Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 полуфинали Публикувано на: 29 Апр 2010 02:17
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
ass
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 полуфинали Публикувано на: 29 Апр 2010 07:44
баси, Барса го духнаха а
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 полуфинали Публикувано на: 29 Апр 2010 08:17
muhahahaha 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 полуфинали Публикувано на: 29 Апр 2010 09:01
В последните години на финал бяха все големи отбори. Време е и за малко антифутбол, явно ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 полуфинали Публикувано на: 29 Апр 2010 10:34
Съдийския отбор яде курац, въпреки най-смешния червен картон в Историята... може ли да имат 3-4 удара във врата, в мач в който имат числено предимство...ебал съм ги и в медийния балон, миналата година Йоребро им подари финала, тази година УЕФА пак ги подпря, но не стигна... 
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 полуфинали Публикувано на: 29 Апр 2010 10:37
Гипо дано си ме послушал и си пуснал еврофутбола на точен резултат.
|
|
|
|
 |
ass
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 полуфинали Публикувано на: 29 Апр 2010 12:18
Gipo написа: В последните години на финал бяха все големи отбори. Време е и за малко антифутбол, явно ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . така е, дадоха всичко от себе си, само вратяря не изпратиха в атака и пак паднаха от малките отбори ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 полуфинали Публикувано на: 29 Апр 2010 12:29
DJ Cat написа: Гипо дано си ме послушал и си пуснал еврофутбола на точен резултат. Не залагам, не ме влече  .
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 полуфинали Публикувано на: 29 Апр 2010 12:46
Gipo написа: В последните години на финал бяха все големи отбори. Време е и за малко антифутбол, явно ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . За Байерн съм съгласен, но този отбор на Интер в никакъв случай не можеш да го наречеш "малък". Ебаси, най-добрата защита на планетата (казва го фен на Юнайтед), Снайдер, който в момента е може би най-добрият халф на планетата (Шави е реално единственият друг претендент, за мен поне), а в нападение Милито и Ето'о (и Пандееееев - македонската ракета, да го еба :Д). Плюс Мориньо, дека мамата си е ебало колко е велик :Д Така или иначе - срещу Барса така се играе, проблемът си е техен, че нямат треньор Watch bayern win it undeservedly now ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 полуфинали Публикувано на: 29 Апр 2010 12:56
Няма как един отбор да е номер 1 два поредни сезона и това според мен е хубаво. За мен лично, не е редно който и да е отбор да спечели ШЛ в две поредни години, не е в интерес на футбола. Пък за Гуардиола - не бих казал, че е слаб треньор, след като в първия си сезон като такъв, успя да вдигне Барса на крака след сериозното отпускане и да вземе 6 купи(абсолютно всичко). Аз така и не разбрах за какво им бяха Ето'о и Милито на интер в тоя мач, те играеха на гол линията  . ЕДИТ: Дади написа: ...но този отбор на Интер в никакъв случай не можеш да го наречеш "малък"... А как да нарека отбор, който 90минути не можа да излезе от наказателното си поле  . Как да нарека отбор, който няма самочувствието да излезе на терена и да спечели един мач. Факт е, къде с елементи на "опълченците на Шипка", къде с голям късмет, спечелиха си продължаването. Но защо Барса е голям отбор и толкова много хора ги гледат и толкова много отбори се страхуват от тях? Защото излизат с идеята да ти вкарат 5 гола, а ако успеят да ти ги вкарат, ще се постараят да ти вкарат и 6ти  .
