Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 10 Юни 2013 11:09
bitch pls, I`ll be a doctor журналистиката е вероятно най-безсмислената специалност. щот тъй. казвали са ми го хора, които я учат(верно, в шуменския). карали ги да четат книги ффс, като в 3 клас в края на краищата, всеки си решава сам. после да няма мрънкане. щот малко са като бацата, сеш съ. радвам се за дидко, че си е наредил нещата. дават ти кинти, с които най-накрая на 23 да слезеш от гърба на родителите си. отделно имаш време да си учиш и да се развиваш. отделно че гледаш филми на аванта за бочката да не чувам лошо. нито за орхан мурад. разбрахме ли се?
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 10 Юни 2013 15:23
Der Meister написа: То все едно другите вузове не са същия хуй като УНСС. А и колкото и да е зле, специално за икономика си е най-добре. Не знам за академичното ниво на УНСС, т'ва което ми бърка в нервите е к'ва полза има от 3000+ икономистчета на випуск?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 10 Юни 2013 16:02
прав си е хърфа. аз понеже нали съм специален и уча 100 неща, докато започна това, което искам, времето си мина и някои от съучениците ми завършват икономика/на стопанстно/на недвижимата собственост тая година(някои направиха семейства и деца, ама тва е друг въпрос) и като ги питам квоще правят от тук нататък, и всички(без тия дет имат деца за гледане) ми говорят за специализиране на нещо друго, второ визше или ням си кво. не разбирам ква е модата на тая икономика дет изсира толкова материал всяка година, ама балиго. психологията също е педерастия. най-добрата ми приятелка учи психология и, като я питам защо точно това, тя ми вика "нали знаеш". ем знам, майка ти е адвокат, баща ти има хотел
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 10 Юни 2013 18:51
Admiral General Till написа: прав си е хърфа. аз понеже нали съм специален и уча 100 неща, докато започна това, което искам, времето си мина и някои от съучениците ми завършват икономика/на стопанстно/на недвижимата собственост тая година(някои направиха семейства и деца, ама тва е друг въпрос) и като ги питам квоще правят от тук нататък, и всички(без тия дет имат деца за гледане) ми говорят за специализиране на нещо друго, второ визше или ням си кво. не разбирам ква е модата на тая икономика дет изсира толкова материал всяка година, ама балиго. психологията също е педерастия. най-добрата ми приятелка учи психология и, като я питам защо точно това, тя ми вика "нали знаеш". ем знам, майка ти е адвокат, баща ти има хотел + 1 Великите "икономисти". ;д Не мога да ги разбера , 'що не записват счетоводство, прекалено велики ли са, к'во.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 10 Юни 2013 19:18
щото няма нужда от 3000+ счетоводители, ест една дребна фирма може да има работа за що не и 15 икономиста, ама 1 счетоводител а и е бахти ебаната работа, тъп ли си
недейте ми елитарства особено, щото от тия дето реват тука един няма с читава специалност, която да му дава шансове над другите освен нали че такива специалности в България няма особено
обаждате се тука психолози, журналистчета и лекари ама психологията и аз я бях подгонил, само че перспективата да прая ненужни статистики цел живот или некой ден да преподавам на дечурлига и това да ми е пика на кариерата ме отказа лекарите са мн важни докато са студенти, после осъзнават че са в държава дето зъболекарите са по-богати от тях, за медицина в България недейте ми говорИ, аз къде имам познати с лекарски род са забегали по чужбина кой къде се пласира а журналистите... ми вие си знаете, че и кво учите не знаете, кво да обяснявам в кви лайна сте
колко и да храним техническия, оттам кат че излизат най-много хора, дето да си ЗАСЛУЖАВАТ ПАРИТЕ, а тука миндили с тъпанарски специалности един друг се храним, аре осъзнайте се и по-тихо, дришляци
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 10 Юни 2013 19:59
Dante написа: Много си тъп Ерик, я виж какво написах няколко поста по-горе. Капиталист, кво очакваш...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 10 Юни 2013 20:01
