Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 11:03
аз явно не съм българин
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 11:24
Stylized Corpse написа: аз явно не съм българин Аз също. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 12:27
Туйто наш трололонли го е писал!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 12:58
Те и Рамщайн не са българи ама... 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 13:13
и ся кво излезе, чалгата е интернационалната спойка; мостът между цивилизациите смених масло и филтри, държа зимните гуми и съм в готовност за смяна, тествахa ми акумулатора и въобще сме подготвени 100% за студове ^^
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 14:04
Мне, чалгата смуче, ама като нема друго и си пиян, играеш играта (която не можеш да спечелиш).
Как са византийските маслини бе?
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 14:35
Чалта>Рийдонли(който е одлен позьор)
Сириус, седи бе, кви масла, кви филтри, къв сняг, имаш 2 месеца докато започнат прогнозите за валеж и още 2 да завали, споко. Не се изживявай като голем шофер:Р
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 14:44
човек написа: Warbringer написа: I R 2 SAD. Деба... снощи трябваше да дойдеш, вместо да се правиш на 13 годишно емо.  Снощи врътнахме Halo : Reach с един авер с помощта на много наркотици. За тва си останах в квартала  Само в нас съм емо :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 14:52
Omega-x написа: Чалта>Рийдонли(който е одлен позьор)
мишка.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 15:06
ела ми го кажи в лицето бе посерко, да ти надуя ушите от шамари, белкем започнеш да слушаш убава музика.
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 15:07
Omega-x написа: Чалта>Рийдонли(който е одлен позьор)
Сириус, седи бе, кви масла, кви филтри, къв сняг, имаш 2 месеца докато започнат прогнозите за валеж и още 2 да завали, споко. Не се изживявай като голем шофер:Р ми на маслата и филтрите им беше дошло времето, акумулаторът също трябваше да го погледнат, а зимните гуми ги приготвих сега, защото после като вляза в цикъла лекции-кафета-лекции, ходи се занимавай да сменяш гуми 2 дни преди да завали, когато цяла София се присеща  а и за 1ва година полагам грижи за колата и ми е некво ентусиазирано 
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 19:35
Тва са приятни интервенции  При мене листа е доста дълъг и бръдат.Другия месец ще сменям кратуна, вал(какъв филм е настройката не ми се мисли), смукател, изпускател, мани.... а и така и така ще е отворен мотора, ще се сменят лагери, гарнитури, лайна. Кървава и мазна работата. Трябва да си сменя маслото на сервото и другото са козметични работици. Да смъкна бронята,че ми писна да е чукната ,да я дам да я залепят(че много ще ми дойде). Една крушка на стопа за смяна,една на номера, 2 нови фара(цели,не само крушки) и маска.Колата не е удряна,просто искам сток фейс. Туй е главното. Кви пари ще отидат и аз не знам. Избягвам и въпроса че ще трябва чип ,за тоя вал и глава..за целия сетъп, който ще е къстъм и ще е поне 300-400лв.. Комплекта за двигата го имам ама другото нз кога ще имам пари за него.Поне до декември-януари ще отиде работата в най-добрия случай. То ебем тииии аз една маска GSI (коят си я намерих едва едва в добро състояние), е 50 кинта а за нормална Астра е 15-20лв.... Новата година се бях наточил на една Калибра LET(207 4x4) или нова Астра ама 20XE(150) ама както се вижда няма да я бъде. На задните вежди балончетата избиват, айде на опашката за нови вежди, после и боя(цялостно, бях решил синя перла ама черна май ще е) и заминаха 1000 леа поне,дет ги нямам  Ама съм си решил тая Астра я правя перфекната C20NE++ , без капка забележка и тогава си взимам нова Астра/Калибра(като Калибра съм си аресал една ама ако я вземат няма да си взимам изобщо ами една Астричка C20XE ехеее супер). И така са мойте замисли  Понякога ми се иска да не съм такъв сектант и да си мисля през 10к километра за смяна на масло,за проверка на гуми,ей такива ми ти работи 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Anon
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 20:18
Lich King написа: Тва са приятни интервенции  При мене листа е доста дълъг и бръдат.Другия месец ще сменям кратуна, вал(какъв филм е настройката не ми се мисли), смукател, изпускател, мани.... а и така и така ще е отворен мотора, ще се сменят лагери, гарнитури, лайна. Кървава и мазна работата. Трябва да си сменя маслото на сервото и другото са козметични работици. Да смъкна бронята,че ми писна да е чукната ,да я дам да я залепят(че много ще ми дойде). Една крушка на стопа за смяна,една на номера, 2 нови фара(цели,не само крушки) и маска.Колата не е удряна,просто искам сток фейс. Туй е главното. Кви пари ще отидат и аз не знам. Избягвам и въпроса че ще трябва чип ,за тоя вал и глава..за целия сетъп, който ще е къстъм и ще е поне 300-400лв.. Комплекта за двигата го имам ама другото нз кога ще имам пари за него.Поне до декември-януари ще отиде работата в най-добрия случай. То ебем тииии аз една маска GSI (коят си я намерих едва едва в добро състояние), е 50 кинта а за нормална Астра е 15-20лв.... Новата година се бях наточил на една Калибра LET(207 4x4) или нова Астра ама 20XE(150) ама както се вижда няма да я бъде. На задните вежди балончетата избиват, айде на опашката за нови вежди, после и боя(цялостно, бях решил синя перла ама черна май ще е) и заминаха 1000 леа поне,дет ги нямам  Ама съм си решил тая Астра я правя перфекната C20NE++ , без капка забележка и тогава си взимам нова Астра/Калибра(като Калибра съм си аресал една ама ако я вземат няма да си взимам изобщо ами една Астричка C20XE ехеее супер). И така са мойте замисли  Понякога ми се иска да не съм такъв сектант и да си мисля през 10к километра за смяна на масло,за проверка на гуми,ей такива ми ти работи  TLDR
