Автор |
Съобщение |
Fanatic
|
 |
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 10 Юни 2010 18:50
Eми кеф му е на човека тва да прави и не иска се променя.
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 10 Юни 2010 18:53
Интересни хора познаваш, Стийл! Ок, благодаря за нормалния отговор, най-после. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 10 Юни 2010 19:00
The Chameleon написа: Интересни хора познаваш, Стийл! Ок, благодаря за нормалния отговор, най-после.  Интересни в смисъла на creepy. Поне е признак за упадъкът на обществото ни - значи когато дори и "нормалните" нърдове почват да се отвращават от тях, това значи че обществото ни е стигнало дъното на постепенното си загниване, защото не ги приема. БУНТ! РЕВОЛЮЦИЯ! И ТВЪРДО СВАРЕНО ЯЙЦЕ! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 10 Юни 2010 19:23
[15:43:53 | (15:44:03 — редактирано)] Nocturnal: Виж втория пост на Tyrael, онзи със скайп хронологията. [15:44:05] Nocturnal: http://www.forplay.bg/forums/index.php/ ... 1.html#new[15:44:10] Wintermute: Да фък?! [15:44:15] Wintermute: Как ме шпионираш бе?! [15:44:31] Nocturnal: Лет ми гес. [15:44:45 | (15:44:49 — редактирано)] Nocturnal: Сириъсли, и ти ли форплей четеш? [15:45:16] Wintermute: Не го "чета", а шпионирам теб. [15:45:24] Nocturnal: АХАХАХАХААХ! [15:45:36] Nocturnal: Контра-шпионаж, земи си, баце. [15:45:44] Wintermute: Damn you! [15:47:13] Wintermute: Epic win. [15:49:37] Wintermute: Абе, то има световно по футбол тая година, а аз вчера разбирам. [15:49:52] Wintermute: Толкова ли съм се откъснал от света на обикновените хора? [15:50:00] Wintermute: Не е като да ми пука за световното, нали. [15:50:09 | (15:50:22 — редактирано)] Nocturnal: Хахахах, ретард. Аз от преди три дена знам! [16:07:00] Nocturnal: http://www.youtube.com/watch?v=GkCNbvq6ORw[16:08:14] Wintermute: Знам го. [16:08:22] Wintermute: Ритард! Знам го от преди 2 дена! [16:08:23] Nocturnal: ПУ ПУУ! [16:08:24] Wintermute: ХАХАХА [16:08:28] Nocturnal:  [16:08:29] Wintermute: LICK DA POO POO [16:08:51] Wintermute: da bIGGER da ass, da bigger da poo poo Такива ми ти работи...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 11 Юни 2010 09:47
Ahriman Цитат: познавам адски много хора на живо, които обожават да натякват и да държат на "смотанячеството" си, все едно е нещо, с което да се гордееш или което да формира социалната ти идентичност, едва ли не бунт срещу обществото Кво, яд те е че разни "по-низши", хич не им дреме за твоята оценка за тях и си живуркат прекрасно. Дразни те, че нехаят какви тежки "грехове" са извършили срещу теб. Дразни те, че щом им креснеш и ги погледнеш строго, те не отстъпват скимтейки, а продължават да ти се дръвчат. Този тип хора се държат така, точно заради "пичове" като теб. Ако наистина ги смяташ за отрепки, защо въобще ти пука за тях? Неее...ти си мислиш - "Глей ги тия кво се праат...я да им кресна малко...те са пъзльовци, ще се насерат от страх...". И като не се случи, и като не можеш да си задоволиш комплексарщината с "много по-слаби" противници и ти става едно криво. Ahriman Цитат: Аз съм един незадоволен комлексар, на който дори и най-пропадналите нърдчета се репчат Хъм, колко правилно си се изразил...или пък не беше ти...дали те цитирах точно? Извинявай за което. Опитах са да пусна шега в стила на един познат съфорумник, ама май въпросната шега не е особено оригинална.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 11 Юни 2010 09:56
Не знам как ги вадиш тия изводи, виж му снимка - Стийл грам не ми прилича на човек, който ще тръгне да малтретира когото и да било.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 11 Юни 2010 10:20
Като е такава добра душица, що оспами темата? Що се опитава постоянно да ме ядоса? (Вместо това ми дава повод да си ръся простотиите и да избивам мои комплекси...) Просто не може да трае как някаква "отрепка" игнорва авторитетното му мнение и отказва публично да се самоубие. И каква снимка, бе? Не че искам да се запознавам с противната му мутра... 
