Автор |
Съобщение |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 16:25
Captain Hero написа: Не се излагайте. Нивата е рядък боклук. lol. Нивата е топ-енд ловджийска кола / хайде-на-лозето-мобил. За това е правена, това е. Рядко добър иструмент на труда е. Цена, издръжливост, чар.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 16:49
indigo написа: Captain Hero написа: Не се излагайте. Нивата е рядък боклук. lol. Нивата е топ-енд ловджийска кола / хайде-на-лозето-мобил. За това е правена, това е. Рядко добър иструмент на труда е. Цена, издръжливост, чар. Всъщност е доста low-end ловджийска кола, не знам дали си запознат за какво говориш въобще. И е правена за low-end хайде-на-лозето-мобил, заради което по начало сравнението й с SUV-ta kato Q7, X5 и кво още каза са нелепи. А да се каже, че Нивата даже е по-добра е просто абсурдно. Цената е ниска, издръжливостта е никаква, освен трудно чупещите се части, а чар... по-скоро не. Или по-скоро никак. Не ви пиша тука въздух под налаягане, ами имам баща авджия, който направи грешката да си купи чисто нова Лада Нива за да обикаля баирите с нея. През 2 седмици тая кола излизаше от движение и влизаше в сервиз. На няколко пъти е закъсвал без да може да оправи колата, та са го дърпали, за радост в града. Возията й беше никаква. Накрая дойдоха някви типове с някъф Мерцедес ML в 4 сутринта преди около година пред офиса, избиха свирката, задърпаха я, запалиха я и отпрашиха с нея, щото и толкова трудно се разбива и краде тая велика кола, а ние си гледахме на запис от камерите как си я влачат. С парите от застраховката баща ми си купи втора ръка Нисан Терано 2ка, който е в пъти по-добър във всяко едно отношение, може ми малко в проходимостта отстъпва на двувратата нива, щото е дълга база. Та в крайна сметка май му свършиха услуга че я откраднаха, та да не се мъчи да я продава, дейба боклука руски. Пък вие си я хвалете, ебал съм ви и кошника. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 17:02
Нивата е бръкма, верно! Има къде, къде по-добри.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 17:12
Captain Hero написа: Нисан Терано е по-добър оф роуд от нова Нива. Хахаха, добре. Друго няма да коментирам, не е учтиво да говоря за баща ти. Имам доста опит с Лади, не пиша "каквото ми е казал дядото комунист" или каквото там беше. Точно пък издръжливостта не виждам защо башваш, един тип нагоре по улицата я беше оставил 4 години навън, полвин метър затънала в кал беше и за точно 2 часа я измъкна, запали и ходихме на риба с нея.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 17:24
indigo написа: Captain Hero написа: Нисан Терано е по-добър оф роуд от нова Нива. Хахаха, добре. Друго няма да коментирам, не е учтиво да говоря за баща ти. Имам доста опит с Лади, не пиша "каквото ми е казал дядото комунист" или каквото там беше. Точно пък издръжливостта не виждам защо башваш, един тип нагоре по улицата я беше оставил 4 години навън, полвин метър затънала в кал беше и за точно 2 часа я измъкна, запали и ходихме на риба с нея. ОК. Когато добиеш опит с нещо различно от боклучави Лади, тогава се вади компетентен, че сега само изглеждаш смешен. Нивата е добра кола, за цената си. Имайки предвид колко струва, обаче, е мощно изхвърляне да я сравняваш с... Абе с каквото и да е, всъщност. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 17:50
напрао ме е срам да изкоментирам колко ми харчи алфата, честно ма аз съм си кретен на тая тема, пък и на газ няма да мина, ако ще турско да е.. и без тва 1.6 и е малко
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 17:53
