Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 14:33
Абе, Манастирски Ливади Запад далече ли е много от Овчекупел? 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 14:34
WidowmakeR написа: Абе, Манастирски Ливади Запад далече ли е много от Овчекупел?  just fuckin' google it? сми карта на софия, бгмапс нещо? И не, не е много далеч.
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 14:38
Първото, което направих беше това. и го направих още вчера, просто на карта ми е доста трудно да кажа, особено пък като гледам карта на софия.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 15:43
Squiz написа: Макс, кфо викаш, Е30ката е ТУРБИНИРАНА, правена и тунингована и се е преебала от газта?  Айде моля те, покажи ми една такава кола, която 3 години след интервенциите е в цветущо здраве. И да, възрастта на колата е показателна за възможността тя да се развали - не за това колко върви или нещо такова.Астрата ти не върви лошо, особено след като си я отпушил, но не може да я наречеш сигурна кола - на 16 години е, сам го каза.Иначе, вадил си нож на умряло - Мерото е 163кс, ама е над 1600 килограма... Що се отнася, Нива>all може да е вярно само ако цената на all е като цената на нивата. Вермик, не е нужно да притежаваш нещо, за да си осведомен. Амии аз ъъъ такова,бмвто имах предвид такова дето никога не е пипало газ да е направено тогава да кажеш годините :Р То верно че има умора на метала и такива,но мисля че с добра подръжка купето може да си живее мноого време.Двигателя винаги може да се отвори и да се почисти,сменят частите и за това не считам там годините.Е виж за стоков двигател дето го е карал някой дядо от 80та година до сега сигурно е мъртвец,но с правилната подръжка са вечни моторите.Четох в Аутобилд за някакъв японски джип беше,то много отдавна го четох,май митсубиши някво ацки старо и човека на времето си го карал от 0 километра ново го купил и направил 1 000 000 километра,без точка ръжда и перфектен мотор.А не е да не го е карал щото е някакъв градинар и всеки ден карал зеленчуци на пазара и Митсубиши му дават нов километраж занулен за тоя превъртяния  Общо взето само 1 съединител е сменил за всичките тия километри и това е.А Валдесе ние с нащо Паджеро не смеем в някви екстремни терени да го тикаме щото е дълга база точно и да не застане на кантар.То си има за нагласа високо или ниско окачването с хидравлика като тия старите Ситроени ама няма много промяна във височината.От Японските джипове признавам Тойотите и Нисан Патрол и Паджеро къса база  ЕДИТ: Ааа Скуизе забравих да спомена аз сега обмислям да й слагам C20LET мотор със заводско турбо,207 коня и 280 въртящ момент,или такъв или си мисля 3.0 от Омега  Последното съм сигурен че ще стане супер щото е правено вече http://www.mk3oc.com/forum/showthread.p ... -GSi-X30XE 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 16:29
Max. написа: А Валдесе ние с нащо Паджеро не смеем в някви екстремни терени да го тикаме щото е дълга база точно и да не застане на кантар.То си има за нагласа високо или ниско окачването с хидравлика като тия старите Ситроени ама няма много промяна във височината.От Японските джипове признавам Тойотите и Нисан Патрол и Паджеро къса база  То за ловец не ти тряя неква бесна off-road машина като на ония откачените дето за кеф се бутат по реки и чукари да видят дали ше минат. Макар че си е кеф да караш къса база джип off-road, ама... Той баща ми взема дълга база Терано та да тури една мрежа отзад и да товари кучетата у багажника и ся му е перфекно, макар че вони доста вътре. Ходи ми се на off-road състезание ма не знам някъде около София да правят, знам само на морето ама много далече. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 16:56
Ем тя Нивата ни на времето беше зелен металик супер готина като я взехме и сега вече е много далеч от това.Драките и клоните много ебат мамата на боята за това с Паджерото не ходим,то е бяло ама все пак,а и вътре кожа можа ще стане на лайна 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 17:07
Да, той баща ми за тва купи първо Нивата после Тераното, щото му се късаше сърцето като мине с другия джип през некви клони да му дере боята, пък и му беше грех и куче да качи вътре, че нема решетка кат Тераното и ако се качи на седалките и задере кожата... толко бой нема да е яло през живота си. 
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 21:06
Макс, старите коли са адски здрави - спор няма! Но все пак не мисля, че тунинговани коли е хубаво да бъдат давани за пример колко е зле едно гориво или не, щото при тях всичко е адски специфично.Особено такива с променено пълнене  Иначе, с правилна поддръжка и купе и двигател на коли от 90те могат да бъдат доста дълговечни, но повечето хора биха предпочели да сменят колата с нова. Иначе, ако набуташ един от двата мотора искам возене!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 21:47
Дизелът си е най-добре. Дори на 2.27 в момента, ми излиза 10 лв/100 км (под 5/100 извънградско) и около 6.5/100 градско. Не е кой знае колко мощна (1.9 tdi 90 hp), но е супер икономична.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 23:18
Скуизе ето поздрав,виж тези 2 клипа на сериозно направена LETяща чиния 4x4(!!!),570 коня,510 нютон метра http://www.vbox7.com/play:67381e15 и http://vbox7.com/play:e4266300 с два клипа ненормален както казват 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 23:31
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 23:37
Mercedes написа: мда, има шанс форума да стане свястно място  +1 гошо да не се обажда, да не ни развали мъжката идилийка  въпреки че не съм учавствал в дискусията, с интерес я следя 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 23:39
What is this faggotry, this is not /pcm/ !!!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 23:41
добре де до кога ще живееш в заблуда и с надеждата да превърнеш това място в някакво жалко подобие на 4чан  бягай го това /pcm/, ние се кефим на хубави неща ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 23:43
Туй е щото 15-16 годишните тролове тролове нямат книжки и не са сядали в кола и нямат за какво да се обадят 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 23:46
Възрастовата граница на форума последните години рязко се качи все пак, вече не е 15-16 Иначе, веднъж да се породи някоя по-нормална дискусия и гледай кво става 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 23:47
denik написа: Възрастовата граница на форума последните години рязко се качи все пак, вече не е 15-16 Иначе, веднъж да се породи някоя по-нормална дискусия и гледай кво става  Е аре глей кво става  4 страници си лафите никой не се е обадил.  иначе /пцм/ си е факт, колкото и да не ти се ще  дори се учудих колко много пцм познати са се зарибили по 4чан тея седмици ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 23:49
А BG е фейл щото всички смешки се виждат за около 10 минути.А в 4chan е.... 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 23:50
Audiofly написа: Дизелът си е най-добре. Дори на 2.27 в момента, ми излиза 10 лв/100 км (под 5/100 извънградско) и около 6.5/100 градско. Не е кой знае колко мощна (1.9 tdi 90 hp), но е супер икономична. Кво караш бе момче, аз със моя дизеляк 2.0 тия дни ми призлява да се возим кат знам колко ми струва, че мене 6.5 ми е разхода извънградско, в града компютъра средния ся ми го вади 9.11, а бащата не ще да сипва гориво кат неам лекции, дейба майка й и големата кола... 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 10 Юли 2010 00:05
Е написал е човека Цитат: Не е кой знае колко мощна (1.9 tdi 90 hp), но е супер икономична.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|