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 20:30
Lich King написа: Тва са приятни интервенции  При мене листа е доста дълъг и бръдат.Другия месец ще сменям кратуна, вал(какъв филм е настройката не ми се мисли), смукател, изпускател, мани.... а и така и така ще е отворен мотора, ще се сменят лагери, гарнитури, лайна. Кървава и мазна работата. Трябва да си сменя маслото на сервото и другото са козметични работици. Да смъкна бронята,че ми писна да е чукната ,да я дам да я залепят(че много ще ми дойде). Една крушка на стопа за смяна,една на номера, 2 нови фара(цели,не само крушки) и маска.Колата не е удряна,просто искам сток фейс. Туй е главното. Кви пари ще отидат и аз не знам. Избягвам и въпроса че ще трябва чип ,за тоя вал и глава..за целия сетъп, който ще е къстъм и ще е поне 300-400лв.. Комплекта за двигата го имам ама другото нз кога ще имам пари за него.Поне до декември-януари ще отиде работата в най-добрия случай. То ебем тииии аз една маска GSI (коят си я намерих едва едва в добро състояние), е 50 кинта а за нормална Астра е 15-20лв.... Новата година се бях наточил на една Калибра LET(207 4x4) или нова Астра ама 20XE(150) ама както се вижда няма да я бъде. На задните вежди балончетата избиват, айде на опашката за нови вежди, после и боя(цялостно, бях решил синя перла ама черна май ще е) и заминаха 1000 леа поне,дет ги нямам  Ама съм си решил тая Астра я правя перфекната C20NE++ , без капка забележка и тогава си взимам нова Астра/Калибра(като Калибра съм си аресал една ама ако я вземат няма да си взимам изобщо ами една Астричка C20XE ехеее супер). И така са мойте замисли  Понякога ми се иска да не съм такъв сектант и да си мисля през 10к километра за смяна на масло,за проверка на гуми,ей такива ми ти работи  Психопат.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 11 Сеп 2010 22:21
DJ Mag Top 100
You are voting for: 1. Gareth Emery 2. Armin van Buuren 3. Tiesto 4. David Guetta 5. Chicane
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Сеп 2010 00:16
Reflect написа: DJ Mag Top 100
You are voting for: 1. Gareth Emery 2. Armin van Buuren 3. Tiesto 4. David Guetta 5. Chicane Бънч ъф фаготс.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Сеп 2010 00:18
Reflect написа: DJ Mag Top 100
You are voting for: 1. Gareth Emery 2. Armin van Buuren 3. Tiesto 4. David Guetta 5. Chicane само педали от педалско списание
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Сеп 2010 00:51
My beerdrunk soul is sadder than all the dead christmass trees of the world.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Сеп 2010 12:24
Lich King написа: Тва са приятни интервенции  При мене листа е доста дълъг и бръдат.Другия месец ще сменям кратуна, вал(какъв филм е настройката не ми се мисли), смукател, изпускател, мани.... а и така и така ще е отворен мотора, ще се сменят лагери, гарнитури, лайна. Кървава и мазна работата. Трябва да си сменя маслото на сервото и другото са козметични работици. Да смъкна бронята,че ми писна да е чукната ,да я дам да я залепят(че много ще ми дойде). Една крушка на стопа за смяна,една на номера, 2 нови фара(цели,не само крушки) и маска.Колата не е удряна,просто искам сток фейс. Туй е главното. Кви пари ще отидат и аз не знам. Избягвам и въпроса че ще трябва чип ,за тоя вал и глава..за целия сетъп, който ще е къстъм и ще е поне 300-400лв.. Комплекта за двигата го имам ама другото нз кога ще имам пари за него.Поне до декември-януари ще отиде работата в най-добрия случай. То ебем тииии аз една маска GSI (коят си я намерих едва едва в добро състояние), е 50 кинта а за нормална Астра е 15-20лв.... Новата година се бях наточил на една Калибра LET(207 4x4) или нова Астра ама 20XE(150) ама както се вижда няма да я бъде. На задните вежди балончетата избиват, айде на опашката за нови вежди, после и боя(цялостно, бях решил синя перла ама черна май ще е) и заминаха 1000 леа поне,дет ги нямам  Ама съм си решил тая Астра я правя перфекната C20NE++ , без капка забележка и тогава си взимам нова Астра/Калибра(като Калибра съм си аресал една ама ако я вземат няма да си взимам изобщо ами една Астричка C20XE ехеее супер). И така са мойте замисли  Понякога ми се иска да не съм такъв сектант и да си мисля през 10к километра за смяна на масло,за проверка на гуми,ей такива ми ти работи  Просто нямаше как да прочета тук пост на някой, който да ме зарадва толкова и да си мълча...Успех с всичките тези интервенции! Аз имам някакви сериозни проблеми с очакването, та тези дни ще карам да я видят какво точно й има.А ако си намеря читава работа за догодина имам проект "Снежанка" , но нека не говоря, докато не се вид у пара 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 12 Сеп 2010 18:46
Аха ето,мерси че ме подсети  Трябва да сменя и тампоните на макферсоните 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|