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 11 Юни 2010 10:23
Недей се нарича повече отрепка, оронваш си авторитета. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 13 Юни 2010 03:28
AlShu написа: Ahriman Цитат: познавам адски много хора на живо, които обожават да натякват и да държат на "смотанячеството" си, все едно е нещо, с което да се гордееш или което да формира социалната ти идентичност, едва ли не бунт срещу обществото Кво, яд те е че разни "по-низши", хич не им дреме за твоята оценка за тях и си живуркат прекрасно. Дразни те, че нехаят какви тежки "грехове" са извършили срещу теб. Дразни те, че щом им креснеш и ги погледнеш строго, те не отстъпват скимтейки, а продължават да ти се дръвчат. Този тип хора се държат така, точно заради "пичове" като теб. Ако наистина ги смяташ за отрепки, защо въобще ти пука за тях? Неее...ти си мислиш - "Глей ги тия кво се праат...я да им кресна малко...те са пъзльовци, ще се насерат от страх...". И като не се случи, и като не можеш да си задоволиш комплексарщината с "много по-слаби" противници и ти става едно криво. Ahriman Цитат: Аз съм един незадоволен комлексар, на който дори и най-пропадналите нърдчета се репчат Хъм, колко правилно си се изразил...или пък не беше ти...дали те цитирах точно? Извинявай за което. Опитах са да пусна шега в стила на един познат съфорумник, ама май въпросната шега не е особено оригинална. Чакай са, чакай са, чакай са - в кви филми ме вкарваш бе? Първо си мислиш, че крещя по всеки тъпак който видя на улицата като някъв родопски хайдутин, пък те, видиш ли, ми отговарят с издръжливостта, вродена във всеки смотаняк, защото в Тях е Силата да бъдеш бунтовник и да не се вписваш в обществото! Заеби. Имаше едно тъпо и изтъркано, но доста вярно лафче за кучето и вкуса. Аз ако седна да ям лайно на улицата и да разправям как това е МОЯТ ЛИЧЕН БУНТ СРЕЩУ ОБЩЕСТВОТО и че всъщност е доста яко, какви ли реакции ще предизвикам? Май доста подобни на тези, който и онея, най-страшните нърдове, за които си говорим в последните 12341 страници предизвикват. Да, примерът е ненужно harsh , но пък и да ме цитираш с някакви псевдозабавни фрази, като моят цитат по-скоро служеше за обобщение на това което каза, а не някакъв плосък опит за ирония, е странно. 
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 14 Юни 2010 12:38
Ahriman Цитат: Да, примерът е ненужно harsh , но пък и да ме цитираш с някакви псевдозабавни фрази, като моят цитат по-скоро служеше за обобщение на това което каза, а не някакъв плосък опит за ирония, е странно. Значи когато ти си harsh с мен може...когато обаче ти върна със същото...било ненужно... Когато ти пускаш фалшифицирани цитати от мен е върхът на забавата...когато аз пускам ги пускам за теб и то само да демонстрирам колко е тъпо...било странно... Цитат: Аз ако седна да ям лайно на улицата и да разправям как това е МОЯТ ЛИЧЕН БУНТ СРЕЩУ ОБЩЕСТВОТО и че всъщност е доста яко, какви ли реакции ще предизвикам? Принципно си прав, но аз не се противя на това, а на слагането на знак за ревество между лайното и комикса (или с интровъртния начин на живот и въобще с всички "кусури", които ми намираш). Тук много точно спомена кучетата - както знаеш те много обичат да се въргалят в лайна и леш. По твоята логика, ако бях куче трябваше и аз да се държа така...по простата причина, че всички останали кучета правят същото. Не ти ли минава през акъла, че някои обществени привички са тотално оправдани (примерно спазването на добри хигиенни навици), други (груповите запивания и надуването на чалга в 3 часа през ноща) са тотална свинщина. WidowmakeR Цитат: Недей се нарича повече отрепка, оронваш си авторитета. 1. Пред вас нямам никакъв авторитет, че да го уронвам. Пък и често казано не ми пука. 2. Не се наримам отрепка. Вие ме групирате с всички останали отрепки...Аз търдя че съм леко различен...ама какво да ви правя, виждате само в нюанси и само в черно или бяло.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 14 Юни 2010 21:44
AlShu: Цитат: Значи когато ти си harsh с мен може...когато обаче ти върна със същото...било ненужно...
