствените си правила, целта е духовно извисяване на личността и много други философии, които както виждате нямат нищо общо със сатаната, но все пак се нарича сатанизъм..................
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Vintersorg
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2005 23:51
Абе са важното е да покажем на човека, че чалгата и Рогатия нямат нищо общо.
п.п. в траш окултните групи не може да не споменем и Mercyful Faith
а и дет групи има дето се занимават с Рогчо като най-големия пример е с Deicide
Да не разваляме темата повече колега макар, че има още какво да си кажем май...
___________________________________ Are we not the undisputed prodigy of warfare
Fearing all the mediocrity that they possess
Should we not hunt the bastards down with our might
Reinforce and claim the throne that is rightfully ours
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2005 10:48
thepainter написа:
Ама ти сега се държиш като някой чалгар!
Дори метълът си има свойте черни овце...
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2005 13:46
Bethrezen написа: slim_k написа: Bethrezen написа: Разбирача написа: "Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето.. " Ако не сте побъркани вкусовете се променят. И двата стила са отвратителни, но има някои изключения повечето (за съжаление на метълите) са при чалгата. Метълът е разрушителна музика и няма никаква файда от нея. Ако бях Хитлер щях да я забраня. А чалгата навява отчаяние и подтиква към чашката. Това е самата истина и все някога ще го разберете, а доста от вас го усещат, но ги е страх да си признаят. А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"! Бетрезен - установих . Ти си безвъзвратно загубен ИДИОТ ! Не мисля да споря повече с теб . Имбицил ... Може и да съм "безвъзвратно загубен ИДИОТ", но съм прав! Хайде, докажи ми че греша! И за да ти докажа, че съм прав: Eamon - Fuck itFuck what I said it don' t mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses they didn' t mean jack Fuck you whore I don' t want you back
Ти изобщо прочете ли какво ти написах в по предния ни разговор в тая тема - ест. че не - щото продължаваш да бъдеш същия тесногръд глупак ...
И да те питам - как можеш изобщо да ми цитираш песни на новоизлюпени идиоти , които дори не са рапъри ... Това само показва колко си и наясно с това което говориш . Изобщо няма да се занимавам с тебе . Добре беше поне да не дразниш хората , а да пишеш на ЛС-та ...
И за да ти обясня като на олигофрен - предпочитам да слушам нещо , което да ме държи на земята , да различавам доброто от злото и да знам от какво да се пазя , отколкото да витая некъде из деветте кръга на ада с поредната песен за "мазния к*р на Черния Господар" . Предпочитам също да не ме занимаваш с ограниченото си мнение . Просто не засягай темата рап повече и това е ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2005 14:07
slim_k написа: Bethrezen написа: slim_k написа: Bethrezen написа: Разбирача написа: "Затова слушайте каквото искате, каквото ви кара да се чувствате добре и гледайте да се въздържате от прекалено крайни мнения, защото никога не се знае как ще се променят вкусовете ви с времето.. " Ако не сте побъркани вкусовете се променят. И двата стила са отвратителни, но има някои изключения повечето (за съжаление на метълите) са при чалгата. Метълът е разрушителна музика и няма никаква файда от нея. Ако бях Хитлер щях да я забраня. А чалгата навява отчаяние и подтиква към чашката. Това е самата истина и все някога ще го разберете, а доста от вас го усещат, но ги е страх да си признаят. А каква е файда от рапа? Метълът бил разрушителна музика! Рапът е разрушителната музика тук - текстовете са тъпи и пълни с псувни и простотии (всяка втора дума е *****). Така че не се прави на "разбирач"! Бетрезен - установих . Ти си безвъзвратно загубен ИДИОТ ! Не мисля да споря повече с теб . Имбицил ... Може и да съм "безвъзвратно загубен ИДИОТ", но съм прав! Хайде, докажи ми че греша! И за да ти докажа, че съм прав: Eamon - Fuck itFuck what I said it don' t mean shit now Fuck the presents might as well throw em out Fuck all those kisses they didn' t mean jack Fuck you whore I don' t want you back Ти изобщо прочете ли какво ти написах в по предния ни разговор в тая тема - ест. че не - щото продължаваш да бъдеш същия тесногръд глупак ... И да те питам - как можеш изобщо да ми цитираш песни на новоизлюпени идиоти , които дори не са рапъри ... Това само показва колко си и наясно с това което говориш . Изобщо няма да се занимавам с тебе . Добре беше поне да не дразниш хората , а да пишеш на ЛС-та ... И за да ти обясня като на олигофрен - предпочитам да слушам нещо , което да ме държи на земята , да различавам доброто от злото и да знам от какво да се пазя , отколкото да витая некъде из деветте кръга на ада с поредната песен за "мазния к*р на Черния Господар" . Предпочитам също да не ме занимаваш с ограниченото си мнение . Просто не засягай темата рап повече и това е ...
1. Ти пък ако мислиш че в метълът се пее само за Дявола, дълбоко се лъжеш! Сигурно си слушал грешните групи. Групите, които аз слушам не пеят нито за дяволи, нито за разни култове и най-малко за нацисти! Мога да ти дам и текстове.
2. Не ми казвай да не засягам рапа! Не си ли чувал за "Право на свободно мнение"? Мога да оплювам всеки музикален стил, който не ми изнася. А на мен не ми изнасят РАПА и чалгата!
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2005 14:12
EviL написа: Скъпи ми Каизерчо когато кажа нещо мъдро ти показваш своята духовна простота и не успяваш да го осмислиш ! И затова аз като свестен человек ти обясних че си дебил на прост разговорен език . Разбирасе можех да го разкрася и поизкривя така че да не разбереш подигравката и какъв бурен смях си ти за мен . Във всички случаи ти продължаваш да си деистваш като пълен дебил - това радва разбира се ( винаги трябва да има един шут около нас ( Танаси , Иддяд , Ксанатос - хиляди са били но кой да ги помни сичките )). Та и ти като тез люде обикаляш дебрите на форума и доказваш колко глупав народ скита по тоя свят А сега си бии каиша че като ти гледам постовете и ми се приисква да ти банна главата ( в твои стил отново си се запънал на единият ред ) !
От доста време не съм такъв какъвто бях,така че зло мери си приказките не искам разправий.
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|