Една Нива ще ти мине през реката докато един Q7 като му се намокрят гумите и ще замине.А кажи на баща си да си изкара таен ключ от бобината и така,щото всяка Лада не специално Нива,се отваря за 5 минути.Ама си праиш ключе на бобината и ще запалят утре  Не търси возия от Нива,не е направена за това.Направена е да издържа на студа в Сибир и да те прекара от където другите не могат.И го прави  2 Ниви сме имали в рамките на 20 години,никога някакви сериозни повреди.А е минала от къде ли не,бащата е ловец и е видяла доста зор.Проблеми никакви,само консумативи за смяна.Не ви знам каква нива сте взели,купуваш 2121 най първия модел и няма чупене.По принцип Нива да се стигне до ниво да не може да запали дори не знам предния собсвеник какво е правил :Х Японски джип имаме Pajero 2.5 дълга база мога да ти кажа че няма място в коша да си тикнеш ръката,ако се счупи нещо на пътя ще си гледаш двигателя с пръст фостата.И за боклучавите Лади беше смешно.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 19:15
Max , не се обиждай, ама мирогледа ти е яко тесен и явно изобщо не схващаш за какво става въпрос.Това, че Е30 е един от най-добрите модели на BMW не променя факта, че това е кола на ДВАДЕСЕТ години, която независимо дали е на газ, на бензин или на дизел - не може да бъде дълго време в добро състояние, освен ако не й бутнеш някоя запазен двигател от Е36/39... А бръщолевините, че Нива > all , моля те, кажи ги в Off-road форума.Там поне знаят, че УАЗ е класи над Нива като проходимост.Бе като цяло знаем, че твойто си е най-хубаво, ама...Аджеба можеше да имаш акъл.
Както и да е, за да не се преебе двигателя от газта съм писал какви са нужните мерки за сигурност, ама трябва някой да чете...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 19:25
Да сравняваш Нива със SUV (Q7, etc) е като да сравняваш гаечни ключове с портокали...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 20:27
Да сравняваш кола с друга кола не е като да сравняват инструмент с плод. нещо си се объркал. 
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 21:15
Squiz написа: Max , не се обиждай, ама мирогледа ти е яко тесен и явно изобщо не схващаш за какво става въпрос.Това, че Е30 е един от най-добрите модели на BMW не променя факта, че това е кола на ДВАДЕСЕТ години, която независимо дали е на газ, на бензин или на дизел - не може да бъде дълго време в добро състояние, освен ако не й бутнеш някоя запазен двигател от Е36/39... А бръщолевините, че Нива > all , моля те, кажи ги в Off-road форума.Там поне знаят, че УАЗ е класи над Нива като проходимост.Бе като цяло знаем, че твойто си е най-хубаво, ама...Аджеба можеше да имаш акъл.
Както и да е, за да не се преебе двигателя от газта съм писал какви са нужните мерки за сигурност, ама трябва някой да чете... E30-ka 2.5is направена,турбинирана,с нови бутала,генерация,всичко ребилднато един вид,ще наказва и е36ци и е39  Това една кола на колко години е нищо не значи.И аз карам 16 годишна Астра GSI C20NE само с един чеп и колектор 4-2-1 ама доста такива дето съдят по годините паднаха.Последно един Мерцедес CLK 200 кабрио уж много нов ама с 2 коли разлика,не им знам моторите на Мерцедесите не го знам колко коня е. Цитирай ми къде съм написал че УАЗката е зле моля те  И двата джипа са много добри руски машини.Руските вседеходи са най добрите за мене,Нива > алл имах предвид тия другите марки дето ги смятат за големите джипове.То много ясно че УАЗ минава от всякъде щом го ползат Спецназ  Не случайно уазките зимата хората си влизат в тях и излизат веднага а тия с новите "офроудъри" трябва първо да изринат снега че да мъчат да излезнат 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 21:52
Mercedes написа: Това е доста старо :/ До колкото знам светкавица го е ударила.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 22:04
До колкото прочетох името на клипа, и аз така разбрах - светкавица ще да е.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 22:08
Е то е нормално понеже ако е бил най-висок в радиос от 100 метра го е праснала ;с
съжелявам но вече съм пия нс;
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 22:11