Когато ти пускаш фалшифицирани цитати от мен е върхът на забавата...когато аз пускам ги пускам за теб и то само да демонстрирам колко е тъпо...било странно... Цитат: Да, примерът е ненужно harsh , но пък и да ме цитираш с някакви псевдозабавни фрази, като моят цитат по-скоро служеше за обобщение на това което каза, а не някакъв плосък опит за ирония, е странно. Цитат: Принципно си прав, но аз не се противя на това, а на слагането на знак за ревество между лайното и комикса (или с интровъртния начин на живот и въобще с всички "кусури", които ми намираш). Цитат: Да, примерът е ненужно harsh Тоест, казах го за да си илюстрирам примера, и си признавам, че беше грубо. (нарочно) Цитат: Не ти ли минава през акъла, че някои обществени привички са тотално оправдани (примерно спазването на добри хигиенни навици), други (груповите запивания и надуването на чалга в 3 часа през ноща) са тотална свинщина. Първо! Не знам какво имаш против груповите запивания. Обикновено, като се събере компания на маса и ако всички пият става по-весело (примерно, някои като пият им се подобрява настроението, стават по-общителни, отпускат се, т.н., нормално е; другото е че доста голяма част от най-забавните и смешни неща се случват когато някой е пиян и прави простотии [в добрия смисъл на думата, и аз не обичам да се трошат чаши примерно]. Чалга викаш, тука ще направя груб опит и ще предположа че слушаш метъл - и аз слушам метъл, слушам и такива неща като олдскул рап примерно (cypress) и не ми пречи чалгата, защото тя въпреки че е супер просташка музика, създава настроение. Което, разбира се, не значи че не може да има купон без чалга, а и не знам защо толкова се зъбиш на чалгата, какво ти пречи? Общоприето е точно поради горната причина (настроението, подходяща е за танци, етц), не защото повечето хора намират истината за живота в нея. И в крайна сметка, мамка му, замисли се малко - кое е по-добре? Това да си асоциален тип без приятели (и приятелка), или да си (най-преувеличен пример тука) метросексуално чалгарче с избръснати вежди, гъз, гърди и да имаш яко приятели, да се веселиш яко поне веднъж на седмица и да чукаш яките пички? Защото е истина, че ако не си част от обществото, ако си аутсайдер, ако не те харесват, си по-малко щастлив, отколкото ако се вписваш - това са инстинкти от праисторически времена и с гени не можеш да спориш. Замисли се малко, абстрахирай се за момент от "аз съм бунтовник" начина на мислене и ми кажи честно дали не е така. 
|
|
|
|
 |
Алминатора``
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 14 Юни 2010 22:13
АлШу причината за всичкият този негативизъм към теб е тайният страх на всеки от нас някой ден да не бъде в твоето положение. И не те съжалявам по никакъв начин, като казвам това "в твоето положение". Просто никой от нас никога не иска да се отказва от просперитет в живота по такъв начин, както ти го правиш. Обществената ти изолация е шокираща за всеки един от нас, а нежеланието да промениш отвратителното си положение - още повече. Тръгни на фитнес, изправи малко назад тези присвити рамене, започни да си търсиш по-хубава работа и използвай всяка възможност да общуваш с други хора и най - вече с тези от противоположния пол. Вкарай малко стил в обличането си и се радвай на резултатите. Опитай се да правиш това в продължение само на 3 месеца и виж дали още си аутсайдер. На 37 ли си, на колко си, не знам, може да не си като на 27, но и в никакъв случай не си стар. Намери си жена, създай семейство, направи много хора щастливи. Толкова ли е трудно, питам аз?
___________________________________ Все агенти сме.
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 14 Юни 2010 22:18
Алминатора`` написа: АлШу причината за всичкият този негативизъм към теб е тайният страх на всеки от нас някой ден да не бъде в твоето положение.