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 полуфинали Публикувано на: 29 Апр 2010 13:32
Gipo написа: Дади написа: ...но този отбор на Интер в никакъв случай не можеш да го наречеш "малък"... А как да нарека отбор, който 90минути не можа да излезе от наказателното си поле  . Как да нарека отбор, който няма самочувствието да излезе на терена и да спечели един мач. Факт е, къде с елементи на "опълченците на Шипка", къде с голям късмет, спечелиха си продължаването. Но защо Барса е голям отбор и толкова много хора ги гледат и толкова много отбори се страхуват от тях? Защото излизат с идеята да ти вкарат 5 гола, а ако успеят да ти ги вкарат, ще се постараят да ти вкарат и 6ти  . Защо им е пък да нападат, като са си свършили работата у дома? Естествено, че няма да оставиш да ти мушнат 5 гола, докато ти се пънеш да мушнеш един, зарад' честта си. Целта е победата, amirite? За сек'ви пюристки спорове и кой играе по-правилния футбол можем от тук до другото хилядолетие да спорим. Но с тия играчи Мориньо би Барселона с общ резултат 3-2. End of. Съгласен съм, че е подобна игра в защита е кофти и миналта година срещу челски бая се бях издразнил. Но срещу барса всеки играе така. Щот' целта е да победиш, не да лягаш и да чакаш Барса година след година да побеждават във всичко, нали? Иначе би било малко безсмислено. Играеш си силните страни и се надяваш да победиш. В случая има нещо все пак впечатляващо в дефанзивна игра, която накара Барселона да заприличат на Арсенал (нищо лично спрямо деник тука :Д). А и с човек по-малко аз много малко отбори съм виждал да нападат (Барса миналта година, например, признавам, но онова на челски си беше отвъд курвенско) А пък за Гуардиола - Ибрахимович и толкоз'. Не знам дали решението да продаде Ето'о заедно с 40 милиона за шведа е било негово, но снощното решение да го изкара и да пусне Боянчо си беше изцяло негово. А пък с тия играчи да спечелиш всичко майче не е толкова трудно. Миналата година просто всичко си пасна отлично - без контузии в правилните моменти, Меси, Шави, Иниеста, Ето'о и Тиери Енри направиха невероятни сезони.
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 01 Май 2010 14:50
Реално погледнато - гола на Милито в първия мач, заради който Интер продължава, беше от чиста засада. На Пике е спорен, ама на Милито беше ЧИСТА БЕЗСПОРНА ЗАСАДА. Така че за съдии недейте да говорите поне сега. Последствието е едно - на финала отива по неатрактивния и поне според мен по слабия от двата отбора. Че могат да се защитават могат и дотам ... Не знам кой кво пише за Ето'о и Милито дето в много от мачовете не можеш да им чуеш имената за да разбереш че са там или да се сравнява Снайдер със Шави  Не знам кой човек ги говори съзнателно тия неща и кой ще се кефи да гледа финал с два отбора дето играят толкова прибрано и винаги чакат хода на съперника ... Кур за Моуриньо преводача, ако това е представата му за добър футбол, да ходи да играе шах. По интересния финал тази година - Фулъм - Атлетико. Там се надявам да видя атрактивен мач.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 01 Май 2010 18:25
slim_k написа: Реално погледнато - гола на Милито в първия мач, заради който Интер продължава, беше от чиста засада. На Пике е спорен, ама на Милито беше ЧИСТА БЕЗСПОРНА ЗАСАДА. Така че за съдии недейте да говорите поне сега. Последствието е едно - на финала отива по неатрактивния и поне според мен по слабия от двата отбора. Че могат да се защитават могат и дотам ... Не знам кой кво пише за Ето'о и Милито дето в много от мачовете не можеш да им чуеш имената за да разбереш че са там или да се сравнява Снайдер със Шави  Не знам кой човек ги говори съзнателно тия неща и кой ще се кефи да гледа финал с два отбора дето играят толкова прибрано и винаги чакат хода на съперника ... Кур за Моуриньо преводача, ако това е представата му за добър футбол, да ходи да играе шах. По интересния финал тази година - Фулъм - Атлетико. Там се надявам да видя атрактивен мач. Съдиите - аз миналата година не гледах мача, ама всички пищят, че в Барса-челси единият отбор е бил яко ощетен, и това не са били "каталунците" ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Anyways, съдиите са си съдии, то е ясно, винаги има грешки. Аз даже на пари съм готов да се хвана, че тая година финалът на световното ще се реши от съдийска грешка Пък за Снайдер - тази година кой е по-добър от него? В който и да е отбор, чист централен халф - кой е имал по-добра година от него ? Аз за туй ти говоря, иначе по принцип можем Иниеста, Фабрегас, Есиен и т.н. да слагаме тук, но в момента - тц. Разликата между него и Шави е минимална.
