Автор |
Съобщение |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 22:57
Лили, като цяло звучи добре! Аз съм навит за една голяма форумна среща в периода преди коледните празици на биричка и пържени картофки със сиренце някоя стабилна кръчмичка. Ще е готино да дойдат и малко "стари пушки", с които не сме виждали отдавна по форумни срещи. Както преди, ако се сещаш (за пример лютеницата с праза и пороя на НДК). btw, не знам какво е мемето за ракията на Актив, но с тази напитка шега не бива, защото е пребивала брутално всякакви хора, независимо от ръст, възраст и пол  Това е, защото се слага мед в нея, а медът прави вкуса й измамно по-мека отколкото е всъщност. Това е истината за тази коварност, не е за всеки, а аз така или иначе ракия не пия. Харесвам Джеймсън, creator ще ви каже. Не че съм някакъв разбирач, а от приказки по време на консумация знам, че ирландското уиски влиза най-меко, което се дължи на тройната дестилация при приготвянето му. И на практика е така  А най-добрата рецепта за изтрезняване е горещата вана. Лично на мен храна по време на сутрешен махмурлук не ми понася добре, най-много някакви плодове.
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 23:28
Най-добрата рецепта за оправяне на главата е витамин С ампули  Пиеш една и си пушка. Витамин С ревитализира черния дроб и го кара да спре да бълва токсините, от които те цепи тиквата 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Дек 2010 23:32
Warbringer написа: Най-добрата рецепта за оправяне на главата е витамин С ампули  Пиеш една и си пушка. Витамин С ревитализира черния дроб и го кара да спре да бълва токсините, от които те цепи тиквата  Знаех си аз, че все трябва да си научил нещо покрай това твое неизтрезняване  Няма ампули, ма опитахме със шупящи витамини и сок от лимон. За протокола, шкембето може да е добро, ама аз и на трезво не мога да го ям. Актив, може да сътворим нещо. Ако не е преди новогодишно, не пречи да е след това. Колкото до пороя.... С теб на кръчма, няма начин да не ни удави, така че нема да се плашиш. Иначе от старите. Ще опитаме да излъжем Омегата, евентуално ще излъжа и Попа. Аз с него се чувам на по бира веднъж на 3-5 месеца, той принципно е навитак да ви види мутрите, но все се разминаваме във времето и пространството.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Дек 2010 11:21
И аз съм "ЗА" прясно изцедените цитруси 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Дек 2010 11:40
Днес в Angel Heart има Disturbed party. Някой навит да идем? Че сам некакси не ми се ходи :Р
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Дек 2010 17:42
аве трябва ми нещо като скица на къщата на чарли от двама мъже и половина, писах разни неща в гугъл, ама не знам как да го формулирам точно некви идеи?
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 05 Дек 2010 21:18
Аз махмурлука го боря със сране, вода и почивка, ако ме боли и главата - аналгинче.
За оня етрополски педераст - умри.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 05:25
Цитат: The dance of the puppets The rusted chains of prison moons Are shattered by the sun. I walk a road, horizons change The tournament's begun. The purple piper plays his tune, The choir softly sing; Three lullabies in an ancient tongue, For the court of the crimson king.
The keeper of the city keys Put shutters on the dreams. I wait outside the pilgrim's door With insufficient schemes. The black queen chants The funeral march, The cracked brass bells will ring; To summon back the fire witch To the court of the crimson king.
The gardener plants an evergreen Whilst trampling on a flower. I chase the wind of a prism ship To taste the sweet and sour. The pattern juggler lifts his hand; The orchestra begin. As slowly turns the grinding wheel In the court of the crimson king.
On soft gray mornings widows cry The wise men share a joke; I run to grasp divining signs To satisfy the hoax. The yellow jester does not play But gentle pulls the strings And smiles as the puppets dance In the court of the crimson king.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 08:45
Днес е прекрасен ден за българската демокрация! Честито на всички дето имат имен ден днес 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 08:51
Прекрасен ден ще бъде, да. And what a good day to have a little crush on someone.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 11:18
Till Lindemann написа: аве трябва ми нещо като скица на къщата на чарли от двама мъже и половина, писах разни неща в гугъл, ама не знам как да го формулирам точно некви идеи? Инсталирай си Симс 3 и си я направи там, после направи скрийнове 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 11:36
не ве брато хванахме се на бас с един че в къщата НЯМА билардна маса , той вика, че бил гледал някъде в оригиналната къща някъде до стаята на джейк имало стая за билярд, в някой епизод я били показвали тая стая за малко, аз пък си мисля, че просто няма къде да има повече стаи, ама...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 13:00
Warbringer написа: Прекрасен ден ще бъде, да. And what a good day to have a little crush on someone. Не е ,ако имаш big crush 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 13:08
Till Lindemann написа: не ве брато хванахме се на бас с един че в къщата НЯМА билардна маса , той вика, че бил гледал някъде в оригиналната къща някъде до стаята на джейк имало стая за билярд, в някой епизод я били показвали тая стая за малко, аз пък си мисля, че просто няма къде да има повече стаи, ама... Няма стая за билярд. То в една серия даже там обсъждаха нещо за такава стая, но няма.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 13:34
еми и аз така мисля. ама ми трябва доказателство то нали като се влезе от входната врата насреща е хола, вляво пианото, напред е кухнята, в предната и част нещо като дневна вляво от входната коридорчето, дето са две спални на джейк и на алън, друга стая няма
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 17:25
Като говорихме за гуми продавам едни джанти 16ки, с гуми 205/45. 2 са GoodYear другите ги забравих. Пастват на Астра Ф,Вектра А,Калибра за други коли не знам понеже не съм мерил размерите. Оригинална боя, нямат заваряно, криво и тн. Цената е 480лв. коментар. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 20:01
Dante написа: До края на деня трябва да напиша тема за Асеневци, а сега тръгвам на у-ще. И това е едва началото на седмицата... Този Софийски няма ли най-накрая да свали тези малоумни изпити и да си се кандидатства с матура 
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 20:11
е то така сульо и пульо ще влязат
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 20:12
THE KING OF TIME написа: Dante написа: До края на деня трябва да напиша тема за Асеневци, а сега тръгвам на у-ще. И това е едва началото на седмицата... Този Софийски няма ли най-накрая да свали тези малоумни изпити и да си се кандидатства с матура  Асеневци са пичове, кво ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 06 Дек 2010 20:15
Тил, принципа на всеки нормален западноевропейски университет е точно това-лесно се влиза, трудно се излиза. Тегав кандидатстудентски изпит и след това хлабава дисциплина противоречат на всякаква логика. Отсяване трябва да има, но определено не по този начин.
Абе то че този материал е приятен-така е, ама ентусиазма ми ще се охлади бързо ако трябва да пиша тема 20 и кусур страници.
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|