Намери си жена, създай семейство, направи много хора щастливи. Толкова ли е трудно, питам аз? Всъщност и аз така се чувствам към тебе,ама нищо не съм казал сеш' ли се? Алминатора`` написа: Намери си жена, създай семейство, направи много хора щастливи. Толкова ли е трудно, питам аз? Значи ти нямаш горепосочените неща,но даваш акъл,кой кво да прави а? Ти па кога порасна ве,лешпер 
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 14 Юни 2010 22:26
Абе причината за целия тоя негативизъм е, че си нямате друга работа. Страхове, али-бали. Просто някой наскоро е открил, че е яко да си готин и харесван, че е яко да ебеш и че социалната активност е нещо, което поражда вътрешно удовлетворение ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 15 Юни 2010 02:36
прав си брат
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 15 Юни 2010 08:13
Моридин написа: Страхове, али-бали. Просто някой наскоро е открил, че е яко да си готин и харесван, че е яко да ебеш и че социалната активност е нещо, което поражда вътрешно удовлетворение ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Проблемни са тези, които не са го открили, поне на възраст след 13 годишни. Стремежа към признание е естествен, социалната активност задължителна, за да съдействаш с това общество, а сексът още повече пък е и нагон, кой квото и да говори, няма отърване от него. Трябва да си скопен, за да си на мнението на Алшу. Алшу, аз тук няма да те препсувам както би ми се искало. Все повече ми се струва, че твоите проблеми се коренят доста по-дълбоко от това, което се вижда тук. Мама ме е учила да не закачам недъгавите. Ще се моля за твое добро просто наистина да си адския олигофрен, но все повече ми се струва, че не опира само до това, и ми става тъжно за теб. И аре без жалкарски изцепки, девственици за секс да говорят с ебати компетенцията. Смешно е.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 15 Юни 2010 09:17
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 15 Юни 2010 10:52
The Chameleon написа: Стилка, забавно ти беше да одрайфаш околието, ма не питаш дали е забавно и смешно да ти се чисти драйфнята от тапетите, а? 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 15 Юни 2010 11:00
W.Roоney написа: Стилка, забавно ти беше да одрайфаш околието, ма не питаш дали е забавно и смешно да ти се чисти драйфнята от тапетите, а?  хич дори 
|
|
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Shogun - първата лицензирана манга в България на пазара Публикувано на: 16 Юни 2010 14:36
Ahriman Цитат: ...и да чукаш яките пички мухахахах...мога да си представя за какви вмирисани прости путки всъщност става дума... Цитат: Не знам какво имаш против груповите запивания. Ъъъ...ако си на бачкане рано сутритна и някои говеда ти надуят чалга в 3 през ноща, а самите те заспят в пиянски унес хич няма да ти пука за тяхното добро настроение. А и говарех за ОБЩЕСТВОТО не за мен. Колко е лицемерно и как поощрява неща, които уж порицава. Rammswein Цитат: аз тук няма да те препсувам както би ми се искало. Ето това ми е най-чудното...ЗАЩО ти се иска да ме псуваш. Да съм ти направил нещо? Да съм ти отмъкнал пари, жени... Не съм ти отмъкнал нищо, което цениш. Всъщност не съм ти отмъкнал нищо. Не разбирам, какво ви дразня толкова? (Коментарът на Алминатора`` - и той самия не вярва в него.) Rammswein Цитат: Трябва да си скопен, за да си на мнението на Алшу. Нещо не разбрах какво мнение ми приписваш. Всъщност през 80% от времето си мисля за секс (и не се гордея с това...просто доказва, че съм скучен сериен модел), но това си е един тъп нагон, дето като го задоволиш не оставаш с нищо. Докато четеното на комикси си е чист и неизпортен фън, с който не пречиш на никой ...освен изглежда на вас... Мисълта ми беше съвсем друга - не че сексът е нещо неприятно (що за тъпа идея), а че е нещо безперспективно, нещо което изисква големи усилия (включително и финансови) и нещо в което у нас ти се бърка цялото ни просто общество. Опитвам се да ви дам малко по-различна перспектива за нещата, да ви намекна, че истината е малко по-противоречива и оцветена в повече тонове на сивото отколкото я изкарвате. А вие си правите генералния извод "Тоа не се кефи на секс...бахти тъпака...". Малко сте прекалено първосигнални за амбициозните си изказвания и генерализации. Опитвам се да ви кажа - сексът и социалния просперитет не са всичко...има и други неща...и те са не по-малко интересни... Вие веднага се изреждате да ми доказвате колко съм "болен" само защото имам такива мисли и как маргинализацията е най-великото нещо на света и основен път за "лечението" ми. Кажа ли "чалга" всички автоматично отваряте темата за метъла...бъдете сигурни, който металист ми надуе произволни тежки рифове посреднощ, ще си изпати по същия начин както и произволен редови чалгар. Цитат: Все повече ми се струва, че твоите проблеми се коренят доста по-дълбоко от това, което се вижда тук. Имам си проблеми...кой ги няма...непоносимост към чужди мнения, липса на сошал скилс, лошо възпитание, параноя, психопатия и пр...стандартен mental case като всички тук  . Цитат: Мама ме е учила да не закачам недъгавите. Цитат: Ще се моля за твое добро просто наистина да си адския олигофрен, но все повече ми се струва, че не опира само до това, и ми става тъжно за теб. Брей какъв възпитан, набожен и съчувствен човек се извъди...направо компенсираш това, че всъщност с цялото си изкаване изразяваш точно обратното. Моридин Цитат: Абе причината за целия тоя негативизъм е, че си нямате друга работа. Ха  !!! Как ви остава време от цялото блъскане на гладиатори, блъскане на жени и мъже, скубането на косми от гъза, социалното проспериране, пиянските запои и евентуално гейменто...Аз си мисля, че по-скоро вниманието към мен е едни вид социална благотворителност. Съвести граждани се опитват да върнат в стадото заблудена овца...защото не е късно...имам поне 3 години докато стана на 40 и умра в дълбока старост...Направо ми се насълзиха очите. 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|