Автор |
Съобщение |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 01:44
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 10:47
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 13:03
Правихме тест по клетъчна биология и изкарах най-високият резултат от всички биологични специалности  Респектирах си цялата група :Р А вчера направо си смазах главата. Пак се събудих, чудейки се "Как съм се прибрал и кога?!" EDIT : Абе... заеби...
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 13:04
Ако продължаваш да се нацепваш така, в скоро време ще правят тестове по биология върху тебе ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 13:16
Няма, аз просто си дезинфекцирам чирвътъ с ракии и бири :Р
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 13:28
и си взимаш лекарствата през носа
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 13:39
То'о па, я не шмъркотим бе, алоу ! Само ганджи пафим.
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 14:25
аре утре нещо? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 14:30
denik учи при мен 
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 15:25
човек написа: аре утре нещо?  аре оправи тоя нет бе, не мое се засечем с теб изобщо 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 15:44
абе, ма ти да не си в София? 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 16:12
Е добро утро......  Ники все ми пише в скайп кво става , а-у :Д:Д викам му 2-мата с теб да организираме нещо ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 16:30
ами за следващата седмица имам 30 лева с които ще трябва и да ям, но все пак може да измислим нещо. 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 17:00
Шансов Състезател написа: denik учи при мен  Не, и двамата учите при мен, bitchiz ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 17:02
Реално, вие учите при мен и Рази, а ние от своя страна учим при Амора и Гипо
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 17:04
Ние сме едно голямо семейство! На теб ли да викам "мамо" или на Рази? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 17:13
Captain Hero написа: Ние сме едно голямо семейство! На теб ли да викам "мамо" или на Рази? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Викай на този с по-дългата коса 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Anon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 17:34
The Gmae
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 17:41
Omega-x написа: Captain Hero написа: Ние сме едно голямо семейство! На теб ли да викам "мамо" или на Рази? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Викай на този с по-дългата коса  И русия кичур... 
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Окт 2010 18:09
същия педерас като баща си си.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|