Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Авг 2010 21:29
е гъзо му малка черна дупка ли е 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Авг 2010 21:36
меча го бараш
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Авг 2010 22:02
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Авг 2010 22:21
Не е лошо да се изпростее понякога. Лошото е, когато започнеш да се взимаш насериозно. Проблема е, че Уидоу определено се взима!! А Данте, внимавай с тези силни категории, точно от твое име написани ми звучат смешно, не знам защо  .
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Авг 2010 22:26
THE KING OF TIME написа: Не е лошо да се изпростее понякога. Лошото е, когато започнеш да се взимаш насериозно. Проблема е, че Уидоу определено се взима!! А Данте, внимавай с тези силни категории, точно от твое име написани ми звучат смешно, не знам защо  . Ем нали тва попитах и дантето, Кои са тия мои неща дето си ги взимам на сериозно.  Кажи ми да знам да не ги взимам на сериозно вече.
|
|
|
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 03 Авг 2010 23:47
Не взимай насериозно, това че си брокер. По-скоро си нещо като свидетел на Йехова 

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 01:48
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 08:35
нига прати една ле колко пари ти взеха ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 09:26
А бе уидоу, исках да те питам значи ти сега ще си брокер докато събереш пари за бар, нали 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 11:02
Уидоу май не е този с бара. Той май живееше в Китен..
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 12:09
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 12:11
уидоуа е брмана.. 
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 12:15
wiedzmin, тебе не те ли банваха точно за това че си тъп?
Readonly както винаги бара меча. Немое да ми стъпи на малкия пръст.
едит: Никога не съм го чул да ми каже нещо смислено, само ме псува и обижда без видима причина. Ама то нали всеки мое да си чеше езика по форумите.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 12:19
WidowmakeR написа: Readonly както винаги бара меча. Немое да ми стъпи на малкия пръст.
http://www.internetshouldbeillegal.com/
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 12:21
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 12:23
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 12:33
Dante написа: Този е безумство на природата... Честно. А ти си данте. Повече не трябва да кзавам.
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 12:39
Цитат: без видима причина. Ако си немаш огледало, изпикай се и си виж отражението в локвата 
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 12:40
Доста тъп всичкия си, Уидоуе 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 04 Авг 2010 12:40
readonly написа: Ако си немаш огледало, изпикай се и си виж отражението в локвата  Верно си доста тъп.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|