ти адекватник ли си времето на зъболекарите изтича, напълни се, а се сещаш, че не всеки може да си направи кабинет и намери клиентела. а и колкото и корав зъболекар ли си, на месец, повече от 5к не може да направиш(не че са малко) а от тук мога да ти дам пример за хора, които вземат 5-цифрени суми на месец. всеки тъпак, на който са му взели 200лв за изваден зъб, иска детето му да е зъболекар и почват да учат стоматология, ама втори курс се местят медицина. само турците остават дентална, щото има къда до продължат. методи също има кво да каже
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 10 Юни 2013 20:01
ей тва става като не учите геодезия
чешете си езиците във форуми дорде не побелеете
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 10 Юни 2013 20:17
Admiral General Till написа: Ми зависи какво ти е на сърцето. Щом обичаш да бъркаш в на хората органите, а не в устите им, ще си носиш последствията, били те добри или лоши : S
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 10 Юни 2013 23:14
Дантенце, ако правилно разбирам кой ти пост да гледам, говорим едно и също с теб. Това ако ме прави много тъп... абе бяга ми логиката нещо. Симчо, 5к макс взимат тия дето праят кариеси по здравна каса и толко. А gp-то ти да зима 5к? Хубаво, и аз познавам лекари дето има месеци да ударят 5 цифри. Ама познавам и висоти в неврохирургията, които вадят къде по-малко от зъболекаря ми дето кара Land Rover Discovery 4, и не е даже най-богатия при който съм бил, какво остава да познавам. Честно казано дано им изтича времето, ама за един преуспял лекар в България, имаш 50 дентални. Серем ти на абсурда. Нищо лошо не ти казвам, аз евала правя на насоката ти, просто обстановката в България е все още такава, че не ти дава шанс. А ше учиш по-дълго и по-здраво от всички ни, и пак ше трябва да си много добър и борбен, че да изкласиш, дори повече от икономистката, дето ше стане касиерка в некоя фирма и ше завади пара повече от докторчето в поликлиниката. Ми ебати.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 11 Юни 2013 00:41
В момента представят Watch Dogs на E3, а вие се карате за професии, реализация и други ирелевантни неща http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.htmlедит: те пък нищо ново не показаха
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
ToxicRed
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 11 Юни 2013 11:33
Tiny написа: В момента представят Watch Dogs на E3, а вие се карате за професии, реализация и други ирелевантни неща http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.htmlедит: те пък нищо ново не показаха Чудо голямо, смесица между Assasins Creed, Prototype и малко GTA.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 11 Юни 2013 22:00
Tiny написа: В момента представят Watch Dogs на E3, а вие се карате за професии, реализация и други ирелевантни неща http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/live.htmlедит: те пък нищо ново не показаха То реално и за тичинки, личинки и пичинки да си говорим ще е 100 пъти по-добре от напъните на хората тук да пишат за политика. Едните не знаят къде се намират и симпатизират на някакви рандъм партии, сякаш не става въпрос за поредните престъпници, а другите ги тролват. В общи линии все едно няколко човека са се изсрали и спорят чие лайно е по-витаминозно и по-малко кафяво
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 11 Юни 2013 22:05
Gipo написа: В общи линии все едно няколко човека са се изсрали и спорят чие лайно е по-витаминозно и по-малко кафяво мойто
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 11 Юни 2013 22:26
на тебе кура ти мирише на глисти от 5 години насам p.s. и за тва си така вървежен
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 11 Юни 2013 22:26
и тука идва въпросът... ако акото ти е витаминозно не значи ли, че губиш витамини и реално пича с по-малко витаминозното те win-ва мощно
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Юни 2013 00:50
kaboom написа: и тука идва въпросът... ако акото ти е витаминозно не значи ли, че губиш витамини и реално пича с по-малко витаминозното те win-ва мощно щеш ли да ми изедеш фекалните витамини ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Юни 2013 09:59
koi e kyrticata be?!
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Юни 2013 10:23
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО Публикувано на: 12 Юни 2013 14:01
не само трябва да ти бъде забранен достъпа до форума и интернет, а и до живота
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|