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 01 Май 2010 18:36
Байерн спечели на 99,99999999999% Титлата в Германия и само ако Шалке спечелят следващия си мач със 23-0/24-1, и Байерн загуби, то титлата би отишла на място различно от Алианц Арена. Колкото до сезона на Снайдер, не мисля че Швайнщайгер прави по-слаб сезон от него. Тази година, под зоркия поглед на Луис ван Гаал, Швайни израстна много, в момента е играчът със най-много контакти с топката в Европа, най-много точни пасове в Германия(днешния мач всъщност той нямаше неточен пас), почти няма атака на Байерн, в която той да не участва, а заедно със ван Бомел спират много противникови пасове през центъра. Иначе, наистина Шнайдер прави сезона на живота си, както всъщност и Робен, което показва какви идиоти са Реал М.
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 01 Май 2010 20:20
разбирам че е яко да "разбираш" (това разбиране винаги е стояло под въпрос за мен) от футбол, ама замисли се точно това разбиране и тези знания, които притежаваш с какво ти помагат - например да намериш смисъла на живота ? ако няма да ставаш футболист (в байерн), не виждам защо влагаш ебати префърцунената емоция, ще речеш че ван гаал е баща ти или може би отмар хицфелд, щото той поне два пъти подред ги закара на финал... не че ми пречи нещо на живота, батка, че си фен с фенщина над средното ниво, ма като станеш на 80 години животът ти пак ли ще се осмисля със загубите и победите на байерн ? да не си немец ? от мюнхен ??? 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 01 Май 2010 20:28
Гипчо, Интер си направиха мача по невероятен начин в първата среща и нормално втората да си заключат катеначото и да си пазят изключително ценния резултат на всяка цена. Типично по италиански бтв 5-5-0
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 01 Май 2010 23:36
Ноктурно стига си се правил на големия шеф и разбирач, всеки има право да се интересува и подкрепя любимия си отбор, ако трябва ще се кръсти Ман Юнайтед, като тоя българин, къде го даваха по новините. Още повече че никой от тая тема не е дал повод за хейта който изливаш, тук се коментират мачове, тренери, отбори, Шампионската лига естествено и т.н. Като не ти изнася недей влиза тук.
|
|
|
|
 |
Алминатора``
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 02 Май 2010 02:03
Добре бе маа му стара, Гипчо, как можеш да казваш, че на финал отива по-слабият от двата отбора ( Интер ), при положение, че те тотално надиграха Барселона? Защитата също е вид тактика, не смяташ ли, че би било мега-идиотско да се хвърлиш в атака на Камп Ноу с 10 човека и само 1 нужен гол в твоята врата за сигурно отпадане? Баш по-добрият отбор отива на финал. Ако беше другояче, резултатът нямаше да е 3-2, а 2-3.
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 02 Май 2010 19:42
DJ Cat написа: Ноктурно стига си се правил на големия шеф и разбирач, всеки има право да се интересува и подкрепя любимия си отбор, ако трябва ще се кръсти Ман Юнайтед, като тоя българин, къде го даваха по новините. Още повече че никой от тая тема не е дал повод за хейта който изливаш, тук се коментират мачове, тренери, отбори, Шампионската лига естествено и т.н. Като не ти изнася недей влиза тук. Баш пък ти ли намери да ми държиш сметка бе ?! Дето ходиш да обясняваш наляво-надясно кой какъв истински живот трябвало да живее и се вживяваш и вкарваш псувни на рандом места и въобще не ти се получава. Ако искаш и Фолкърк подкрепяй, през кура ми е, само недей ти да се изживяваш като авторитетен форумец, щото всички те разбрахме че си незадоволен от живота и нямаш място за изява нито пред приятелите си, нито пред никого. Ще влизам където искам, нито си модератор, нито администратор, да ми обясняваш какво трябва аз да правя. Когато станеш шеф, тогава ще се научиш да раздаваш заповеди - дотогава ще мълчиш със сведена глава и няма да опъваш тирантите като шампион. Млъквай и недей дава акъл в заспали форуми, както ти самият казваш, а чети с разбиране, ако си изтървал да усвоиш тоя занаят в училище, понеже така като те гледам си изтървал много от нещата, на които даскалите са искали да те научат. Тъпанар. И ако си мислиш, че като си бил със 10, 20+ жени или си работил 2-3 години си станал ебати истинския мъж, замисли се хората на по 40-50, които уважаваш примерно ти, през какво са минали, за да бъдат достойни за уважението ти. Хич не ме занимавай с педераските си проблеми и въобще можеш да бараш меча от всичките му страни, путак заспал.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Шампионска Лига 2009/2010 финал Публикувано на: 02 Май 2010 19:46
остаряваш ... вече не е като едно време 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|