Max. написа: Една Нива ще ти мине през реката докато един Q7 като му се намокрят гумите и ще замине.А кажи на баща си да си изкара таен ключ от бобината и така,щото всяка Лада не специално Нива,се отваря за 5 минути.Ама си праиш ключе на бобината и ще запалят утре  Не търси возия от Нива,не е направена за това.Направена е да издържа на студа в Сибир и да те прекара от където другите не могат.И го прави  2 Ниви сме имали в рамките на 20 години,никога някакви сериозни повреди.А е минала от къде ли не,бащата е ловец и е видяла доста зор.Проблеми никакви,само консумативи за смяна.Не ви знам каква нива сте взели,купуваш 2121 най първия модел и няма чупене.По принцип Нива да се стигне до ниво да не може да запали дори не знам предния собсвеник какво е правил :Х Японски джип имаме Pajero 2.5 дълга база мога да ти кажа че няма място в коша да си тикнеш ръката,ако се счупи нещо на пътя ще си гледаш двигателя с пръст фостата.И за боклучавите Лади беше смешно. Нивата ще мине през реката, щото е направена да минава през реката, докато Q7 не е. Ти дори представяш ли си Q7 с тая дълга база да катери някъде? Или пък си виждал Q7 с поне A/T гуми и шнорхел? На баща ми Ладата отече отдавна, та ключове за бобината няма за какво да вади. И неговата Лада не се е трошила, проблеми създаваше най-често в електрониките и финната механика, но в сервиза беше през 2 седмици, никога нищо сериозно, влиза и излиза в един, макс 2 дена, до след още 2 седмици. А тия другите марки дето ги смятат за големи джипове, ги смятат за такива с причина. Струва ми се, че и вашто Pajero въпреки дългата база ше изкара по-висока проходимост от Нивата, а някое Suzuki, я Samurai я Jimmy ше оставят нивата да пръска кал с часове там където те са минали за секунди, а стигнем ли до английските машини вече няма и смисъл да спорим. Това, че Нивата е стара и проста механика и ако се счупи можеш да я поправиш по-лесно от някой по-модерен джип не го виждам в плюс, това само означава, че Нивата е стара и неоптимизирана, щото всичките й подобрения след първия модел направо ебават майката на колата, както при баща ми. Ама и каква стабилна електроника да очакваш от руска машина... И сериозно, Нивата е известна и широкоразпространена главно, че и единствено заради цената си. Щото е нисък клас кола и струва мизерни пари. Единствения показател, по който Нивата е въобще конкурентоспособна, е проходимостта й, в която има МНОГО коли, които я надминават. Само че идете ги вижте колко струват. Затова и изцепките Нива > алл са забавни, затова и наричам Ладите "боклучави". 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 08 Юли 2010 22:18
Много се кефя на разбирачите от коли и то коли за който нямат пари да си ги купят Дайте повече газ момчета така не става колкото повече пари има човек толкова по-умен е той!
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 00:25
Макс, кфо викаш, Е30ката е ТУРБИНИРАНА, правена и тунингована и се е преебала от газта?  Айде моля те, покажи ми една такава кола, която 3 години след интервенциите е в цветущо здраве. И да, възрастта на колата е показателна за възможността тя да се развали - не за това колко върви или нещо такова.Астрата ти не върви лошо, особено след като си я отпушил, но не може да я наречеш сигурна кола - на 16 години е, сам го каза.Иначе, вадил си нож на умряло - Мерото е 163кс, ама е над 1600 килограма... Що се отнася, Нива>all може да е вярно само ако цената на all е като цената на нивата. Вермик, не е нужно да притежаваш нещо, за да си осведомен.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 10:03
Гъби О.О О.О
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 10:17
Squiz написа: Вермик, не е нужно да притежаваш нещо, за да си осведомен. Даже е препоръчително да си осведомен преди да го притежаваш. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, I lost! Вече всички(ако все още не)играете The G Публикувано на: 09 Юли 2010 11:45
Към Омегата - направих първото засичане на газта.Вчера почна да мига лампата и карах около 10-12км след това.Сипах за 10лв, до днес съм минал около 58-60км, включващи снощи през нощта спокойно движение, малко ръчкане, и днес задръствания.Лампата е на 0, но още не мига - демек ще минавам около 70км с 10лв газ, което са 9л.Което прави 10.8 разход в толкова смесени условия - което е прекрасно, само в задръствания колата на бензин харчи 13, демек като гледам ще си запазя разхода, с разлика до половин литър.Доста доволен съм, сега остава за замеря извънградско 
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|